• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz bebeklerime nasıl sabırlı olabilirim 🤨

ozgemm92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
48
6
98
34
Kızlar 5 aylık erkek ikizlerim var nasıl sabır edebilirim ikiz anneleri Yardımcı olabilir mi bi oğlum hiç bişi den memnun olmuyor hep bağırıyor hep ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum ne olur Yardımcı olun ne yapacağımı şaşırdım eşimin de çok desteği yok o benden daha sabırsız 😔😔

Kızlar 5 aylık erkek ikizlerim var nasıl sabır edebilirim ikiz anneleri Yardımcı olabilir mi bi oğlum hiç bişi den memnun olmuyor hep bağırıyor hep ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum ne olur Yardımcı olun ne yapacağımı şaşırdım eşimin de çok desteği yok o benden daha sabırsız 😔😔
Es destegi cok onemli kuzum yaa :110: benimde 10.aylarina yaklasti biri kiz biri erkek 8 yasinda bi oglum daha var. Valla buyuk oglum bile yardimci oluyo bana buyuyunce cok iyi baba olucaksin diyorum.
Bebeklerin huysuzlugu gercekten yalniz cekilmiyo bu konuda kendine her zaman telkinlerde bulun. Buyuyolar buyuyeceklerde bugunler bi sekilde geride kalacak. Daha 5 ayliklarmis ozellikle biri huysuz demissin. huyu degilse dis yerleri kasiniyo olabilir daha cok ilgi bekliyo olabilir

Ne veriyorsunuz anne sütü mü mama mi? Doymadigi için olabilir mi? Ne kadar zamandır böyle son zamanlarda yapmışsa ya ağrısı vardır ya doymuyordur ya da distir. Aklıma gelen bunlar. Emzik kullanıyor musunuz bilmiyorum, Emzik bazı bebeklerde sakinleştirici etki yapıyor.

Back