Doğuma Hazırlık İkiz bebeklerime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ilovecats

eylül..
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
9
0
Merhaba

İkiz bebek bekliyorum, beş aylık hamileyim. Bugün ikisinin de kız olduğunu öğrendik.
Eşim ingiliz, ingilizce okunabirliği olan veya ingilizce/türkçe isim olması bizim için çok önemli.

Aklımdaki isimler, belki sizlere de fikir olur: Deniz, (Dennis), Selin (Celine), Defne (Daphne)

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. :KK3:

Son düzenleme:
Merhaba

İkiz bebek bekliyorum, beş aylık hamileyim. Bugün ikisinin de kız olduğunu öğrendik.
Eşim ingiliz, ingilizce okunabirliği olan veya ingilizce/türkçe isim olması bizim için çok önemli.

Aklımdaki isimler, belki sizlere de fikir olur: Deniz, (Dennis), Selin (Celine), Defne (Daphne)

Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler. :KK3:

Kızım olursa Safir koymayı düşünüyorum adını, sen de kızlarına Selin ve Safir koyabilirsin :)

Bir de nette şöyle bir liste buldum, muhtemelen sen de bakmışsındır ama yine de ekleyeyim :) Beğendiklerimi de işaretlemeyi unutmadım tabi :)

Safir (= Sapphire)
Aylin (=Aileen)
Beril (= Beryl)
Berrak (=Barrack)
Cansin (=Johnson)
Deniz (=Dennis)
Ebru (=Hebrew)
Elvin (=Elvin)
Emel (=ML)
Erin (=Erin)
Hande (=Hyundai)
Leyla (=Leila)
Melis, Melisa (=Melissa)
Nil (=Nil)
Nisan (=Nissan)
Selin (=Celine) Suzan (=Suzanna)
Tuba (=Tuba)
Yasemin (= Jasmine)
Yeliz (=Liz)

Kızım olursa Safir koymayı düşünüyorum adını, sen de kızlarına Selin ve Safir koyabilirsin :)

Bir de nette şöyle bir liste buldum, muhtemelen sen de bakmışsındır ama yine de ekleyeyim :) Beğendiklerimi de işaretlemeyi unutmadım tabi :)

Safir (= Sapphire)
Aylin (=Aileen)
Beril (= Beryl)
Berrak (=Barrack)
Cansin (=Johnson)
Deniz (=Dennis)
Ebru (=Hebrew)
Elvin (=Elvin)
Emel (=ML)
Erin (=Erin)
Hande (=Hyundai)
Leyla (=Leila)