- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi vebahargeldi
-
tesekkur ederim . Rabbim kimseye yasatmasin.vebahargeldi ARMYY canlar ikinizinde başı saolsun.. ben öyle büyük acılar yaşamadım ama benim de hiç kız kardeşim yok bende gecenlerde onu düşünmüştüm keşke bi ablam yada kızkardeşim olsaydı tedavi süresince çok yardımı olurdu eminim.. doğuma kadar hatta sonrasında da.. ama napalım bundan sonra bizim için kuzucuklarımız var.. ALlahım onları bizlere bağışlasın acılarını göstermesin inş. konuya gelecek olursak annem bana demişti ki kendisi kadın doğumda hemşire biz hastane çıkışı için pazenden kare yada dikdörtgen hatta ikisnden de bulundur ikişer tane en az kundak olsun demişti. bi de arkadaşlarımdan kimle konussam molfix den başka bez kullanma dediler. ıslak mendilde aynı şekilde molfix.hazır yapılmışı da var kendiniz yapabilir yaptırabilirsiniz de küçük %100 pamuk kumaştan küçük mendiller çok işe yarıyomuş. son olarak da ben aldım portatif beşik ana kucagı da deniyo ondan al mutlaka dediler bi de onu kaliteli olsun ucuz dandik bişe olursa çabuk bozuluyo yenisini almak zorunda kalırsın dediler..artık sizde bunları ikizlere göre ayarlarsınız :) işiniz zor Allah yardımcınız olsun
evde taşımak da kolay bi yere gittiğinde de kolaylık arkadaşım nereye gitse götürüyo bebeği 3 4 aylık filan şuan hep onun içindetesekkur ederim . Rabbim kimseye yasatmasin.
Canm soylediklerin ilk etapda dusunulemeyen ama hakikaten gerekli olan seyler. Tesekkurler
Ana kucagi gerekli mi degil mi diye dusunuyordum ben de. Gun icinde Iceriye besiklerini tasimayip ana kucagi kullanilabilir
eltim prima kaçırıyo dışına demişti canım. bilgin olsun benim eşim zaten internetten sipariş verdi bana bile sormadan 1 2 3 numara baya bi bez alma sıkıntım olmıycakMolfix ilk aklimdaki bez herkes prima diyor ama ilk haftalar icin ben de molfix eusunmustum. Gobek oyuntulu olanlar varmis ya. Heralde kullanislidir.
Canim tek basima bir yere cikabilecegimi dusunmuyorum zaten. Daha dogrusu ihtimal veremiyorum bile . Normalde bile cantamiesim tasir bir de dalga gecerdi bak bugun kot giydim spor bir cantani al nasisa ben tasiyacam diyeevde taşımak da kolay bi yere gittiğinde de kolaylık arkadaşım nereye gitse götürüyo bebeği 3 4 aylık filan şuan hep onun içindeama iki taneyi nasıl taşırsın bilemiyorum
Ooo sizin baba ya yigenlerden tecrubeli yada cok hizli masallah. Bizimki hep yapariz aliriz hallederiz modunda.eltim prima kaçırıyo dışına demişti canım. bilgin olsun benim eşim zaten internetten sipariş verdi bana bile sormadan 1 2 3 numara baya bi bez alma sıkıntım olmıycak
çok güldüm enişteyeeCanim tek basima bir yere cikabilecegimi dusunmuyorum zaten. Daha dogrusu ihtimal veremiyorum bile . Normalde bile cantamiesim tasir bir de dalga gecerdi bak bugun kot giydim spor bir cantani al nasisa ben tasiyacam diye
Sorma onceleri almazdi el ele tutusuyoruz ya o eline alirdi sanki ben tutuyomusum da o da elimden tutyormus gibi sonra sonra asti kendiniçok güldüm enişteyee
Oohh arkadasim tesekkurler siz baya baya donanimlisiniz. Cok faydali olacak yarin sabah bir not defteri tutmaya baslayacagim burda yazdiklarinizi gecirecem hemen deftere. Hamilelikten midir nedir iyice unutkan oldum. Market alisverisinie bile listeyle gittigim halde yarisini unutup geloyorum dusunun o kadar vahim halim. Super oluyor bu bilgiler cok tesekkurler.Merhaba kızlar
tülbent çok lazım oluyormuş beyaz desensiz her yerde kullanılıyormuş banyosundan günlük temizliklerine kadar mutlaka bol bol edinin diyorlar.
bol bol desensiz pamuklu body olsun. çünki çok kolay kirlenecek ve alternatifi gerekecek.
ilk doğduğu zamanlarda başına başına şu penye sıkı olmayan başlıklardan takmak gerekiyormuş.
bez ben daha hiç almadım. ama bana da baya bir hediye geldi şimdiden. yalnız hep prima. alan kişiye bunu molfixle değiştir diyormuşum
ikizlerde emzirme problemi yaşandığından ve depolamak gerekeceğinden bir elektrikli pompa alacağım. o da muhtemelen avent olacak. en iyisi avent diyorlar.
ikiz arabası kullanan arkadaşlarım çok tavsiye etmiyor. tek tek alın diyorlar onda da marka belirtmeyeyim ama emniyet özelliklerini kontrol edip bütçenize göre bir şey alın.
tabi bunların dışında alınacaklar;
bebek küveti, organik yıkama süngeri, steril makinası, mama ısıtıcısı, ateş ölçer, süt saklama poşetleri, göğüs pedleri, göğüs kremi, göğüs kalkanı, emzik, biberon (bunları aventten alırsanız iyi olur diyorlar cam ve kauçuk olsun), ana kucağı, sallanan beşik, bebek telsizi, anne çantası.
daha birsürü şey var tabii ki hediye gelecek şeyleri de az çok kestirip ya da yakınlarınıza birer liste hazırlayıp ona göre alışverişinizi yaparsanız sizin için de kolaylık olur.
Oohh arkadasim tesekkurler siz baya baya donanimlisiniz. Cok faydali olacak yarin sabah bir not defteri tutmaya baslayacagim burda yazdiklarinizi gecirecem hemen deftere. Hamilelikten midir nedir iyice unutkan oldum. Market alisverisinie bile listeyle gittigim halde yarisini unutup geloyorum dusunun o kadar vahim halim. Super oluyor bu bilgiler cok tesekkurler.
sut pompasinda dikkat edilecek bir ozellik var mi. Bir de sterilazator gerekli midir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?