IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Arkadaşlar tek yumurta ikizi olan varmii ben daha 7 buçuk haftalik hamileyim ve korkuyorum herkes tehlikeli diyoor(

@byhn06
Amin canim. Yok kullanmadim birde tereddut ediyorum cunku polikistik over olanlar dikkat etmeliymis hormonlari yukseltir diye Allahim bu mubarek gun dualarimizi kabul etsin insallah sizede kucaginiza hayirlisi ile almayi nasip etsin Rabbim
Canim ben de gencligimden beri pko idim. Gecen yil Tuplerimde acik cikti. 2_3 ay Klomen kullandim, gayet olumlu da sonuc aldim ama gel gor ki esimde morfoloji 1 ve hareket dusuklugu varmis. Dolayisiyla 5 ay icinde tup bebege karar verdik ve ilk denemeyle ikizlere hamileyim suan, hatta gorusmeye gittigimizde dr, iyi ki sen pkoymussun sansimiz artar cunku cok yumurta cikar senden dedi ve 55 yumurta toplandi benden!! Simdi 8 tane daha dondurulmus iyi kalite embriyomuz var.. canını sıkma, tek derdin pko olsun yeter ki, baska sorun olmasin..

Allah ım tez zamanda size de nasip etsin insallah..

AY NASIL MUTLU OLDUM CANIM BENDE KLOMENE BASLADIM SALI GITCEM BAKALIM INSALLAH ISE YARAR

AY NASIL MUTLU OLDUM CANIM BENDE KLOMENE BASLADIM SALI GITCEM BAKALIM INSALLAH ISE YARAR
Insallah canim, moral bozmak yok.. ben de 3_4 ay klomen kullandim iste sabirla.. pko olmak bu konu da basari ihtimalini artiriyor, dedigim gibi tek derdin pko olsun yeter ki

Bende 25.haftadayim 12 kilo aldim..normal heralde yaaa 8 daha alsak 20 ile tamamlarmiyiz acaba
Benim de ikiz gebelik..
Dr um, dogum sonuna kadar ikiz gebelikte 15 kilo alinmasini isteriz dedi. Ben daha 3.5 kilo aldim
Zayif kaliyorsun dedi..

Canim ben şimdi 29.haftaya girdim 15 kilo almisim..daha da alırım heralde boşver seninki daha iyi az kilo
Iste ben de alamazsam dogum sıkıntılı olacak,boyuma gore zayifmisim.
Hatta dr um seni diyetisyene yonlendireyim mi dedi
Dedim kilo almak icin dr a mi gidilirmis hic
Ben evlenmeden once kendimi bildim bileli 53 dum sonra 55 oldum, evlenince 58 oldum, suan 61 im
Sabah 1 kg daha almisim gecen haftaya gore.. insallah alirim artik. Bu kilo durumu basima hep belaaa olmustur zaten :)

Kizlar bisi sorcam rahatsiz etmezsem ya klomen kullandim utrason kagidind en buyugu solda 9.5 mm olmak uzere her iki overde 11 12 adet follikul izlenmektedir diyo bu yumurtami oluyo nasil.bugun 3 te doktora gostercem ama size bir sormak istedim dayanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…