İkiz bebek büyütme

Merhaba benimde ikizlerim bir kız bir erkek 21 aylık bizde aynı durumu yaşıyoruz. Bnde tükenme noktasina geliyorum valla bnde tek bakıyorum. Ama daha fazla dayanamadim bakıcı tuttum ve işe başladım. Aynı kıskançlık bizdede var. Oğlum kızıma zorbalık yapıyor. Kızım da onun saçını çekiyor. Oğlumda onu ısırıyor.

Merhabalar

aynı şeyleri yaşıyoruz malesef 18 aylık iki kızım hiç tek başıma kalamadım 1-2 gün o da küçükken büyüdükçe her şey daha da zorlaştı uyku düzenlenmesi gerekirken biz hala gece 11de güç bela uyuyup gece min 2 kere kalkıp 8de güne başlıyoruz ben tükendim artık. Devam süzü bizde de var hiç bitiremiyorum maddi manevi zorlanıyorum artık, hayatımıza bir de tv geldi çünkü kavgalardan bağrışmalardan bir nebze bizi sakinleştiriyor üzülüyorum ama gerçekten gücüm kalmadı.
Artık pedagog desteği almaya başlıyorum bir de uyku eğitimine başlayayım diyorum.
Ben streslendikçe yemeğe saldırıyorum keşke benim de hevesim kalmasa.

Size de Allah kolaylık versin. Siz bir şekilde en azından artık işe başlamışsınız. Daha çok belki yorucu ama bir nefes oluyordur bazen

Ah arkadaşım insan yalnız olmadığını da bilmesi gerekiyor bazen. Allah kolaylık versin. Hepimizin az çok birbirine benzer şeyler yaşadığını görmüş olduk maalesef. Uyku eğitimine ben hiç cesaret edemedim 2 tane bebek nasıl anlatayım nasıl yetineyim dedim. Umarım sen başarılı olursun ve kolaylıkla hızlı bir şekilde tamamlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…