• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz bebek bekleyen anneler mide bulantınız ne durumda?

Slm,

Ben yeni üye oldum.14 haftalık ikizlerime hamileyim.ve bundan 3 gün öncesine kadar inanılmaz ve dayanılmaz mide bulantılarım vardı ve hiç bişry fayda etmiyordu.Sadece beyaz leblebi biraz sakinleştiriyordu.5 kilo kaybettim.Fakat artık geçti yani 14.haftaya girdiğinde,tabi her insanda başka oluyor ki inşallah seninde benim gibi 14.haftada geçer,az bir zamanın kaldı biraz daha sabır canım.

Merhaba..Herkese ilk once Alah tamamina erdirsin diyorum...Ben tek gebelik yasiyorum ve hala mide bulantilarim devam ediyor...Eskisi kadar cikartmasamda oda hala var..Hic durmadan olan mide bulantisini hiçbir sekilde sonlandiramadim hiçbirsey iyi gelmedi bana...(her hamileligimde boyleydi ki ben ilk once su ve sivi icemiyorum zaten )
Burda hepsini okudum herkeste ayni sikayetler var ama kimsede cozum onerisi yok herhalde...Birde serum alanlar olmus bende kan testinde vucudumda sivi kalmadigi cikmasina ragmen doktorum serum vermedi bunun için 3 hafta hastanede yatmam gerektigini soyledi..Sizler nasil aldiniz zarari varmi merak ettim..

kızlar ben de günde 5-6 kez kusar oldum hiçbir kokuya dayanamıyorum insanlar kokuyo gibi geliyo günde bir tane meptamid içiyorum ii gelio deneyebilirsiniz.

ah kıslar bende çok çektim mide bulantısından. nerdeyse 18. haftaya kadar ne yesem çıkardım. hatta su içemez hala gelmiştim. ilaç tedavileri kısa süreli sonuç veriyor. yani bunun bi sğresi var ve geçene kadar çekiyhorsun.ara ara hala bulantılarım oluyor. ama allah şükür önceki gibi değil.bulantıların bana şöyle güzel bi yanı olmuştu benim troitlerim yüksekti ve bu istifralar sayesinde troitim düşmüştü. ama çok zor allah yardımcınız olsun. geçecek dicem ama bu söz sizi deli edecektir beni deli ediyordu...

bendee bu kusmalardan çok çekenlerden biriyimmm.. ama allahtan artık kusmuyorum geçtii ama bazen mide bulantım oluooo ozamnda metpamidi yada talcidi kullaniorum...

Aynı sıkıntı bendede vardı canım.Hemde çok aşırı.Hiçbişey yiyemiordum,ne yesem arkadan çıkıyordu.Yemeği boşver kokulardan bile çıkarıyordum.ılaç dahi kullanamıyordum.Allah'a şükür 15.haftamda geçti.Şimdi yok denecek kadar az.ınş. sende en kısa sürede atlatırsın.ılaç olarak doktorum gaviscon ve b12 vitamin vermişti.

9 haftam bitti.şükür daha başlamadı bende.inşallah başlamazda. mide bulantısı hamilelikte beni en korkutan şey.çünkü işyerimde wc en üst katta ve ben 1.katta çalışıyorum:-)))

öncelikle herkese hayırlı kolay bir hamilelik dönemi ve sonrasında rahat dogum diliyorum ben sizler gibi çogul gebe değilim bir tanecik kızım olacak ama ben 5. haftadan bu zamana kadar kustum hemde günde en az 6 kez dr um dramamine diye bir ilaç başladı o ilecı içtiğim zaman günde 2-3 kusuyom bunada şükür rabbime şikayet olarak gitmesin ama ben bıktım artık kusmaktan hep hamişken kusmaktan korkardım rabbim korkuyosun madem al sana vereyim çek dedi galiba bir an önce geçmesi için dua ediyorum hiç bit yemeği de zevkle yiyemedim bu zamana kadar çok sevgidim yemeklerden bile tiksiniyorum hatta bir ara eşimden bile tiksindim artık eşimden eskisi kadar tiksinmiyorum ama berbat bişe inş hepizin bulantıları en kısa sürede geçer

arkadaşlar bende 9+4 hamileyim.benimde 6.haftadan itibaren başladı bulantılarım.mutlaka günde 2-3 kez kusuyorum.yemek yiyemiyorum.hep açım.kokuların hepsinden tiksiniyorum.elimi yıkadığım sabun kokusu ile bana eziyet gibi geliyor.parfüm bile kullnamıyorum.insanların kokusundan tiksiniyorum.ne olacak bilmiyorum.inş bebişlerim zayıf kalmaz.ya onlarda beslenemezse ben ne yaparım.zaten çok zayıfım bide onlarda zayıf olursa ben ne yaparım.:emir_bebek::emir_bebek:

benim ikizlerim tüp bebek tedavisi sonucunda oldu. şimdi 8,5 haftalık hamileyim ama 6. haftadan beri inanılmaz mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum. sizinde aynı sorunlarınız oldu mu? bunu nasıl çözdünüz?
ben 12. haftanın bitimine kadar öldüm. ama bulantıdan ziyade reflü beni mahvetti. ve inanılmaz bir halsizlik vardı hep yatıyordum. 13. hafta itibariyle kendime geldim. reflüler azaldı normal yiyebilmeye başladım.

Merhaba kızlar benim 7.haftada başladı 72 kiloyla hamile kaldım şuan 66 kiloyum.2 gün iyi oluyosam 3.gün mutlaka pert oluyorum.Bulantı kusma herşeyden tiksinme durumu öyle ki su bile içemiyorum bazen.Umarım kolaylıkla atlatırız bundan sonraki süreci

Back