• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikiz bebek bekleyen anneler mide bulantınız ne durumda?

tuba06

Zeynep ve Elif'in Annesi
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
208
6
96
Ankara
benim ikizlerim tüp bebek tedavisi sonucunda oldu. şimdi 8,5 haftalık hamileyim ama 6. haftadan beri inanılmaz mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum. sizinde aynı sorunlarınız oldu mu? bunu nasıl çözdünüz?

benim ikizlerim tüp bebek tedavisi sonucunda oldu. şimdi 8,5 haftalık hamileyim ama 6. haftadan beri inanılmaz mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum. sizinde aynı sorunlarınız oldu mu? bunu nasıl çözdünüz?

cnm bende micro tedavisi ile ikizlerime hamileyim 6 haftamdan itibaren kusmalarım başladı ve ben 23 haftadayım 3 hafta öncesine kadar serumla beslendim ne yesem kusar vaziyetteydim ...serumla beslendikden sonra biraz toplandım ama hala ara ara kusuyorum ve yanma ekşime durumuna gelince taaaaaa başından bu yana yanıyor
yemek yemek eziyet gibi...bişey cnm ...sanırım senin kaderinde benim gibi bana 3 ay dolunca geçer dediler ama geçmedi sonra 5 ay dediler hala devam
inş. olmaz ben kan kustummm ..inş. sende olmaz

inşallah geçer cnm ama çok fena bir durum yaa kokular zaten deli ediyor beni... sana da çok geçmiş olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşursun ikizlerine. bende bulantı var çok fena ama kusma yok. ben zaten kusamıyorum hamiş değilkende kusamazdım hiç. neyse bebişlerimiz için katlanmaktan başka yapacak bişi yok sanırım

inşallah geçer cnm ama çok fena bir durum yaa kokular zaten deli ediyor beni... sana da çok geçmiş olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşursun ikizlerine. bende bulantı var çok fena ama kusma yok. ben zaten kusamıyorum hamiş değilkende kusamazdım hiç. neyse bebişlerimiz için katlanmaktan başka yapacak bişi yok sanırım

merhaba tubacım hatırlarsın belki benimde tüp bebek forumda görüşmüştük bi kaç sefer benim öncelikle sabahları aşırı bulantım oluyodu sonra akşam olmaya başladı şimdi iki gündür yok denecek kadar az yani çok fazla hissetmiyorum benimde 8.5 haftalık aynıyız yani şu an sadece sigara içmiş birisi ve parfüm içimi kaldırıyor okadar

merhaba tubacım hatırlarsın belki benimde tüp bebek forumda görüşmüştük bi kaç sefer benim öncelikle sabahları aşırı bulantım oluyodu sonra akşam olmaya başladı şimdi iki gündür yok denecek kadar az yani çok fazla hissetmiyorum benimde 8.5 haftalık aynıyız yani şu an sadece sigara içmiş birisi ve parfüm içimi kaldırıyor okadar

merhaba cnm. ptesi doktoruma gidicem, ona da sorucam kilo alacağıma kilo vermeye başladım :( bugün sabah akşam 1'er koca bardak süt içtim daha iyi gibiyim inşallah geçer... Kokuların her türlüsünü ayırabiliyorum bazen norkotik köpeği olabilirim diye düşünüyorum :))

canım moral vermek isterdim ama benim 18+5, hala her sabah çıkartıyorum, ne yapsam fayda etmedi:bbo:
8.haftadan sonra başladı bende bulantılar, aynen 3.ayda geçer diyorlardı ama tam gaz devam. tek bebek bekleyenlere benzemiyor bizim mideler de malesef. çok fazla da yanma var. hayırlısı bakalım

bende 7 hafta 6 günlük hamileyim sürelkli mide bulantım oluyor ve kusuyorum 15 günde 4 kilo verdim sürekli serum yiyorum inşallah 3. aydan sonra geçer

demek bu çoğul gebeliklerin genel problemi ben sabah akşam süt içmeye başladım midem rahatladı biraz ama çok az... doğru düzgün beslenemiyorum o yüzden de stres oldum bebekler de beslenemiyor diye...

ben 11. haftadayım artık çok şükür midem bulanmıyor..doktorum bana emedur içebilirsin demişti.ama ben kullanmadım...umarım sizin de geçer kızlar:)

merhaba arkadaşlar bende ikizlere hamileyim 6+1.haftamdayım.hafifi mide yanması,bulantı ve özellikle soğan kavruluyorsa tiksiniyorum.diyer arkadaşlar gibi çok çok şikayetim yok çok şükür .bende endişeleniyorum neden bende fazla şikayet yok diye normalmi benimkisi?

merhaba arkadaşlar bende ikizlere hamileyim 6+1.haftamdayım.hafifi mide yanması,bulantı ve özellikle soğan kavruluyorsa tiksiniyorum.diyer arkadaşlar gibi çok çok şikayetim yok çok şükür .bende endişeleniyorum neden bende fazla şikayet yok diye normalmi benimkisi?

psikolojik olarak etkilemeyeyim ama benim mide bulantılarım 6.5 7. haftalarda başladı hala devam ediyor 11+1 sanki bugün daha iyiydim ama anım anımı tutmuyor
lütfen belirti arama tadını çıkar hamileliğinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar ben ikiz değil üçüz anne adayıyım..Ben de halen hiç belirti yok..Ne bulantı ne de başka bişey..Herşey normal..Bu da bana endişe veriyor..Geçen hafta keselerimi ve kalp atımlarını gördük..Dilerim herşey yolundadır..

Arkadaşlar ben ikiz değil üçüz anne adayıyım..Ben de halen hiç belirti yok..Ne bulantı ne de başka bişey..Herşey normal..Bu da bana endişe veriyor..Geçen hafta keselerimi ve kalp atımlarını gördük..Dilerim herşey yolundadır..

selam canım hiç endişelenme bak bendede yok mide bulantısı . hiç bir şikayetimde yok.
geçen hafta doktora gittiğimde doktor sordu mide bulantısı varmı,yok
kusma yok, baş dönmesi yok, başağrısı yok.
doktor Alla alalaa gel bi bakalım şu bebeklere dedi ve baktık hepsinin de kalbi pıtı pıtır atıyordu.çok iyilerdi maşallah.
herkeste mide bulantısı olacak diye birşey yokmuş. bende niye bende yok diyordum yakınlarımdada olmayanlar çok.
benc çok şanslıyız. rahat hamilelik geçiriyoruz şuanda.
yarın tekrar kontrolüm var.
Merak etme canım herşey yolundadır Allahın izniyle

ben dün gittim kontrole... mide bulantısı, mide yanması vs çoğul gebeliklerde çok olabilirmiş... ama dayan dedi ilaç içmememi önerdi. özellikle tuzlu kraker vs gibi geçiştirici yiyecekler yememi, aç kalmamamı ara öğün sayısını artırmamı, kızartma, hamurişi vs den uzak durmamı önerdi...
artık daha azaldı ama tam anlamıyla geçmedi hala... gün içerisinde yaşam kalitemi düşüren bir etken oluyor ama dayanacağız :D:D:D

arkadaşlar ben yeni hamileyim ve değerim 256 idi dkt 2 haftalık dedi ve 2 gün sonra değerim 859 oldu kimi dağarimin çabuk arttığını ve ikiz olabileceğini söyledi ve ailede var ve herkes bana en baştan hep ikizin olcak diyodu .bu durum normalmi yoksa sizdede böylemi oldu.

Arkadaşlar ben 5+2 haftamdayım ama bugune kadar deli gibi yiyordum şimdi aç olsamda tokluk hissi var ama hiç bulantı yok. Acaba çok erken oluğu için midir?

psikolojik olarak etkilemeyeyim ama benim mide bulantılarım 6.5 7. haftalarda başladı hala devam ediyor 11+1 sanki bugün daha iyiydim ama anım anımı tutmuyor
lütfen belirti arama tadını çıkar hamileliğinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım,benim halen aynı gidiyor şuan 7+5.çok şükür .benimle beraber transfer olan abla vardı onun tek tuttu benim ikiz.o bulantıdan kusmaktan sıkıldım diyor ben ise gayet rahatım.birde ikiz gebeler de daha çok kusma buantı olur diyorlar,herkeze değişir ben sürekli açimyerimseniben .inşallah hep böyle devam eder:nazar::CüvCüv:

kızlar takmayın ikiz anne adayıyım ben 25 haftamdayım hala arada kusuyorum ama mide ile ilgili tüm sıkıntıları sonuna kadar yaşıyorum.......herkesde olamaya bilir arkadaşımda ikiz annesi ama hiç bişeyi olamadı.........rabbim yardımcısı olsun kusan mide problemi yaşayan annelerin

merhaba kızlar benim de 7 haftalık gebeliğim var üçüz şimdilik:nazar:bende de 5. haftadan sonra bulantılar başladı şimdilik kusma yok inşallah da olmaz yeşil elma iyi geliyor deneyincokacimcoook

Back