Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim ikizlerim tüp bebek tedavisi sonucunda oldu. şimdi 8,5 haftalık hamileyim ama 6. haftadan beri inanılmaz mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum. sizinde aynı sorunlarınız oldu mu? bunu nasıl çözdünüz?
inşallah geçer cnm ama çok fena bir durum yaa kokular zaten deli ediyor beni... sana da çok geçmiş olsun cnm inşallah sağlıkla kavuşursun ikizlerine. bende bulantı var çok fena ama kusma yok. ben zaten kusamıyorum hamiş değilkende kusamazdım hiç. neyse bebişlerimiz için katlanmaktan başka yapacak bişi yok sanırım
merhaba tubacım hatırlarsın belki benimde tüp bebek forumda görüşmüştük bi kaç sefer benim öncelikle sabahları aşırı bulantım oluyodu sonra akşam olmaya başladı şimdi iki gündür yok denecek kadar az yani çok fazla hissetmiyorum benimde 8.5 haftalık aynıyız yani şu an sadece sigara içmiş birisi ve parfüm içimi kaldırıyor okadar
benim ikizlerim tüp bebek tedavisi sonucunda oldu. şimdi 8,5 haftalık hamileyim ama 6. haftadan beri inanılmaz mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorum. sizinde aynı sorunlarınız oldu mu? bunu nasıl çözdünüz?
merhaba arkadaşlar bende ikizlere hamileyim 6+1.haftamdayım.hafifi mide yanması,bulantı ve özellikle soğan kavruluyorsa tiksiniyorum.diyer arkadaşlar gibi çok çok şikayetim yok çok şükür .bende endişeleniyorum neden bende fazla şikayet yok diye normalmi benimkisi?
Arkadaşlar ben ikiz değil üçüz anne adayıyım..Ben de halen hiç belirti yok..Ne bulantı ne de başka bişey..Herşey normal..Bu da bana endişe veriyor..Geçen hafta keselerimi ve kalp atımlarını gördük..Dilerim herşey yolundadır..
psikolojik olarak etkilemeyeyim ama benim mide bulantılarım 6.5 7. haftalarda başladı hala devam ediyor 11+1 sanki bugün daha iyiydim ama anım anımı tutmuyor
lütfen belirti arama tadını çıkar hamileliğinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5