İkiz Bebek Arabası Öneri

mevyxx

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2023
34
8
31
Merhaba kızlar, ikiz bebek arabası için hangi model öneriyorsunuz kullanan kişiler. Yanyana model mi yoksa alt üst olanlar mı daha kullanışlı. Yan yana olan her yere girmez kullanımı zor gibi geliyor ama üst üste olan da bebek oturma yeri daha küçük ötekisinde daha rahat ederler gibi geliyor. Kararsız kaldım. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Merhaba ben ikiz arabası almadım , iyi ki de almamışım. Zaten iki bebekle tek başıma dışarı çıkmıyorum ama eşimle her gün dışarıdayız , tatile gittik geldik çok rahat ettik. Bebekleri uyutmak çok kolay uyuyor, biri uyanık diğeri uyuyorken rahatsız etme durumu olmuyor. Mağazalarda ,marketlerde rahat rahat dolaşabiliyoruz. Bebeklerim 5 aylık, her gün iyi ki bu arabaları almışım diyorum. Arabalar da inglesina trilogy. Araba koltuğu da oluyor , herhangi bir parça ihtiyacı olmadan emniyet kemeriyle bağlanıyor, oradan oraya taşımaya gerek kalmıyor bebekleri. Kardeşim tek çocuğu için 6 yaşına kadar aynı arabayı kullandı, her en az bir kere yurtiçi - yurtdışı uçuşa gitti araba hala sapasağlam.

X