- 18 Ağustos 2008
- 806
- 3
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bebişlerinize nasıl bir bebek arabası almayı düşünüyorsunuz? önlü arkalımı? yanyana mı? hangi marka? tecrübeli arkadaşlarda fikir verirse çok yardımcı olurlar..... :uhm:
kıslar bende bu konuda çok düşündüm. yani bazen tek çıkacağım ne yapacağım ee ikiz bebk arabaları desen hantal heryere sığmıyor ,arkalı önlü istemiyorum. biirne haksızlık olacak diye. ve ensonunda baston araba denilenler var onlarda iki tane alamya karar verdim. ama onuda daha sora alacağızç bu kararımda şu etkili oldu hem hafif hem yer kaplamıyor. hemde bi aparatla birleştirilerek ikiz arabası haline gelebiliyor. bence bunuda bi düşünün. hem tek başınıza kullanabilirsiniz. hem ayırığ iki kişi kullanabilirsiniz.
Çok doğru düşünmüşsün.Ayrıca arkada oturan bebek her zaman sorun çıkarıyormuş.Başka topiklerde okuyorum.Baston puset çok kullanışlı ama onun için bebeğin belli bir büyüklüğe ulaşması gerek.Ben bilmiyırdum bak.O pusetlerin birleştiğini.Nasıl bir şeymiş o?gördünmü sen o aparatı?
Allah nazardan saklasın bu kuzuları...Her gördüğümde olsada mıncıklasak diyorum.of o bacakları yerim ben.Çok yakışılılar çok...İnş.Benim oğulcuğumda bu kuzucuklara benzer..Ne şeker şey bunlar ya..41 kere maşallah......
Kiraz Bebe
arkadaşlar burada fırst wheels in ikiz bebek arabası var... kampanyada yapmış.... bende bu markayı çok beğeniyorum.... mavisini düşünüyorum.... bir bakıp bana fiikir verirmisiniz?... birde bunların ana kucaklarıda var.... onlardanda alıp ilk altı ay onlarımı kullansam acaba diyorum.... çokmu musriflik olur acaba? hıı birde kraftın jogger i ni beğenmiştim siz ne dersiniz?
Canım kiraz bebedeki o markanın eski ürünleri.Sen o sitenin yurtdışındaki sitesine bak.Oradakiler çok güzel.Yurtdışından alabilme getirtebilme imkanın varsa oradan aldırt.Buradakiler eski model.,
yurtdışından onu getirtmeye kalksam çok pahalıya gelir... yurtdışı ürünlerini inceledim... eski model olsa ne olurki.... mühim olan ebatalrı ve kullanışlılığı değilmi? sence kullanışlılık bakımından çok fark varmıdır arada acaba?