İkiz baston Bebek Arabası

yabangulu88

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2023
8
1
36
Merhaba arkadaşlar 2.5yasinda kızım var birde 4.5aylik bebeğim var kızım da küçük bir yere gidince çok yoruluyor uykusu geliyor.oyuzden ikiz bebek arabası almak istiyorum ama bastonlu sizlerden ricam memnun kaldığınız yada güzel olan markalar varmı bildiginiz önerileriniz çok kıymetli benim için 🥰

Yani benim araba için önerim yok ama benimde 2 bucuk yaş artı 1 yaş bebeğim var küçüm olan doğduğundan beri büyük yorulursa ikisini aynı anda bindiriyorum denediniz mi hiç bilmiyorum ama öylede idare ediliyor 😁

İkisini beraber oturtmayı denemedim kızım zarar verebilir diye düşündüm hemde poşette şuanda zaten sigmazlar 🫢

İkisini beraber oturtmayı denemedim kızım zarar verebilir diye düşündüm hemde poşette şuanda zaten sigmazlar 🫢
Puset değilde diğer şekilde kullanınca sığıyorlar tek kişilik konfor olmuyor büyüğe ama iş görüyor. Bilmiyorum ben iki araba kullanmayı hiç düşünmedim kocaman ve genelde büyük olan yürüdüğü için boş kalcak diye. Kanguru ve bebek arabasıyla her işimi çözüyorum alternatif olarak değerlendirirsiniz belki bu fikride diye söylemek istedim özelden fotoğrafta atıyım size nasıl bindiklerini 😊

X