İkiz Annelerinin desteğine yardımına ihtiyacım var !!!

bakması çok aşırı zor değil mi..... yapma gülüm bunu söylemek için daha yolun başındasın sanırım.... yada sana yardım eden biri var

Canimsin cok haklisin benim icin cok erken
Aslinda benim psikolojim altust oldu belkide onun icin kendimide aldatmak icin yazdim
Soyle ozetleyim
Hollandadayim kimsem yok yardim icin
Esim aylardir issiz ve evimiz hipotekte
Hic sutum gelmedi stresten
Mama ve bez fiyatlarini soylememe gerek yok
Kredi borclarimiz var
Hamilelikte uc ay kanamam oldu sonrada erken dogumdan hic kalkmadan aylarca yattim yalniz basima sadecewc ye gidiyodum
Esimlede aylardir kavgaliyiz hep
Hamilelikten oncesi tupbebek donemini anlatmama gerek yok zaten yaptiranlar bilir
Hakkinizi helal edin kendi sorunlarimla rahatsiz eettim
Kandilimiz mubarek olsun
Rabbim yardimcimiz olsun
Hepinizden dua bekliyorum

Öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar ...tecrübelerinizi paylaştığınız için minnettarım gerçekten bana çok yardımcı oldunuz inanın.. bugün doktoruma gittim ve ikiz konusunda ısrarlı olmaktan vazeçtiğimi herşeyi oluruna bırakmaya karar verdiğimi söyledim tabi şaşırdı doktorum neden dedi bilmem böylesi daha hayırlı olacağına kanaat getirdim dedim tabi eşimede durumu doktora gitmeden açıkladım o da çok şaşırdı neden vazgeçtin dedi biraz burukluk hissettim sesinde bende herşeyin yolunda gitmesi için riske girmemenin daha mantıklı olduğunu söyledim ya bir daha bebeklerimizi kaybedersek dedim haklısın dedi ve sen ne karar veriyorsan yanındayım dedi.. hakkımda hayırlısını diliyorum ve her zaman sağlıklı hayırlı evlatlar olması için dua ediyorum ...bugünde çok dua ettim.. Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin hepinize çok teşekkür ediyorum..

Bu arada kardelen durumuna çok üzüldüm sorunlarınla kimseyi rahatsız falan etmedin ..umarım herşey yoluna girer bu çektiğin sıkıntıları gülümseyerek anlatacağın günler gelir üzülme lütfen bebeklerine sana yazık değilmi hasta olursun onların sana ihitiyacı var ..inşallah eşinde en kısa zamanda bir işe girebilir ve bu sıkıntılardan kurtulursunuz Allah yardımcın olsun

Estağfirullah neden bizi rahatsız edesin ki...biz burda dertleşmek paylaşmak için varız... sen bizden daha da zor durumdasın.. konuşup paylaşacak kimsen de yok..Allah kolaylık versin... maddi olarak çok zor durumda değildik ama birçok ihtiyacımızdan vazgeçtik mama için bez için... tüpbebek dönemini 2 kez yaşadım bilirim.. sütünüde anlıyorum uyku uyumadan gelmezki.. ben 5 ay mamaya katık olarak emzirdim.. eşinle kavgalar bir süre gider önemli olan bir taraf susacak ama hep aynı taraf olmamalı bu... hele birde işsizlik varmış o çok daha zor... erkekler evdeki hanımın halinden anlamıyor hiç bebeklerle ilgili sorumluluk istemiyorlar... Rabbim yardımcın olsun..ben senden büyüğümdür büyük ihtimalle. benden sana abla tavsiyesi.. sabırlı ol.. nolursa olsun çocuklar uyuduğunda sende uyumaya çalış.. ne kadar dinç olursan okadar verimli olursun..yorgun anne sinirli anne... hep şunu düşün bu günler geçecek Allahın izniyle.. ne istersen sor buradayız....

Allahım bu gece edilen duaların yüzüsuyu hürmetine isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah

bakması çok aşırı zor değil mi..... yapma gülüm bunu söylemek için daha yolun başındasın sanırım.... yada sana yardım eden biri var

Katılıyorum, ikiz bakmak çok zor. Ben eşimle beraber bakıyorum tek başıma yetemediğim için işine ara vermek zorunda kaldı. Eğer bir yardımcınız yoksa bittiniz. Oyuncak değil ki kur aynı anda uyansın mama yesin kaka yapsın yatsın uyusun. Biri uyanır mama emerken çıkardığı şirin seslerden ötürü diğeri uyanır haydiii eşim biberonu alır oturur diğer koltuğa. Biri erken bitirir mamasını, uyuması için 1 saat uğraşır yatırırsın hooop diğeri basar çığlığı berikini uyandırır hadi bakalım sil baştan. En nihayetinde ohhh dersin uyudular bir de bakarsın ki sabah olmak üzere. Günde 5-6 kez tekrarlanır bu senaryo. Eşim çoğu kez uyumadan bir sonraki güne başlamıştır, beni dinlendirmek için kendi uykusundan feragat eder.
Birazdan sırayla uyanmaya başlarlar, neyse ki mamaları hasır :))
İkiz bebek bakmak çok ama çok fakat bir o kadar da zevklidir :)

Bir tane bebeği bile büyütmek çok zor yorucuyken o kadar emek verip uykusuz kalırken 2 tane aynı anda büyütmek zorlukların iki katı demek Allah tüm ikiz annelerinin yardımcısı olsun ama mutlaka güzel yanlarıda vardır ahh keşke bu duygu yaşamak nasip olsaydı:26: keşke kızlarım yaşasaydı bazen hala yasını tutuyorum ağlıyorum ultrason resimlerine baktıkça giyselerini eşyalarını gördükçe çok üzülüyorum piskolojim bozuluyor uykularım kaçıyor 1 sene olmasına rağmen

okurken duygulandım empati yapmak bile tüyleri ürpertiyor ,düşüncesi bile ürkütüyor.benimde sorunlu idi.aile de ırsi olduğu için çoğul gebelik benim bir buçuk yıl önce korunmama rağmen ikizlerim düştü ve ben bilmiyordum.dr. a gidince öğrendim çok uzun hikaye
düşük yaparken üzülmemiştim bile o acıyı şükür atlattım ya diyordum çünkü plansız gebelikti.gebe olduğumu bilmiyordum.sonra kendim istedim dr korunmasız 10 ay bekle dedi ama kan değerlerim yüksek çıkıp sonra düşüyordu.çoğul gebeliği vücudum taşımıyordu.anneminde öyleymiş.iki kere peşpeşe ikizlere hamile kalmış ama vücudu taşımamış (rahim ve bünye meselesi).

film çekildi ara ara tıkanıklık ve genişlemeler var dediler ama ona rağmen gebe kaldım ve yine ikiz.hamdolsun ikizlerim 25 günlük oldular.bu bebeklerimde bi kız bi oğlan.rabbim bana bağışlasın evlatlarımı.

sorunları yaşayınca o bebeklerimi hep istedim.ama benim elimde yada bizim elimizde olan birşey değil.derler ya rabbim bizden daha çok sevmiş diye.

üzülme rabbim sana da hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim canım saolasın Allah evlatrını sana bağışlasın uzun ömürler versin bebişlerine ne güzel çok şanslısın iki tane cennette iki tane yanında ikizlerin var :26: senin ikinci ikizlerin tedaviyle mi oldu ?

Yıllar sonra aynı kaderi yaşıyorum. İkiz kızlarım gitti. Normal yoldan olmuştu erken Doğumla kaybettim. Aynı psikolojideyim birdaha ikizlerim olursa acım hafifler diye düşünüyorum. Çok istiyorum bu yüzden acaba tedaviyle yaparlar mı diyorum. Yıllar geçmiş siz bunu yazalı umarım sizin olmuştur

Öncelikle allah yardımcın olsun canm doktorunun söylediklerine harfiyen uymalısın ki sonra üzülmeyesin.Bende doğal yolla ikiz erkek bebeklere hamileyim zor bi süreç virüs belası çıktı şimdide korkularım arttı zaten ağrılarım var hastaneye gidemiyorum bence çocuk için biraz daha bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…