bir de diyorlar ki ,
"ay ben de ikiz gibi büyüttüm,
bu bir yaşındayken bu vardı"
hadi yaaaaguclubacismile
hevesmi bu,hafife alma mı,ben de varım,ben de yaptım,ben de bilirim mi ne bu yaaa..
[ı]ayyy en çokda benim kaynanam yapıyor ben karar verdim kadın 70 yaşında ama beni kısknaıyor daha doğrusu tüm gelinlerini
iki oğlunun arası 3 yaŞ eşimlde abisi arası biri ile 9 biri ile 6 yaş
kadın çocuklarını 14 kişinin yaşadığı 3 katlı ahşap bir vede büyütmüş...ve eltisi ile yaşıyolarmış...eltisinin kızlarıda kocamamış...bana bende x.y ikiz gibi büyüttüm diyip beni sinir ediyordu....bide eskiden böyle su olmadığını bez olmadığını ima ederek gerekli, gereksiz bez harcadığımı söylerdi...
Sonra bigün başkasına anlatıyor ayyy ben doğurdum ama benim x eltimin kızı baktı bende y bebek diye onla ilgilendim dedi...
Bende lafı çaktım hani sen ikiz gibi bakmıştın....
Tabi bişey diyemedi....nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmm böyle diyenlerden
ben geçen 3 gün ömerle yanlız kaldım mçımla bakarım ben tek çocuğu be dedim....misafirler ağırladım evim temiz ve düzenli kaldı....düşünün...
Ama bazı kişiler tek bebekle ay iş yapamıyorum yemek yapamıyorum diyor.
Bende acaba benim görmediğim ellerim ayaklarımmı var diyorum ...
Annem bile yapıyor sinirleniyorum ben bu iki çocukla yemek yapıyorum..ev temizliyorum..çamaşırını yıka katla uğraşıyorum bide çocukların bakımını yapıyorum....bizi bizden başka kimse anlayamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/ı]
biz öylemi birini hazırlarken diğeri ağlıyor... birini doyururken diğeri.. hadi eşin yokken ev gezmesine git bakalım nasıl gidecen.. çocukların ikisinide kucağa alamazsın. alsan çanta nolcek.. kıyaslarken iyi düşünmüyorlar
hepinizin Allah yardımcısı olsun....
şimdi de sokakta başladı,
yanımızdan geçerken,
"üşür bu ayyy,
ay bunu başına güneş geçecek birşey örtseydin,
ay o çocuğu çok güneşte tutmaa"..............
ya sana ne yaa,size ne yaaa size neeeeeeeeeeeeeeeeeealsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?