İkiz Anneleri Bebekleriniz Kaç Kilo ve Kaç Haftalık Doğdu?

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
İkizlerde çok farkediyor hafta ve kilo sanırım. Doktor birşey olmaz dese de herkes küçük doğabilirler hazırlıklı ol diyor.

Sizlerin bebekleri kaç kg'dı ve kaç haftalık doğdular?

Benim ikizlerim 35+6 da 2200 ve 2380 doğdular küveze girmediler çabuk toparlaniyolar ama merak etmeyin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

canım cevap için teşekkür ederim. peki normal doğum mu yaptın sezeryan mıydı?
Sezeryan oldum suyum falan gelmemişti o gün kontrolüm olmasaymış evde doğurabilirmişim 😄 34. haftada grip oldum ve sonra şiddetli öksürük bunun tetiklediğini düşünüyorum ve bayram tatiline çıkacaktı doktorum iki saat sonra uçağı vardı hastaneye gittim kontrol oldum bebekler iyi haftaya 10 gün sonraya doğum planlanmıştı sonra bide nts ye gir öyle çıkayım hastaneden dedi ve ntsde benim sancılar 2 dakikada bir 80 60 90 arası gidip geliyodu doktorum hemen çatı muayenesi yaptı ve 5 cm açılmam varmış 😁son zamanlarda bacagimi acip yururken zorlaniyordum sadece sonra psikolojikmen sancıları hissetmeye başladım çok zormuş hemen sezeryan alındım bebeklerimin biri son haftada baş ayak oldukları için sezeryan oldum yoksa 7 cm acilma ile doğuma girdim buda böyle bi anımdı sormak istediğin bise olursa sorabilirsin canım

İkizlerde çok farkediyor hafta ve kilo sanırım. Doktor birşey olmaz dese de herkes küçük doğabilirler hazırlıklı ol diyor.

Sizlerin bebekleri kaç kg'dı ve kaç haftalık doğdular?
inşallah zamanında doğarlar sen bebeklere kilo aldıran besinleri yemeye gayret et benim ikizler 31 haftalık 1470 gr ve 1680 gr olarak doğdular 51 gün küvezde kaldılar 2 kiloyu gecene kadar bekletip öyle verdiler.

inşallah zamanında doğarlar sen bebeklere kilo aldıran besinleri yemeye gayret et benim ikizler 31 haftalık 1470 gr ve 1680 gr olarak doğdular 51 gün küvezde kaldılar 2 kiloyu gecene kadar bekletip öyle verdiler.

ayy çok erken doğmuşlar ama allah yardım etmiş. Ne yenilebilir mesela?

Sezeryan oldum suyum falan gelmemişti o gün kontrolüm olmasaymış evde doğurabilirmişim 😄 34. haftada grip oldum ve sonra şiddetli öksürük bunun tetiklediğini düşünüyorum ve bayram tatiline çıkacaktı doktorum iki saat sonra uçağı vardı hastaneye gittim kontrol oldum bebekler iyi haftaya 10 gün sonraya doğum planlanmıştı sonra bide nts ye gir öyle çıkayım hastaneden dedi ve ntsde benim sancılar 2 dakikada bir 80 60 90 arası gidip geliyodu doktorum hemen çatı muayenesi yaptı ve 5 cm açılmam varmış 😁son zamanlarda bacagimi acip yururken zorlaniyordum sadece sonra psikolojikmen sancıları hissetmeye başladım çok zormuş hemen sezeryan alındım bebeklerimin biri son haftada baş ayak oldukları için sezeryan oldum yoksa 7 cm acilma ile doğuma girdim buda böyle bi anımdı sormak istediğin bise olursa sorabilirsin canım

ah yaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Benim de şu an ayak baş duruyorlar. Dönerler inşallah. Sezeryan hiç istemiyorum. Çünkü yardımcı olacak kimsem yok, umarım normal doğum olur.

ayy çok erken doğmuşlar ama allah yardım etmiş. Ne yenilebilir mesela?
Üzerinden baya zaman gecti su an pek ne yenilecegini hatırlamıyorum, muz ve cevizi hatırlıyorum, internetten araştırmıştım.Anne karnındaki bebeğe kilo aldıran besinler desen çıkar. Sağlıkla kucağına al inşallah.

ah yaa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Benim de şu an ayak baş duruyorlar. Dönerler inşallah. Sezeryan hiç istemiyorum. Çünkü yardımcı olacak kimsem yok, umarım normal doğum olur.
Inşallah normal olur canım sezeryan olursada dert etme benim bebeklerim çok sık donuyolardi doktorum bile şaşiriyodu alanları kısıtlı nasıl başarıyorlar sürekli dönmeyi diye😄 sağlıkla kucağına al bebislerini gerisi allahın izniyle hallolur

Inşallah normal olur canım sezeryan olursada dert etme benim bebeklerim çok sık donuyolardi doktorum bile şaşiriyodu alanları kısıtlı nasıl başarıyorlar sürekli dönmeyi diye😄 sağlıkla kucağına al bebislerini gerisi allahın izniyle hallolur

ya yine de zor tabi iyileşme süreci var filan. biz doğumdan kısa süre sonra türkiyeye geleceğiz. o halde uçakta iki bebekle çok korkuyorum... ne kadar sürüyor iyileşmesi?

eski konuşarıma bakarken senin mesajını gördüm ve çok şaşırdım. benim bebeklerim de 31 haftaık doğdular. biri 1290 biri 1970 doğdu. 56 gün kaldılar hastanede :( ama çookk zaman oldu 1 yaşı geçtiler bile artık çok şükür :)

eski konuşarıma bakarken senin mesajını gördüm ve çok şaşırdım. benim bebeklerim de 31 haftaık doğdular. biri 1290 biri 1970 doğdu. 56 gün kaldılar hastanede :KK43: ama çookk zaman oldu 1 yaşı geçtiler bile artık çok şükür :)
Maşallah Allah sağlık versin, şimdi en çılgın zamanları Allah sana güç kuvvet versin 😁 benimkiler 3 buçuk yaşındalar her yaşın ayrı bir zorluğu var ama ben en zoru atlattım diye düşünüyorum hakkıma hayırlısı😁

Ben de bir sorunun cevabını çok merak ediyorum... Bir de normal doğum yapanlari... Onun için bir başlık açsam iyi olacak sanırım :))

Back
X