İkiyüzlü Demirtaş!

matmazeldepresif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
7.981
11.888
Giriş Tarihi: 06.11.2015 09:55 Güncelleme Tarihi: 06.11.2015 10:23
İkiyüzlü Demirtaş!

Selahattin Demirtaş... Ağabeyi Kandil'de terörist. PKK'nın siyasi uzantısı ola HDP'nin eş başkanı... Teröristleri 'Cici çocuk' diye parlatan Aydın Doğan Medyası, İngiltere ve Benenson'la birlikte 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde algı operasyonu yaptı.

Her iki seçim öncesinde de İngiliz ve Türk görünümlü medyaya verdiği röportajlarda HDP'nin flamasıyla Türk bayrağını aynı karede gösteren Demirtaş, seçim sonrası bilinen kişiliğine döndü. Dün basın toplantısı düzenleyen Demirtaş, Türk bayrağını yok etti. Seçim mitinglerinde de Doğu'da 'savaş', Batı'da 'barış' diyen Demirtaş'ın bu iki farklı yüzü, kimseyi şaşırtmadı. Çünkü hain teröristlere tek bir söz etmeyen, utanmadan 'TSK silah bıraksın' diyen Demirtaş, Doğan Medya'ya ve Fethullahçı Terör Örgütü'ne çok güvenmişti.

OYLARI ÇOK DÜŞTÜ

Teröristlerin ölümüne üzülen, şehitlerimiz için ise sesini çıkarmayan Demirtaş'a oy verenlerin büyük bir bölümü, aslında gerçeği gördü. Özellikle Doğu ve Güneydoğu'daki Kürt kökenli vatandaşlarımız da AK Parti'ye oy vererek, Demirtaş'ın iki yüzünü deşifre etti.

SEÇİMDEN ÖNCE: Demirtaş, Amerikan Benenson'un emri ile seçim öncesi Türk bayrağıyla pozlar verdi.

SEÇİMDEN SONRA: Aynı Demirtaş, seçimden sonra ilk iş olarak Türk bayrağını kaldırttı.

http://www.sabah.com.tr/gundem/2015/11/06/ikiyuzlu-demirtas

hdp çıkarları için herşeyi yapan birilerinin olduğu ve destekçilerinin olduğu bir parti.

yaşasın hdp deyip Türk bayrağını sallamak kadar saçma bir davranış.

Türk bayrağı çok kutsal bir bayraktır.onun hiyakeyesi rengi ay ve yıldızı çok ama çok kutsaldır sizin gibi hainlerin yanına yakışmaz selo agam:))

Bayrağın çıkmasını görmemiz mi gerekiyordu bunu tescillemek için?
Kim ağabeyi terorist? Kandilde kim?
Kim PKK tabutu taşıdı sırtında?
Kim "PKK sizi tükürüğüyle boğar " dedi?
Kim saygı duymadı şehitlere?
Uzar gider bu liste..
İlla şekilci mi davranması lazım kendini ele vermesi için?
Biz net görüyoruz diğer yüzünü de, göremeyen insanlara nasıl anlatmak lazım?

Son düzenleme:
Haberi yapan kaynağa güldüm,tamam selo pürü pak değil ama daha da nasıl çamurlasak diye kendini paralamasına güldüm.
Linki verdim ki haberin tarihine bakın diye,seçim öncesinde de orada bayrak yokmuş zaten.Senin paylaştığı haberdeki fotolar farklı mekanlardan,o odada yoktur başka odada vardır,mevzusu yapılacak birşey değil bu,birşeylerin kanıtı değil yani

daha da çamurlamaya çalışmak... bence uğraşacak durum yokki nereye elini atsan hdp ve vekillerin zaten o çamurun içinde dolasıyla fazla uğraşmanın anlamı yok

ayrı mekan yada aynı mekan fark etmez.bu tür iki yüzlülükler işine nasıl geliyorsa onu yapmalar yaşadığı ülkeyi her şekilde kullanarak satmaları yapan hdp bu tür şeyleri de gayet rahatça yaparbilir.

o yüzden haklısın mevzu yapılacak bir durumu yok

doğru ona bakarsan foto montaj da olabilir.
Ama sonucu değiştirmez.
Öyle ya da böyle bayrağı sahiplenmedikleri kesin değil mi?
Yani doğru bir haber gibi yorumlanabilir.

Fettullahçı terör örgütü,İngiltere,BenensonBi faiz lobisi demedikleri kalmış yahu azcık gerçekçi olun.
Ben haberdeki çarpıtmaları göstermek için paylaştım,yoksa Hdp binasında bayrak olsa ne,olmasa ne,adamların istekleri belli zaten
Hdp algı operasyonu yaptı demişler de Sabah'ın da içinde bulunduğu havuz medyası ne yaptı ve yapıyor peki?Bu da algı operasyonu işte

doğru ona bakarsan foto montaj da olabilir.
Ama sonucu değiştirmez.
Öyle ya da böyle bayrağı sahiplenmedikleri kesin değil mi?
Yani doğru bir haber gibi yorumlanabilir.
Sizi 1 yalana inandırmak için 99 gerçek söyleyebilirler ama yalan her türlü yalandır ve 99 gerçek o 1 yalanı gerçek yapmaz,yani hayır doğru haber gibi yorumlayamayız

burda fetullah örgüt sabah gazetesi zaten o öbürünün algısı bu yada kim ne yapıyor yapmaya çalışıyorsa hepsi ayrı ayrı konuşulacak şeyler.

burada yanında bayrak olsun olmasın sonuçta hdp nin niyeti politikası yaptıkları parti içindeki vekillerin dedikleri belliyken zaten Türk bayrağı benim bayrağım bu zihniyetteki kişilere yakışmaz

bunu sende yaptın seçim sonrası yaşasın hdp barajı geçti selo başgan yazdın.Türk bayrağını salladın dimi...şimdide bu bayrak olsa ne olmasa ne istedikleri belli, deyip aynı şeyi senin yapman da bir tuhaf oldu.

neyse bu son alıntım mistycim.

Sizi 1 yalana inandırmak için 99 gerçek söyleyebilirler ama yalan her türlü yalandır ve 99 gerçek o 1 yalanı gerçek yapmaz,yani hayır doğru haber gibi yorumlayamayız

sanırım şunu anlamadım bu haber doğru haber olmasa bile zaten Türk bayrağına hiç bir zaman saygı göstermeyen zihniyet bu bayrağı kulan sa ne kullanmasa ne kullanmasın zaten

ben AZİZ BAYRAĞIM ONLARA YAKIŞMAZ...

İşte konuşuyorum zaten,sırf seloyu çamurlamak için aleni yalan haber yapan bir gazetenin lafına itibar etmem.Sen düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesini benimsemişsin ama düşmanının düşmanı senin de düşmanın olabilir bunu unutmuşsun.
Evet Hdp ideolojisi açık ve ortada olan bir parti zaten bunu inkar eden yok.Ben Hdp'nin barajı geçmesine ideolojisi yüzünden sevinmedim ki,başkanlık sistemine engel olabilecekleri için sevindim,ki bu ülkem için son derece hayırlı olacağı için Hdp yanına bayrak koydum,hatta dur yine yapayım...Hdp
İster alıntı yaaap,ister yapma bana hava hoş

Hani son alıntındıİyi de ben haberin doğruluğunu tartışıyorum sen bayrak diyorsun,yakışmıyorsa yakışmıyor ne yapalım yani?Bu ne ya arabın yalellisi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…