söz bu son alıntım
^^Sen düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesini benimsemişsin ama düşmanının düşmanı senin de düşmanın olabilir bunu unutmuşsun^^
bu sözün için alıntıladım mistycim...
beni burada siyasette en hararretli en saygının seviyenin yok olduğu bir yerde tanıdın ki ben asla seviyemi bozmadım hatta böyle olduğum için benle dalga bile geçildi yok prenses yok canım cicim gibi
neyse beni tanısaydın yukarda düşman lafını etmezdin ve ettiğine de pişman olurdun düşmanın ne demek olduğunu sanırım biliyorsun
beni sıksan suyumdan düşmanlık çıkmaz canım.hiççç bana bu lafları yakıştırmayın güler geçerim
ben konu neyle ilgiliyse yorum yapar çıkarım ne düşmanlık ne dostluk planı yapmam böyle yazarakta yaftalamam sizin deyiminizle.
her türlü siyesete siyasi partiye yazar çıkarım bu birlerinin hoşuna gider mi gitmez mi düşünmem yeri gelir akp ye yazarım yeri gelir diğer partilere ama ben hdp mecliste olan bir parti evet yapısını düşüncelerini sırtlarını nereye dayadıklarını bildiğim için ülkem için ayrı bir tehlike olduğu için kim ne yaparsa yapsın hdp bana ters bir parti bunuda eleştirirm bunu yaptım diye nasıl tepki aldım az çok biliyorsun linç etmeye kalktılar çok komik oldular ama
yeri geldi akp yide agır eleştirdim ama akpli bir arkadaşta çıkpta bana tavır yapıp bir yakıştırma yapmadı ben yorumumu bile uygun anlaşılır seviyeli yaparım gel gelelim hdp pkk olunca orada sakinliğimi koruyamıyorum bu bende böyle geldi böyle gidicek bu hoşunuza gitmeyebilir ki gitmiyor bu sizin sorununuz
herkes fikrin de hür mü özgür mü istediği partiyi destekler istediğini eleştrir mi?istedigine oy verir mi?
bence herkes hürdür istediğini yapar birinin hoşuna gitmedi diye fikrnden caymaz birine hoş görünmek için yazmaz herhalde aynen bende öyleyim sende öyle ben istediğimi yazarım istediğimi söylerim edep ve seviye içerisinde sende aynen digerleride aynen öyle değil mi canım öylede olmalı
o zaman sorun yok herhalde
ha bütün bunlara rağmen sen üsteki yazıyı yazıyorsan senin yanlış düşüncen ve fikrindir.yok illa böylesin diyorsan keyfin bilir arkadaşım