İkiyüzlü Demirtaş!

söz bu son alıntım

^^Sen düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesini benimsemişsin ama düşmanının düşmanı senin de düşmanın olabilir bunu unutmuşsun^^

bu sözün için alıntıladım mistycim...

beni burada siyasette en hararretli en saygının seviyenin yok olduğu bir yerde tanıdın ki ben asla seviyemi bozmadım hatta böyle olduğum için benle dalga bile geçildi yok prenses yok canım cicim gibineyse beni tanısaydın yukarda düşman lafını etmezdin ve ettiğine de pişman olurdun düşmanın ne demek olduğunu sanırım biliyorsun

beni sıksan suyumdan düşmanlık çıkmaz canım.hiççç bana bu lafları yakıştırmayın güler geçerim

ben konu neyle ilgiliyse yorum yapar çıkarım ne düşmanlık ne dostluk planı yapmam böyle yazarakta yaftalamam sizin deyiminizle.

her türlü siyesete siyasi partiye yazar çıkarım bu birlerinin hoşuna gider mi gitmez mi düşünmem yeri gelir akp ye yazarım yeri gelir diğer partilere ama ben hdp mecliste olan bir parti evet yapısını düşüncelerini sırtlarını nereye dayadıklarını bildiğim için ülkem için ayrı bir tehlike olduğu için kim ne yaparsa yapsın hdp bana ters bir parti bunuda eleştirirm bunu yaptım diye nasıl tepki aldım az çok biliyorsun linç etmeye kalktılar çok komik oldular ama

yeri geldi akp yide agır eleştirdim ama akpli bir arkadaşta çıkpta bana tavır yapıp bir yakıştırma yapmadı ben yorumumu bile uygun anlaşılır seviyeli yaparım gel gelelim hdp pkk olunca orada sakinliğimi koruyamıyorum bu bende böyle geldi böyle gidicek bu hoşunuza gitmeyebilir ki gitmiyor bu sizin sorununuz

herkes fikrin de hür mü özgür mü istediği partiyi destekler istediğini eleştrir mi?istedigine oy verir mi?

bence herkes hürdür istediğini yapar birinin hoşuna gitmedi diye fikrnden caymaz birine hoş görünmek için yazmaz herhalde...

aynen bende öyleyim sende öyle olmalısın ben istediğimi yazarım istediğimi söylerim edep ve seviye içerisinde sende öyle değil mi canım öylede olmalı

o zaman sorun yok herhalde

ha bütün bunlara rağmen sen üsteki yazıyı yazıyorsan senin yanlış düşüncen ve fikrindir.yok illa böylesin diyorsan keyfin bilir arkadaşım

Son düzenleme:
Ööööf matmazel ben ne diyorum sen ne diyorsun ya...Düşmanımın düşmanı dostumdur deyimini duymadın mı hiç?Bu deyimin kullanılması için gerçek manada kanlı bıçaklı olmana gerek yok.Sen Hdp'yi sevmediğin için alenen yalan ve çarpık haber yapan sabah'ın yazısını paylaşıyorsan bu "düşmanımın düşmanı dostumdur" felsefesidir işte,bunun senin sitedeki mağduriyetlerinle ne ilgisi var?Ayrıca da bana ne bunlardan yani,problemin kiminleyse git onlara söyle,nerelere çektin muhabbeti ya valla kim dediyse az demiş prenses değil,sızlanması hiç bitmeyen babanne gibisin yeminle,ne mağduriyetmiş arkadaş...
Ha şimdi böyle dedim diye "istediğim kaynaktan haber açamayacak mıyım" muhabbetine hiç girme.İstediğin kaynaktan haber aç,Hdp'ye söv ne yaparsan yap senin yorumundur beni ilglendirmez ama açtığın habere yazdığım da benim yorumumdur,benden alıntı yapıp karışan sensin,o yüzden "herkesin yorumuna kimse karışamaz" edebiyatına hiç gerek yok tamam mı canım?

ben ne güzel yazdım şu yazdıklarına bak hahhahhah
babaannede olabilir hahhahha ne güzel aile büyüğü ve dırdırı olan bir ninecim oy ben öper yerim onu
uzatmıyacam uğraşacak çok daha önemli işlerim var

siz kendini kendinize kişilere bir şeyler yakıştırmaya bu seviyenizle devam edin

He he çok güzel yazdın he,insanı çileden çıkar ondan sonra seviye muhabbeti yap...
Bizde böyle işine gelirse,ben kendi seviyemle devam ederim sen de sızlanmaya ağlaşmaya devam et belki ciddiye alan çıkar,hadi eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…