• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkisi arasında kararsız kaldım ben ama?

Hangisi daha güzel?

• Bakır rengi

OY: 11 64,7%
  • Beyaz altın

OY: 6 35,3%

• Ankete Katılan
    17

canım zevkler tartışılmaz ki.
benim zevkime beyazı uyar mesela ama onu takacak olan sensin. şimdi etkilenip beyaz aldın e o zaman mutsuz olacaksan neye yaradı :6:içine sinmediği sürece etkilenme başka fikirlerden.
hangisine için gidiyorsa al :16:

Çok teşekkür ederim canım. :16: Her zaman yorumların çok değerli gelmiştir bana. Yine öyle oldu. Buradan çok sevdiğim başka bir arkadaşım da senin gibi düşünüyor, sen de böyle söyleyince pekişti iyice düşüncem.

Çok teşekkür ederim canım. :16: Her zaman yorumların çok değerli gelmiştir bana. Yine öyle oldu. Buradan çok sevdiğim başka bir arkadaşım da senin gibi düşünüyor, sen de böyle söyleyince pekişti iyice düşüncem.

senin yorumların da cok değerlidir benım için canım :16:

Herkesin zevkine kulak verirsen kafan çok karışır :9:

Bence rose altından pek hoşlanmıyorum ama kötüdür demiyorum tabii ki. Hem pembe hem de işlemeli model pek erkeklerin seveceği bir model değil. Hele ki erkek arkadaşın altın takmak istemiyorsa zorlama derim.

Ben alyansların uyumlu olmasından hoşlanıyorum ama sen pembe modeli yaptırabilirsin, erkek arkadaşına da gümüşten beyaz olanı yaptırabilirsiniz. İkinizin de gönlü olur :34:

Bir de neden o kadar pahalı alyanslar? Yanlış anlamadım değil mi, sadece senin ki 2.500 TL? Taşları pırlanta mı? Bizim alyanslarımız da ağır olmasına rağmen o kadar tutmadı.

Herkesin zevkine kulak verirsen kafan çok karışır :9:

Bence rose altından pek hoşlanmıyorum ama kötüdür demiyorum tabii ki. Hem pembe hem de işlemeli model pek erkeklerin seveceği bir model değil. Hele ki erkek arkadaşın altın takmak istemiyorsa zorlama derim.

Ben alyansların uyumlu olmasından hoşlanıyorum ama sen pembe modeli yaptırabilirsin, erkek arkadaşına da gümüşten beyaz olanı yaptırabilirsiniz. İkinizin de gönlü olur :34:

Bir de neden o kadar pahalı alyanslar? Yanlış anlamadım değil mi, sadece senin ki 2.500 TL? Taşları pırlanta mı? Bizim alyanslarımız da ağır olmasına rağmen o kadar tutmadı.

Valla ben de anlamadım neden bu kadar pahalı. :) Daha evvel Atasay'da beğenmiştim bir tane. Yanlış hatırlamıyorsam 650 tl idi ve gayet de kaliteliydi. Tabi bunla fark var ama bana da çok pahalı geldi. Tektaş takıntım olmadığından alyans için paraya kıyabilirim diye düşünüyorum. Yine araştırıyorum bire bir aynısını yapabilen bir kuyumcu olursa yaptıracağım. Taşları pırlanta evet. Zirkon olarak da seçilebiliyor. Altının ayarıyla oynanabiliyor falan o şekilde daha uygun bir fiyata getirilebilir belki ama bana kalırsa en ucuz hali bile pahalı.

Venetian Lace Beyaz Altn Alyans bak buradan inceleyebilirsin.

Ben olsam beyazı seçerdim deyip kafanı karıştırayım :52:
Tabiki bu benim seçimim olurdu. Sarı altın sevmediğimden beyaz taşlı seçtim ben. Ayrıca eşin, kaynvaliden, ailen ilerde hediye yüzük alır belki. Bakır renk alyans ile beyaz ya da altın sarısı yüzükler nasıl durur bakmak lazım. Eğer böyle bir takıntın varsa hatırlatmak istedim. :34:

kesinlikle bakır :1:

Aynıymış zevklerimiz. :)

Ben olsam beyazı seçerdim deyip kafanı karıştırayım :52:
Tabiki bu benim seçimim olurdu. Sarı altın sevmediğimden beyaz taşlı seçtim ben. Ayrıca eşin, kaynvaliden, ailen ilerde hediye yüzük alır belki. Bakır renk alyans ile beyaz ya da altın sarısı yüzükler nasıl durur bakmak lazım. Eğer böyle bir takıntın varsa hatırlatmak istedim. :34:

Diğer elime takarım diye düşünüyorum. :1: Şaka bir yana, bu renkle beyaz altın genelde hoş duruyor. Tektaşımı da öyle düşünüyorum. Ki benim için tektaş falan çok mühim değil zaten, almasam bile olur. Önem verdiğim alyans sadece.

Dediğin gibi hediye gelecek olan yüzüğü de bir elmas, bir de safir taşlı düşünüyorum. :1: Alyans olana değil de diğer elime takarım uygun ortamlarda takacağım zaman diye düşündüm. Şimdiden hayalini kurdum. :27: Çok beğeniyorum ikisini de.

Back