ben beyazı alırdım fındıkım
bakır olandaha bi hoşsanki
emin olmanın en kolay yolu bikuyumcuya gidipiki rengide denemek bence parmağında görüp daha kolay karar verirsin. bu arada merhaba ben yeni katıldım foruma
fındık abla beyaz bence:26:
eşin haklı sen pembe, eşin beyaz alsın bence :)
İkiside değil bence canım bu modelin altın sarısını tavsiye ederim ben sana sarı tek taşlada mükemmel uyumlu olur benim tavsiyem böyle
beyaz olan daha güzel bence bakır renginde desenler daha bi bayan yüzüğü gibi duruyo :)
İkiside değil bence canım bu modelin altın sarısını tavsiye ederim ben sana sarı tek taşlada mükemmel uyumlu olur benim tavsiyem böyle
Ay ben karar veremedim ikiside çok hoşuma gitti çok pahalı değillerse sen kendine ikisinide al eşin beyaz taksın sende değişik değişik kullanırsın böylece içinde uhde de kalmaz Buda bi fikir :)))))
Öyle mi diyosun canım :26: Çok kararsız kaldım şimdi. Kendime de mi beyaz alayım dersin
canım sen muhtemelen bakırı alacaksın
eşinle seninkinin rengi farklı olsa abes durmaz hani erkek gümüş takar derler ya zaten bu tür şeyleri gözönünde bulunduran bayanlar sarı altın, erkek de gümüş takıyor
yani böyle farklı renk ve farklı metal olabiliyor
sen gönlünce istediğini al
Evet aslında mesele tam da o. Erkek arkadaşım kesinlikle altın takmaz ve gümüş de olsa altın gibi görünmesini istemiyor. Takıntı yaptı biraz bu konuyu. O yüzden bakıra dırdır etti durdu.
Sen içimi okudun varya.Birileri destek çıksa da bakır alsam diye bekliyorum resmen. Çok kolay etkileniyorum çünkü başka fikirlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?