• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkisi arasında kararsız kaldım ben ama?

Hangisi daha güzel?

• Bakır rengi

OY: 11 64,7%
  • Beyaz altın

OY: 6 35,3%

• Ankete Katılan
    17

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Kızlar ben pembe altına bayılıyorum. Ufak tefek aksesuarlarım falan hep böyle, bakır rengi. Alyansımı da böyle düşünüyorum. Çok beğendim, hatta aşık oldum görünce. Ama erkek arkadaşım erkek için uygun değil falan dedi mırın kırın etti. Aynısının beyaz olanı da var. Acaba diyorum, kendime bakır rengi ona beyaz mı alsak... Bilmiyorum kafam çok karıştı. Fikirlerinizi bekliyorum. :34:

$205328_385684468152253_18585904_n.jpg

Bakır rengi olan

$prev_resim1-(20).jpg

Beyaz olan

ben beyazı alırdım fındıkım :34:

emin olmanın en kolay yolu bikuyumcuya gidipiki rengide denemek bence parmağında görüp daha kolay karar verirsin. bu arada merhaba ben yeni katıldım foruma :17:

emin olmanın en kolay yolu bikuyumcuya gidipiki rengide denemek bence parmağında görüp daha kolay karar verirsin. bu arada merhaba ben yeni katıldım foruma :17:

Hoşgeldin. :) Evet en kısa zamanda öyle yapmayı düşünüyorum. Ben ankaradayım, bu marka istanbulda diye okumuştum. Burada da satıldığını yeni öğrendim daha.

fındık abla beyaz bence:26::31:

Öyle mi diyosun tatlım... Teşekkür ederim yorumun için. Değerlendireceğim. :)

eşin haklı sen pembe, eşin beyaz alsın bence :)

Bana da o mantıklı geldi ama çift dediğin aynı takar diyenler var. Bana kalırsa şart değil ve zaten sadece rengi değişik ama... :)

beyaz olan daha güzel bence bakır renginde desenler daha bi bayan yüzüğü gibi duruyo :)

Ben bayan olduğum için:) sadece erkek arkadaşım için mi sorun olur acaba? Birimizin bakır birimizin beyaz takması fikri nasıl?

İkiside değil bence canım bu modelin altın sarısını tavsiye ederim ben sana sarı tek taşlada mükemmel uyumlu olur benim tavsiyem böyle :34:

Canım teşekkür ederim fakat bu modelin altın sarısı yok.

Ay ben karar veremedim ikiside çok hoşuma gitti çok pahalı değillerse sen kendine ikisinide al eşin beyaz taksın sende değişik değişik kullanırsın böylece içinde uhde de kalmaz Buda bi fikir :)))))

Ay ben karar veremedim ikiside çok hoşuma gitti çok pahalı değillerse sen kendine ikisinide al eşin beyaz taksın sende değişik değişik kullanırsın böylece içinde uhde de kalmaz Buda bi fikir :)))))

Teşekkür ederim. :) Pahalı malesef. Bunu görmeden önce Atasay'da beğenmiştim bitane, o 650 tl idi mesela. Ama bu 2500 tek benim yüzüğüm. Altının ayarıyla ve pırlantasıyla oynayınca daha ucuz oluyor ama yine de 650 tl gibi normal bir alyans fiyatına düşmüyor. Bunu bile biraz pahalı buldum, sırf ömür boyu takılacak diye istiyorum.

Öyle mi diyosun canım :26: Çok kararsız kaldım şimdi. Kendime de mi beyaz alayım dersin

canım sen muhtemelen bakırı alacaksın :1:
eşinle seninkinin rengi farklı olsa abes durmaz hani erkek gümüş takar derler ya zaten bu tür şeyleri gözönünde bulunduran bayanlar sarı altın, erkek de gümüş takıyor :34:
yani böyle farklı renk ve farklı metal olabiliyor :6:

sen gönlünce istediğini al :16:

canım sen muhtemelen bakırı alacaksın :1:
eşinle seninkinin rengi farklı olsa abes durmaz hani erkek gümüş takar derler ya zaten bu tür şeyleri gözönünde bulunduran bayanlar sarı altın, erkek de gümüş takıyor :34:
yani böyle farklı renk ve farklı metal olabiliyor :6:

sen gönlünce istediğini al :16:

Evet aslında mesele tam da o. Erkek arkadaşım kesinlikle altın takmaz ve gümüş de olsa altın gibi görünmesini istemiyor. Takıntı yaptı biraz bu konuyu. O yüzden bakıra dırdır etti durdu.

Sen içimi okudun varya. :1: Birileri destek çıksa da bakır alsam diye bekliyorum resmen. :27: Çok kolay etkileniyorum çünkü başka fikirlerden.

Evet aslında mesele tam da o. Erkek arkadaşım kesinlikle altın takmaz ve gümüş de olsa altın gibi görünmesini istemiyor. Takıntı yaptı biraz bu konuyu. O yüzden bakıra dırdır etti durdu.

Sen içimi okudun varya. :1: Birileri destek çıksa da bakır alsam diye bekliyorum resmen. :27: Çok kolay etkileniyorum çünkü başka fikirlerden.

canım zevkler tartışılmaz ki.
benim zevkime beyazı uyar mesela ama onu takacak olan sensin. şimdi etkilenip beyaz aldın e o zaman mutsuz olacaksan neye yaradı :6:içine sinmediği sürece etkilenme başka fikirlerden.
hangisine için gidiyorsa al :16:

Back