valla ben çok zor bir ahmilelik acılar içinde bir dogum çookkk stresli bir logusalık geçirdim. şimdi kızımın bu hareketli halleri yaramazlıkları hiçbişey diil. açıkcası bende ikinci çocuk düşünmüyorum diyebilirim. ama bu benim fikrim eşim 3 tane falan çocuk istiyomuş ama daha çok isterlmaz:eger 2, çocugu yapacak olursam kızım 5 yaşına gelince karar verir 6 yaşındayken dogururum. öyle kısa aralıklarla ne bedenim nede psikolojim kaldırmaz. ve bir kaza olmazsa düşüncem böyle. ama yaparsamda sadece kızım yanlız kalmasın diye yaparım en fazla 2 çocuk istiyorum. inşallahta öyle olur:hulya:
ben ikinci bir çocuğu düşünemiyorum bile..ben oğlumun bütün küçülen eşyalarını dağıttım bile ikincinin olacağını hiç düşünmüyorum çünkü.acaba ilerde yaşadığım bu zor yorgun uykusuz günleri unutupda fikir değiştirirmiyim sizce.
acaba benim gibi ikinci çocuğu düşünmüyorum diyen var mı????
ben hamile değilken 3 çocuğum kesin olmalı, hatta 4 diyordum, kardeşle büyüsünler, ilerde de birbirlerine tutunurlar diye ve tabiki çocukları çok sevdiğimden :))) şimdi meriç var, 10. aydayız, hamilelik ve doğumda hiç sorun yaşamadım ama çalışınca meriçi bakıcıya bırak, git gel, akşam yeniden al eve git yemek yap, evi topla, meriçle ilgilen, kocişle ilgilen derken şaftım kaymış durumda....kafamçokkarıştı büyük konuşmak istemiyorum ama şu anda deil 3-4 ikinciyi bile geçirmiyorum kafamdan :))))) Allah olmayanlar versin, benim ikincim olacaksada Meriç 5-6 yaşına gelmeli :)))) eşime kalsam Meriç'in doğumgününde hamile kalsam süper olacakmış :)))) tabi tabi dedim, bende süper olurum artık:))
erkekler hep öyle zaten.benim eşime hamileyim desem şimdi havalara uçar.
bende senle aynı durumdayım.sürekli bir koşuşturma hali.işden gel çocuğu al yemeğini yedi ,evi topla,kocanın ihtiyaçları.artık kendimi unuttum.vallahi en son ne zaman aynaya baktım hatırlamıyorum.kendimi özledim.sessizliği özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?