ikincisi ne zaman?

baharrr34

Aynı bedende en güzel yolculuk💞
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
2.658
8.198
31
Herkese günaydınlar...Ilk cinsellik deneyimim cuma gecesi oldu eşimle uzun ugraslar sonucu bunu basardik. evliligimizin 10. gununde felan...kanamam oldu ve ince bi sizi vardi vajide oda gecti biraz. simdi sizce ikinci birlesme hangi zaman olmali? ilk iliskiden sonra bikac gun bekleyin demeleri dogru mu? cevaplayan herkese tesekkurler simdiden

Evet bir iki gün bekleyin

yani isterseniz bekleyin ama iyice gevşemezseniz, ön sevişmeyi uzun tutmazsanız, yeteri kadar ıslaklık ve kayganlık olmazsa (kayganlaştırıcı muhakkak kullanın) ve kontrolsüz sert hareketler yaparsanız her zaman olur o yara ve tahriş.bunlara dikkat edip yapmaya devam edebilirsiniz.

İlk ilişkiden sonra 2-3 gun beklemek gerekebilir cok fazla aci cektiyseniz kanama cok olduysa bekleyin rahat iliski yasadiysaniz beklemenizede gerek yok

Ne çok isterdim vajinismus belasiyla ugrasmadan boyle pat diye cinsel iliskiye girebilmeyi. Bence iki gün yeterli. Kayganlastirici kullanin keyfinize bakin
inan bana balayim zehir oldu yapamadim diye. kendime olan guvenimi kaybettim. sonra evimize döndük. iki gun gene kactim esimden. sonra buralari okudum vs. ya bu kdr insan yapiyor ben neden yapamayayim ne kadar aciyabilirki diye dusundum. sicacik dus aldim ve duami ettim oncelikle bu sefer olsun diye. Allaha sukur ki oldu ve mutluluktan agladim. inanin kendimi oyle kasiyordmki esime patliyodum oda bana patliyodu. neyse soz verdk simdi birbirimize:) basardgmz.icin bidaha balayi yapacagiz

Kendim yasamis gibi sevindim❤ ne mutlu size. Keyfini cikarin, doya doya yasayin. Cesitlendirin, keşfedin.

Kendim yasamis gibi sevindim❤ ne mutlu size. Keyfini cikarin, doya doya yasayin. Cesitlendirin, keşfedin.
❤❤❤❤Allah bu sikintiyi yasayan tum hemcinslerime kolaylik versin ve atlatmasini nasip etsin...asla kucumsencek bisey degil tamamen psikolojik ve yipratici bir surec.

1 2 gun bekleyın, ön sevişmeyi uzun tuttuktan sonra deneyin 2. Birleşmeyi... Cunku ben de sizin gibi 4 gun sonra yapabildim, kendımı cok kasmıstım, 2.de de kanama oldu benım korktuk balayından donunce doktora gittik, kendımı cok kastıgım ıcın tahrıs olmus, 10 gün bekleyin demişti bize, ilac vs. Vermedı kendı kendıne iyilesecktrı dedı.. Bekledik sorun yoktu sonrasında

Bence de 1-2 gün bekleyin. Çok kasıyorsanız seksi şarkılar dinleyin ilişki sırasında. Ben mesela o tarz şarkılarda daha bir farklı oluyorum neyse, Sonrasında zaten her istediğinizde ilişkiye gireceksiniz Mutluluklar

1 gün ara yeter
Fazlası erteleme rahatlığıyla korkuyu getirebilir ki zaten 10 gün kadar öyle bi durum vuku bulmuş . Aman diyim alışana kadar devam et.

Eşimle evlendik 3 gün ilişki yaşadık .
Araya regl dönemim girdi 7 gün kadar
Ve sonrası olmadı 2 yıl korktum yapamadık ...sonradan vajinismus oldum resmen trajikomik. :/

yaa insallah atlatirsiniz en kisa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…