merhaba hanımlar..
bu yıl auzef sosyolojı 3. sınıfa geçtim ancak gördüğüm kadarıyla bu yıl çocuk gelişimi programı eklenmiş ve öncelikli sorum bölümler arası geçiş yapılabiliyor mu?bu konu hakında fikri olan?
bir de iki farklı bölümü aynı anda okumak için cocuk gelişimine de kayıt yaptırsam aynı okulda iki lisans programına kayıt yaptırabiliyor muyuz?
bilen,duyan,2.üni okuyan varsa bilgilendirirse beni,sevinirim.
sevgiler
Benim de var bi konum lisans lojistikde sonra kararsız kaldım çocuk gelisimi Ne devam etcem galiba
Hangi üniversite acaba çocuk gelişimi açılan?
Ikıncı üni kapsamın da olcakgeçiş yapılabılıyormu lojıstıkten cocuk gelısımıne
Merhaba auzefin öğretim sınav sistemi nasıl sencemerhaba hanımlar..
bu yıl auzef sosyolojı 3. sınıfa geçtim ancak gördüğüm kadarıyla bu yıl çocuk gelişimi programı eklenmiş ve öncelikli sorum bölümler arası geçiş yapılabiliyor mu?bu konu hakında fikri olan?
bir de iki farklı bölümü aynı anda okumak için cocuk gelişimine de kayıt yaptırsam aynı okulda iki lisans programına kayıt yaptırabiliyor muyuz?
bilen,duyan,2.üni okuyan varsa bilgilendirirse beni,sevinirim.
sevgiler
Merhaba auzefin öğretim sınav sistemi nasıl sence
Öğretim materyalleri çok sınırlı geçmiş sı av sorularına dahi ulaşamıyorsunuz sınavlara çalışmak ve geçmek çok zor deniliyor sen nasıl çalışıp geçtin sınavları
Aynı ünide iki bölüm okuyamazsınız çünkü sınavlar aynı tarihte yapılıyor. Dolayısıyla iki bölümün sınavları çakışıyor. İki bölüm arasında geçiş yapılmıyor. Bu sene Atatürk Üni ve İstanbul Üni açıktan 4 yıllık Çocuk Gelişimi açıyorlar.
Edebiyat ing ve inkılap sayılıyor diye biliyorum sadeceE ben de sorayım o zamaneğitim fakültesi mezunu olup çocuk gelişiminden ikinci üniversite bitirmek istediğimizde ilk dönemdeki ortak dersleri düşürtüp üçüncü dönemden üstten ders alabiliyo muyuz
Bende çocuk edebiyatı gelişim psikolojisi Türk dili de var aynı dersler bu bölümde de var ilk dönem 3 ders bu şekilde 3 ders üstten alınıyosa erken biter o zaman bi cesaret yaparım diyorum ama düşmezse 4 sene gözümde büyüyoEdebiyat ing ve inkılap sayılıyor diye biliyorum sadece
Valla onu sormak lazım benimde iktisat ortak olmuyor diye duydumBende çocuk edebiyatı gelişim psikolojisi Türk dili de var aynı dersler bu bölümde de var ilk dönem 3 ders bu şekilde 3 ders üstten alınıyosa erken biter o zaman bi cesaret yaparım diyorum ama düşmezse 4 sene gözümde büyüyo
Ekonomiye giriş vardı galiba bi de mesaj atıyorum bölğmüNe mezunsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?