ikinci üniversite kapsamında auzef veya aöf de okuyanlara bir sorum var...

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.432
3.147
373
merhaba hanımlar..
bu yıl auzef sosyolojı 3. sınıfa geçtim ancak gördüğüm kadarıyla bu yıl çocuk gelişimi programı eklenmiş ve öncelikli sorum bölümler arası geçiş yapılabiliyor mu?bu konu hakında fikri olan?
bir de iki farklı bölümü aynı anda okumak için cocuk gelişimine de kayıt yaptırsam aynı okulda iki lisans programına kayıt yaptırabiliyor muyuz?
bilen,duyan,2.üni okuyan varsa bilgilendirirse beni,sevinirim.
sevgiler

merhaba hanımlar..
bu yıl auzef sosyolojı 3. sınıfa geçtim ancak gördüğüm kadarıyla bu yıl çocuk gelişimi programı eklenmiş ve öncelikli sorum bölümler arası geçiş yapılabiliyor mu?bu konu hakında fikri olan?
bir de iki farklı bölümü aynı anda okumak için cocuk gelişimine de kayıt yaptırsam aynı okulda iki lisans programına kayıt yaptırabiliyor muyuz?
sevgiler

Hangi üniversite acaba çocuk gelişimi açılan?

Benim de var bi konum lisans lojistikde sonra kararsız kaldım çocuk gelisimi Ne devam etcem galiba

merhaba hanımlar..
sevgiler
Merhaba auzefin öğretim sınav sistemi nasıl sence
Öğretim materyalleri çok sınırlı geçmiş sı av sorularına dahi ulaşamıyorsunuz sınavlara çalışmak ve geçmek çok zor deniliyor sen nasıl çalışıp geçtin sınavları

Merhaba auzefin öğretim sınav sistemi nasıl sence
Öğretim materyalleri çok sınırlı geçmiş sı av sorularına dahi ulaşamıyorsunuz sınavlara çalışmak ve geçmek çok zor deniliyor sen nasıl çalışıp geçtin sınavları

merhaba
daha önce anadolu üni. aöf de okudum kıyas yapmamı istersen evet auzef daha zor..
mesela anadolu ünide.gidip geçmişte çıkan soruları alıyoduk fotokopı vs. geçmesi daha kolaydı ve eskı sorular yogunluk olarak daha fazla cıkıyordu..
auzefte ders materyali az,hocaların soru taktiği değiştirmesi daha fazla..daha çok sosyal medyada gruplar açıp orda topyekün ders çalışıyoruz..geçmiş sorulardanda çıkıyor tabıkı ama mesela anadoluda 20 sorunun 10-12si eskı sorulardan cıkarken auzefte 5-6 yada 2-3 bile çıktıgı oluyor.geçmen için yeterli değil yanı mutlaka üzerine eklemek için çalışmak lazım..
ben 2 yıllık bankacılık mezunuydum sonra aöf ile işletmeye tamamladım.şimdi de çok sevdiğim için girdim sosyolojı bölümüne..açıkçası severek okudugum için cok fazla zorlanmadım.ama 4 dönemımın 3 döneminde büte kaldım:)

okumak istediğin bölüm her iki ünide de varsa tercıhının anadoludan yana yap bence..
ne okumak istiyorsunuz?
bu arada ben konu acarken sormustum geçiş yapılıur mı bi daha okunur mu diye,vazgectım acıkcası.farklı planlarım var..

iki bolum arasinda gecis yapamazsiniz ayni anda iki bolumu okuyamazsiniz diye biliyorum. en dogrusunu ogrenci isleri bilir arayin sorun

Aynı ünide iki bölüm okuyamazsınız çünkü sınavlar aynı tarihte yapılıyor. Dolayısıyla iki bölümün sınavları çakışıyor. İki bölüm arasında geçiş yapılmıyor. Bu sene Atatürk Üni ve İstanbul Üni açıktan 4 yıllık Çocuk Gelişimi açıyorlar.

Aynı ünide iki bölüm okuyamazsınız çünkü sınavlar aynı tarihte yapılıyor. Dolayısıyla iki bölümün sınavları çakışıyor. İki bölüm arasında geçiş yapılmıyor. Bu sene Atatürk Üni ve İstanbul Üni açıktan 4 yıllık Çocuk Gelişimi açıyorlar.

bu bölüm bitirilince formasyon almak sartmıs sanrım,lisans olsa bile okul öncesi ögretmenlıgı gibi değilmiş

Kizlar ben de birşey sorabilir miyim?
Iki yıllık bilgisayar tekn.ve progr.okuyup açık öğretimden 4 yıla tamamladığımızda bu DGS mi oluyor? (3.ve 4.yili işletme okumaktan bahsediyorum)

E ben de sorayım o zaman ;) eğitim fakültesi mezunu olup çocuk gelişiminden ikinci üniversite bitirmek istediğimizde ilk dönemdeki ortak dersleri düşürtüp üçüncü dönemden üstten ders alabiliyo muyuz

Edebiyat ing ve inkılap sayılıyor diye biliyorum sadece
Bende çocuk edebiyatı gelişim psikolojisi Türk dili de var aynı dersler bu bölümde de var ilk dönem 3 ders bu şekilde 3 ders üstten alınıyosa erken biter o zaman bi cesaret yaparım diyorum ama düşmezse 4 sene gözümde büyüyo

Bende çocuk edebiyatı gelişim psikolojisi Türk dili de var aynı dersler bu bölümde de var ilk dönem 3 ders bu şekilde 3 ders üstten alınıyosa erken biter o zaman bi cesaret yaparım diyorum ama düşmezse 4 sene gözümde büyüyo
Valla onu sormak lazım benimde iktisat ortak olmuyor diye duydum
Araştırmak lazım tekrar

Mesajlardan gördüm konuyu :)
Açıköğretimde aynı üniversitede iki bölüm okunamıyor maalesef
Ama aklıma şöyle bir şey geldi, sosyolojiyi diğer aöflerden birine yatay geçiş yaparsanız auzefte çocuk gelişimine kaydolma şansınız olabilir tabii açıköğretimlerde yatay geçiş var mı bilgim yok
ben de sosyal hizmetler istiyorum ne zamandır, çocuk gelişimi de açılınca kafam karışmıştı hatta ataaöften okurum diyordum sosyal hizmetleri ama auzefin dersleri daha mesleki yani az ve öz
daha önce ben de iktisat okumuştum aöfte (Anadolu uni) şu an aşçılığa kayıtlıyım orada da :) hepsinden birer bölüm okuyacağım bu sene kasmam lazım baya :)

Back
X