ikinci üni. ve örgün üniversite sorunum

Liona Esposito

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.824
10.486
arkadaşlar, bu bölümde de çok fazla gören olmuyor, aslında dert mi? evet dert. ama maalesef kurallar gereği bdv'ye açamıyorum, mecbur buraya açmak zorundayım konuyu. umarım yardımcı olanlar çıkar

ben örgün üniversitede öğrenciyim, yani gitmiyorum ama kaydım olduğu için öğrenci görünüyorum. bıraktım örgünü gitmiyorum ama öylece de duruyor işte öğrenci görünüyorum.

ben örgünde okuyanlara verilen sınavsız ikinci üniversite hakkımı kullanarak, aöften hayalimdeki bölümü okumaya başladım. sınavsız aöfe kayıt olabilmemin tek sebebi bu örgündeki öğrenciliğim.

ama ben bu örgüne devam etmiyorum, gitmiyorum, dondurmayı düşünüyorum, dondursam aöf'ten okuduğum bölüme zarar vermez değil mi? birbirleriyle bağlantıları yok değil mi?

ne yapmalıyım sizce?

not: örgüne kesinlikle devam etmek istemiyorum, şu saatten sonra da mümkün değil zaten, öyle bi seçeneğim yok, ben ne yapmalıyım şimdi bu durumda?

@bulca senin çok bilgin var aöf konusunda, umarım beni aydınlatırsın...

Başladıktan sonra gerisi önemli değil canım kimse senin birinci üniversitenin kaydının devam edip etmediğini kontrol etmez. Öyle olacak olsa birinciden mezun olunca ikinciden de ayrılman gerekirdi mantıken

Başladıktan sonra gerisi önemli değil canım kimse senin birinci üniversitenin kaydının devam edip etmediğini kontrol etmez. Öyle olacak olsa birinciden mezun olunca ikinciden de ayrılman gerekirdi mantıken

ay eminsiniz değil mi bu konuda? eğer öyleyse çok rahatlarım. örgündeki bölüme istemeyerek gittim doğal olarak yapamadım. şimdi aöften istediğimi okuyorum, ama örgünü bırakmam-dondurmam, aöfteki bölümümle aramıza girmez inşallah

girmez canım neden girsin? Bir okula başladıktan sonra kimse senin geçmişine bakmaz ama yine de içinin rahatlaması için yarin öğrenci islerini arayıp sorarsın sorun olup olmayacagini. En net bilgiyi onlar verir :)

girmez canım neden girsin? Bir okula başladıktan sonra kimse senin geçmişine bakmaz ama yine de içinin rahatlaması için yarin öğrenci islerini arayıp sorarsın sorun olup olmayacagini. En net bilgiyi onlar verir :)

dondurmayı düşünüyorum ya örgünü, illa dondurmaları için geçerli bi sebep sunmam gerekli mi peki? :)

Hangi bölümü okuyorsun onu öğrenip gidicem

dondurmayı düşünüyorum ya örgünü, illa dondurmaları için geçerli bi sebep sunmam gerekli mi peki? :)

benim bildiğim artık üniversiteden atılmak diye birşey yok. Yani hiç bir gerekçe sunmaya gerek olmadan kaydını yenilemediğin zaman otomatik olarak dondurulmuş oluyor. Gerçi belki özel üniversitede dondurmak için belli bir ücret isteniyor olabilir onu bilmiyorum.

özel değil devlet üniversitesi, ben de artık 7 seneden sonra atılıyor diye biliyorum :)

aöfte sosyoloji aslında sosyal hizmetler istiyordum ama o olmadı bu oldu, örgünde iktisat
Bende aöf düşünüyorum da fikir edineyim dediydim :) sosyal hizmetler benimde aklımda bide adalet şu 2 yıllık olan :) 4 yıllık mı okuyorsun? İktisat zor ya arkadaşım okuyo:/

Bende aöf düşünüyorum da fikir edineyim dediydim :) sosyal hizmetler benimde aklımda bide adalet şu 2 yıllık olan :) 4 yıllık mı okuyorsun? İktisat zor ya arkadaşım okuyo:/

sosyal hizmetler 2 yıllık vardı, ben 4 senelik istediğim için sosyolojiyi seçtim, adalet de aklımdaydı ama bunu seçtim, o da iyi bi seçim aslında :) iktisat zorluğunun yanı sıra, hiç bana göre değildi, bi türlü sevemedim, çevremi de sevemedim, başta bi hırslandım ama yok yapamadım iktisatı

Anladım canım başarılar :)))

Yok canım birşey olmaz dondurabilirsin aöf de atılma diye birşey de yok 7 yıl vs diyorlar 7 yıl sonunda eğer aöf yü bitiremezsen sadece öğrencilik haklarından yararlanamıyorsun işte indirimli akbil-sağlık hizmeti -askerlik gibi-askerlik erkekleri ilgilendirir-sağlık hizmetide kızlar zaten babadan yararlanıyor yine erkekleri ilgilendiren bi durum oluyor sınavlarına girersin.

önlisans mezunu isen 2 yıllık bölümlere sınavsız yazılırsın.Eğer yazılırsan adalet daha iyi 2 yıllık sosyal hizmetlere kadro yok diyorlar 4 yıllığa tamamlan gerek atanman için aöf anadolu üniversitesi 4 yıllık açtı 4 yıllık istersen ygs şartı var puanı 394 küsür.

Önlisans okuyordum aptallık yapıp kaydımı sildirdim canım o yüzden tekrar girmem gerek

teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…