ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

:nazar:kan tahlilini verdikten sonra iki saat geçmeden yani 1,5 saat sonra sonucu aldık ama sonucu duymaktan çok korkuyordum resmen kalbim yerinden fırlayacakmış gibi gittim doktorun yanına saolsun bülent beyde bizi görünce hemen odaya çağırdı ve tebrik etti o anda gözyaşlarımı tutamadım ve hıçkıra hıçkıra ağladım doktorun yanında oda üzülmek yok bak dedi ama bu sevinç gözyaşları deyince oda duygulandı beni çok rahatlattı hep pozitif düşün bol bol dua et dedi stres yok yorulmak yok ve mutlaka balık ye dedi kızlar balık çok iyiymiş transferden sonra mutlaka yiyin ve bol calsiyum yani süt peynir yoğurt tüketin herşey allahtan allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah tüm isteyenlerinde benimle birlikte hep dualarımda sizlerde varsınız perşembe günü tekrar kan vermeye gidicez bakalım hayırlısı inşallah yükselir allahtan bişey olmazsa ayın 28 inde filanda kalp atışlarını:nazar: duyucaz bebişimizin :nazar::sm_cool:

canım yaaaaa çoooooooooook tebrik ederim inşallah herşey istediğin gibi olur ve bebişini kucağına alırsın canım benim

:nazar:kan tahlilini verdikten sonra iki saat geçmeden yani 1,5 saat sonra sonucu aldık ama sonucu duymaktan çok korkuyordum resmen kalbim yerinden fırlayacakmış gibi gittim doktorun yanına saolsun bülent beyde bizi görünce hemen odaya çağırdı ve tebrik etti o anda gözyaşlarımı tutamadım ve hıçkıra hıçkıra ağladım doktorun yanında oda üzülmek yok bak dedi ama bu sevinç gözyaşları deyince oda duygulandı beni çok rahatlattı hep pozitif düşün bol bol dua et dedi stres yok yorulmak yok ve mutlaka balık ye dedi kızlar balık çok iyiymiş transferden sonra mutlaka yiyin ve bol calsiyum yani süt peynir yoğurt tüketin herşey allahtan allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah tüm isteyenlerinde benimle birlikte hep dualarımda sizlerde varsınız perşembe günü tekrar kan vermeye gidicez bakalım hayırlısı inşallah yükselir allahtan bişey olmazsa ayın 28 inde filanda kalp atışlarını:nazar: duyucaz bebişimizin :nazar::sm_cool:

Canımm gözün aydın çokkk sevindim, Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallahhhh :dance:

eceee işte bu hayatım işte bu ben sana bu sefer olacak demedimmi ayyyyyy ne çok sevindim kısss allah tatmamınada erdirsin canım inan kendim hamile olmuş kadar sevindim bizede duat et hamişlerin duası kabul olur

eceeeeeeeeee çok sevindim cnaım ben haberi kederliden aldım dileirm sıradakilerde sen gibi mesut olur bak allah tamamına erdirsin yerimseniben

ECE tebrikler canım,Allah tamamına erdirsin inşallah,doğumuna kadar herşeyin su gibi olsun.

:nazar:canım tekrar gözün aydın.... eee değerin kaç???inşallah bir dahakine katbe kat artar canım benim...bence seninkiler ikiz.... :emir_bebek: :emir_bebek:

canııım çok sevindim valla...zaten başka bişiy de beklemiyordum içime doğmuştu.Allahım kucağına almayı da nasip etsin.ayyyy ben de bi tuhaf oldum gözlerim doldu ekranı zor görüyorum.darısı bize.dualarını bekliyoruz..... Şeniz

gününüde yazayım transferden sonra onuncu gün yapılan test bu

10.güne göre değerin çok güzel ikizde olabilir sağlıklı doğsunda ikiz yada tek olması önemli değil darısı isteyen herkesin başına
ece yazın adanada ikinci denememi yaptıracam bende başkenti düşünüyordum başkenti öneriyormusun gözlemlerin izlenimlerin nasıldı canım memnun kaldınmı

:nazar: 158:nazar:kızlar nasıl sizce

:nazar: canım 10. güne göre değerin gayet güzel....:nazar: bencede ikiz...zaten benim hep içime doğuyordu seninkilerin ikiz olacağı baştan beri...nedense...allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...allahım bizlerde yaşatsın bu güzel duyguları inşallah....

canım ece bebek allah analı babalı sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlerin başına RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞ ÇIKARMASIN.............

10.güne göre değerin çok güzel ikizde olabilir sağlıklı doğsunda ikiz yada tek olması önemli değil darısı isteyen herkesin başına
ece yazın adanada ikinci denememi yaptıracam bende başkenti düşünüyordum başkenti öneriyormusun gözlemlerin izlenimlerin nasıldı canım memnun kaldınmı

evet cnm kesinlikle öneriyorum çok ilgililer doktorlar ve hemşireler ben bülent beye çok güvendim ve bütün işlemlerimi o yaptı çok şükür :teselli:

mrb kızlar
ece inşallah hayırlısı ile ikizdir.kendine ve bebeklerine dikkat et ne olur sema verdiğin bilgi için tşk.Bu gün tekrar yhastaneyi aradım.Yaşım 29 olduğu için lucrine 20 cc ile başlamam söylenmiş.Sema senin sonuç ne zaman hadi sende hayırlı haber ver.Bende iyce motive olayım

slm kızlar yarın doktorumuzun yanına gidicez yine inşallah ikinci beta hcg tahlilimizde iki katıyla çıkarda bebişlerimden tam emin olmaya başlarımyerimseniben:emir_bebek::emir_bebek:

X