ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

canım inşallah kavuşursun bebişine.başkente gelmekle iyi yapıyosun.test sonucunu erken veriyorlar.başka merkezler sabah kan alıp öğleden sonra sonuç veriyorlar ama başkent bayağı hızlı bu konuda.ilk gidişimde bir bayan poz. sonuç almıştı ben de çok duygulanmıştım.inşallah senin de öyle olur hem de ikiz olur.dua ediyorum.film falan izle bişeylerle meşgul ol ,zaman daha çabuk geçer.hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz....

çok saol cnm ya sende adanada yaptırmışsın bişey sorcam gebelik testi yaptırmaya giderken aç mı olmamız gerekiyor yoksa tokmu bilmiyorum aramayıda unuttum bilgisi olan varsa

mrb ece
heycanını doya doya yaşa.İnşallah yarın o güzel haberleri bize verirsin.Ece bende seyhan başkentte yaptırıyorum.17 mayısta lucrin e başlayacağım.yanlız aklıma bir şey takıldı.bana ilk mikromda folik asit vermişlerdi hergün kullanıyordum.Ayrıca eşime ve bana 1 adet antibiyotik vermişlerdi.Ama seyhan hastanesi bana hiç ilaç vermedi.sen de de öylemiydi.acil bilgi ver lütfen ona göre eda hemşireyi aramak istiyorum

mrb ece
heycanını doya doya yaşa.İnşallah yarın o güzel haberleri bize verirsin.Ece bende seyhan başkentte yaptırıyorum.17 mayısta lucrin e başlayacağım.yanlız aklıma bir şey takıldı.bana ilk mikromda folik asit vermişlerdi hergün kullanıyordum.Ayrıca eşime ve bana 1 adet antibiyotik vermişlerdi.Ama seyhan hastanesi bana hiç ilaç vermedi.sen de de öylemiydi.acil bilgi ver lütfen ona göre eda hemşireyi aramak istiyorum

canım benimde bu ikinci tüp bebek tedavim ama ilkindede bana vermemişlerdi ama bunda kullandım folic asidi hala kullanıyorum antibiyotikte kullandım belki sana gerek görmemişlerdir ama sen yinede bi ara sor bence belki unutulmuş veya daha sonra verecek olabilirler

kızlar o kadar heycanlıyım ki anlatamam yarın bu heycanım devammı edecek yoksa bitecekmi bilmiyorum ama çok korkuyorum ben test sonucunu duymaktan

canım benim hadi senden güzel haberler bekliyoruz...senle birlikte heyecanını paylaşıyoruz canım....sonuç ne olursa olsu hayırlısı olsun.... a.s.

mrb kızlar bende 2.mikromu Seyhan başkente yaptırıyorum ama bugün biraz kafam karıştı.İlk micromu özel adana ankara tüp bebekte yaptırmıştım.başlarken eşime ve bana 2 şer adet antibiyotik vermişlerdi.bi de her gün folik asit vermişlerdi.ordan aklımda kaldı.17 mayısta lucrine başlayacağım bu gün hastaneyi aradım.bana folbiol+azro tablet+neopenetran yazdırdı.çok kızgınım.daha önceden tecrübem olmasa demekki bunu atlayacaklardı.bide lucrine ilk denememde 10 ile başladım bunlar 20 ile başla dediler.20 ile başlayan varmı ??????????

selam, bence doktora tekrar sor. ben yarın 10 ünite ile başlıyorum. 20 kullanan hiç duymadım. Sana mantıklı bir açıklama yapmak zorundalar. Hem nedeneini biz de öğrenmiş oluruz..

hadi ececim hamileeeeeeeeeeyim diye yaz şuraya

:nazar:HAAMİİİİİİİLEEEEEYYYYYİİİİİİİMMMMMMMMMMM:teytey::nazar:

CANIMMMMM TEBRİKKKKKLEERRRRRR......
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN.....
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÇOK SEVİNDİM BEN YAAAA... ŞU AN GÖZ YAŞLARIMI TUTAMIYORUM... senağlamasenağlama

canım gözün aydın.....ben dedim yaaa...... çok sevindin yaaa...kendim olmuş kadar....allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım...a.s.değer kaç çıktı canım???
allahım bizlerde tattır bu duyguya....

selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için

ece tbr ederım darısı bızım basımıza ıhsallah

selam kıslar ben bugun uye oldum bırsey sormak ıstıyorum ben vajınusmusum 2 ay once aşılama yaptırdım tutmadı ve kıstler olustu çok moralım bozuldu şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum mümkünmü acaba özel sigortam var neler gerekli tüp bebek yaptırmak için

Canım özel sigortalar tüp bebek tedavisini karşılamıyor.... ssk yada emekli sandığından yaralanabilmen için herhangi bir devlet hastanesinden yada üniversite hastanesinden heyet raporu çıkartman gerekiyor... Bildiğim kadarıyla; ssk uygulamasında problem erkek ise gerekli tahlil ve muayenelerden sonra tüp bebek raporunu hemen çıkartabiliyorsun... problem kadında ise 3 aşılama geçirmen ve 3 yıl evlilik şartı aranıyor.... Ama ssk da özel durumlar da var... senin durumun için farklı olabilir bilemiyorum.. :sm_confused: dr lar daha iyi yönlendiriyor...

ece çoook sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bizler içinde dua et olurmu.Benim kontrolümü esra bulgan kılıç yaptı.senin transferini tuğfan bey mi yapıtı.Esra hanım içime hiç sinmedi daha ilk kontrolde bana yazması gereken ilaçları unutmuş.Telefon açıp öğrendim.Dr seçebiliyormuyuz

canım ben özelde yaptırmayı dusnuyorum tup bebeği yıne aynı 3 aşılama mı yaptırmammı gerek

işte bu yaaaa Allah tamamına erdirsin.analı babalı büyüsün inşallah resimde ki gibi dünya tatlısı bebişin yada bebişlerin olsun son zamanlarda ki en güzel haber buuuuuu:nazar::nazar::hooray::hooray::hooray:

kızlar çok acıktım ben sonra anlatırım ayrıntıları hepinizi öpüyorum allah olmayan herkese nasip etsin inşallah

:nazar:kan tahlilini verdikten sonra iki saat geçmeden yani 1,5 saat sonra sonucu aldık ama sonucu duymaktan çok korkuyordum resmen kalbim yerinden fırlayacakmış gibi gittim doktorun yanına saolsun bülent beyde bizi görünce hemen odaya çağırdı ve tebrik etti o anda gözyaşlarımı tutamadım ve hıçkıra hıçkıra ağladım doktorun yanında oda üzülmek yok bak dedi ama bu sevinç gözyaşları deyince oda duygulandı beni çok rahatlattı hep pozitif düşün bol bol dua et dedi stres yok yorulmak yok ve mutlaka balık ye dedi kızlar balık çok iyiymiş transferden sonra mutlaka yiyin ve bol calsiyum yani süt peynir yoğurt tüketin herşey allahtan allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip eder inşallah tüm isteyenlerinde benimle birlikte hep dualarımda sizlerde varsınız perşembe günü tekrar kan vermeye gidicez bakalım hayırlısı inşallah yükselir allahtan bişey olmazsa ayın 28 inde filanda kalp atışlarını:nazar: duyucaz bebişimizin :nazar::sm_cool:

X