ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

ağrılarım var ama bugünde başım çok ağrıyor ne yapabilirim acaba ağrı kesicide içemiyorum yaaaaaaaaaaa

canım bol su iç.sıcağa da çıkma.inan hepimizde var başağrıları bu aralar.migrenim yok ama 2 gün başım ağrıdı geçenlerde.sabret canım çok kötü olursan minosetin gebeler için olanı var içebilirsin.tabi önce dr a bi danış.

ikizler geliyo kesin ayyyyy çok sevindim.değerlerin süpeer...maşallah

ecebebeeeeek inşallah başağrıların azalmıştır.ya benim ki yine başladı.......pazartesiyi düşündükçe stres oluyorum....

canım yarın bizi mutlaka bilgilendir inşallah her şey yolunda gider bu sefer olacak gibi geliyor bana

tabi bilgilendiririm.Yarın başıma ne gelicek bilemiyorum.o yüzden de stres yaptım biraz.histeroskopi yaptıran 1-2 kişiyle ancak yazışabildim onlar da laparoskopi de olmuşlar aynı anda . hala tedirginim yani.ücret de konuşmadım.ekstra para alıcaklar mı bilemiyorum.kafamda bir sürü soru işareti var.inşallah dr la konuşunca rahatlarım biraz. :uhm:

:sm_cool::teytey::teytey:üç tane kese gözüktü kızlar çok mutluyumm sonunda bebişlerimi gördümmm:teytey::teytey:

:sm_cool::teytey::teytey:üç tane kese gözüktü kızlar çok mutluyumm sonunda bebişlerimi gördümmm:teytey::teytey:

ece-bebek tebrikler...a.s. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin... :nazar: ne mutlu sana...:teytey::teytey::teytey:
allah bu güzel duyguları yaşamayı bizede nasip etsin....

ee bebek çok sevinm darısı bizlein başına ilk denemenmiydi nerde yaptırdın

kızlar kimse yokmu şu siteye gidigim zaman k
imseyle konuşamıyacakmıyım

çok sevindim ece bebek bende bugün test sonucumu aldım 30 moralim çok bozuk dondurulmuşları denemiştim. perşembe günü ikinci test günüm allahım inşallah herşey yolunda gider. değerim artar ilkindede değerim 20 olmuştu sonra düşükle sonuçlandı.

ecebebek çok sevindim.İnşallah kucağına aılrsın.........................:içelim:

üç tane hayyy maşallahhhhhhh...kız nazarlardan saklasın rabbim seni ve meleklerini inşallah.....darısı biz dört gözle bekleyen adaylara...

çok sevindim canım bir isterken allah üç verdi inşallah kucağına da alırsın canım

:

ece bebek çok sevindim darısı bizim başımıza bende rüyalarımda üçüz görüyorum inşallah allah banada nasip eder:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mrb helin
canım eğer benden bahsediyorsan henüz emriyo aşamasına gelemedim.tedaviye başladığım zaman adetim hep gecikiyor stresten sanırım.17 mayısta lucrine başladım.hastalanmayı bekliyorum.maaşallah allah nazardan korusun Ece bebekte iyce heveslendirdi beni.Başkent inşallah bizede 2. micromuzda uğur getirir.internetten neyi okusam iyi geliyor diye yemeye başlıyorum.yakında fil gibi olurum herhalde.eşim şimdiden isteklerin bitmiyor hamile kalırsan sen den çekeceğim var diyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Bende HAAAAAAAMİLEYİM DİYE BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM ARTIK.........................

mrb helin
canım eğer benden bahsediyorsan henüz emriyo aşamasına gelemedim.tedaviye başladığım zaman adetim hep gecikiyor stresten sanırım.17 mayısta lucrine başladım.hastalanmayı bekliyorum.maaşallah allah nazardan korusun Ece bebekte iyce heveslendirdi beni.Başkent inşallah bizede 2. micromuzda uğur getirir.internetten neyi okusam iyi geliyor diye yemeye başlıyorum.yakında fil gibi olurum herhalde.eşim şimdiden isteklerin bitmiyor hamile kalırsan sen den çekeceğim var diyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Bende HAAAAAAAMİLEYİM DİYE BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM ARTIK.........................

alaren nasılsın cnm seni merak ettim naptın inşallah olmuştur

X