ikinci tüp bebiş tedavimiz başladı

yok Canim Değişiyor Hangisi Müsait Olursa O çağiriyor Genelde Bülent Bey Oluyor Takip Eden Ama Son Gittiğimde Başka Bi Doktor Vardi Ama Ben Bülent Neyden Yanayim Daha Güzel Ilgileniyor Ve Daha çok Bilgi Veriyor Yani şansimiza Anlayacağin Ama Bülent Beyden çok Memnunum

yok Canim Değişiyor Hangisi Müsait Olursa O çağiriyor Genelde Bülent Bey Oluyor Takip Eden Ama Son Gittiğimde Başka Bi Doktor Vardi Ama Ben Bülent Neyden Yanayim Daha Güzel Ilgileniyor Ve Daha çok Bilgi Veriyor Yani şansimiza Anlayacağin Ama Bülent Beyden çok Memnunum

anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda...:nazar:

aminn aminnn inşallah hepimiz için hayırlısı olur ama ben çok strese girdim inşallah perşembe günü gittiğimde güzel bi sonuç alırımda artık stresten kurtulurum dualarınızı bekliyorum cnm

aminn aminnn inşallah hepimiz için hayırlısı olur ama ben çok strese girdim inşallah perşembe günü gittiğimde güzel bi sonuç alırımda artık stresten kurtulurum dualarınızı bekliyorum cnm

canım allah yardımcın olsun..inşallah hayırlı haberlerle dönersin....canım benimde perşembe yumurta toplama günümmüş...akşam aradılar... çok korkuyorum ne olur dau et bana... hala şu akıntım geçmiş değil...dahada arttı sanki...canım çok sıkılıyor...

ece bebek doktor görüşmen nasıl gitti yumurtalar büyümüş mü canım

mrb ece
Bende Seyhan Başkentte 2.microma başlıyorum.Senle ortak yanlarımızın olması morel veriyor.Ama sen bende bir adım öndesin.Ben hastalanmayı bekliyorum ama gecikti.stresten sanırım.Dr dan memnunmusun.Özel olmadığı için çok sıradan mı davranıyorlar? bide her defasında farklı dr bakıyor demişsin biraz tereddüt ettim.ben ilk micro mu özelde yaptırmıştım ilgi ve alaka çok fazlaydı.Şimdi sıradan muamele yapılırsa fazla stres yapmaktan korkuyorum.İNŞALLAH pozitif sonuç alırsın da .endişelerime bir su serpilir.Hepimize hayırlı başlangıçlar

ece bebek bana gönderdğin msjı okuyamadım.daha sonra da bulamadım :1no2: çok üzgünüm tekrar gönderirmisin?bu arada inşallah herşey yolundadır canım.

mrb ece
Bende Seyhan Başkentte 2.microma başlıyorum.Senle ortak yanlarımızın olması morel veriyor.Ama sen bende bir adım öndesin.Ben hastalanmayı bekliyorum ama gecikti.stresten sanırım.Dr dan memnunmusun.Özel olmadığı için çok sıradan mı davranıyorlar? bide her defasında farklı dr bakıyor demişsin biraz tereddüt ettim.ben ilk micro mu özelde yaptırmıştım ilgi ve alaka çok fazlaydı.Şimdi sıradan muamele yapılırsa fazla stres yapmaktan korkuyorum.İNŞALLAH pozitif sonuç alırsın da .endişelerime bir su serpilir.Hepimize hayırlı başlangıçlar

canımsın ben her gittiğimizde farklı doktor bakıyor diyorum ama sonuçta yine bir doktor kararı veriyor yani ben şahsen doktorlardan çok memnunum bence hiç tereddüt etme hiç sıradan davranmıyorlar çok ilgililer sende göreceksin hem orasıda özel hastane zaten ben çok memnunum ve giden çok arkadaşım var hepside memnunlar inşallah sende memnun kalırsın

:emir_bebek:kusura bakmayın kızlar perşembe gününden sonra annemlere gittim ve cumartesi tekrar adana bugün yine adanaya gittim sizlere haberleri veremedim veeeee sonunda yumoşları büyüttük herşey çok güzel gidiyor şimdilik bugün çatlatma iğnesi vurulacam kan sonucum iyi çıkarsa çarşamba günüde yumoşları kısa bi süreliğine toplayacaklar:dance: inşallah üç gün sonrada artık bebişlerimle 12 gün olan bekleme yolculuğumuz başlıyooorr :sm_cool::nazar:

:emir_bebek:kusura bakmayın kızlar perşembe gününden sonra annemlere gittim ve cumartesi tekrar adana bugün yine adanaya gittim sizlere haberleri veremedim veeeee sonunda yumoşları büyüttük herşey çok güzel gidiyor şimdilik bugün çatlatma iğnesi vurulacam kan sonucum iyi çıkarsa çarşamba günüde yumoşları kısa bi süreliğine toplayacaklar:dance: inşallah üç gün sonrada artık bebişlerimle 12 gün olan bekleme yolculuğumuz başlıyooorr :sm_cool::nazar:

hadi gözün aydın canım....çok sevindim... ne güzel...inşallah herşey yolunda gider.....

Gözün Aydin Canim Allah Bu Sevincini 9 Ay Boyunca Sürdürsün Inşallah

herşey çok güzel olacak ya yumoş ismıni çok beyendim, şimdi çatlatma adımına gelmişin yumoşlarına söyle teslim olsunlar babaya çoookkkk yumoşcullar olsunlar.
Allah gönlüne göre versin ve güzel sonuçlar alalım senden de

canım tebrik edenleri görünce dedim ki hamile herhalde ve sevindim ama tedaviye yeni başlamışsın okuyunca anladım allahım inşaallah emeklerinin karşılıgını verir ve yuzunu güldürür amin güzel haberlerini bekliyorum rabbim şuraya sen ve senin gibi bebek isteyen herkese ama herkese inşaallah HAMİLEYİM başlıgını açıp DOGURDUM demeyi nasip etsin inşaallah amin rabbim herkese saglıklı sıhhatli eli ayagı düzgün evlatlar versin amin inşaallah amin kimsenin kucagını boş bırakmasın amin

Son düzenleyen: Moderatör:
slm ece
bende yarın sabah 08:30 randevu aldım.hastalığımın 3, günü.pozitif enerjin için çok saol.Lütfen gelişmerden haberdar et sen benim umudumsun.inşallah hamişim dediğin sayfadada yazışırız.arkandayım.Yumuşlara iyi bak olur mu ?

AMİN KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN BAK ŞİMDİ BÖYLE SİZLERDEN DESTEK GÖRÜNCE DAHA Bİ HEYCANLANDIM KAN SONUCUMDA GÜZEL ÇIKMIŞ ARADILAR BU GECE ÇATLATMA İĞNEMİ VURULACAM YUMOŞLARIM İÇİN ÇARŞAMBA GÜNÜ SABAH ERKENDENDE GİDİYORUZZ İNŞALLAH OHSS GEÇİRMEZSEM TEK KORKUM O AMA ODA OLMAZ İNŞALLAH KIZLAR DUA EDİN

AMİN KIZLAR HEPİNİZE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞINIZ İÇİN BAK ŞİMDİ BÖYLE SİZLERDEN DESTEK GÖRÜNCE DAHA Bİ HEYCANLANDIM KAN SONUCUMDA GÜZEL ÇIKMIŞ ARADILAR BU GECE ÇATLATMA İĞNEMİ VURULACAM YUMOŞLARIM İÇİN ÇARŞAMBA GÜNÜ SABAH ERKENDENDE GİDİYORUZZ İNŞALLAH OHSS GEÇİRMEZSEM TEK KORKUM O AMA ODA OLMAZ İNŞALLAH KIZLAR DUA EDİN

canım inşallah çok sayıda ve kalitede yumoşların olur şimdi kötü düşüncelerden arındır kendini ve bebişlerin için sakin bir ruh hali oluşturki onlarda kolayca sana tutunsunlar

herşey gönlünce olsun bir aksilik yaşamamanı dilerim.yumuşlara sevindim bebişlere de seviniriz inşallah.....

çatlatma iğnesini göbekten yapan varmı kızlar ben hep kalçadan diye biliyordum ama bana göbekten yap dediler inşallah yanlış bişey yapmamışımdır

çatlatma iğnesini göbekten yapan varmı kızlar ben hep kalçadan diye biliyordum ama bana göbekten yap dediler inşallah yanlış bişey yapmamışımdır

yok canım bir yanlışlık yok...banada göbekten demişlerdi bende göbekten vuruldum....hadi hayırlısı mutlu sona az kaldı inşallah....

ece ciğim evet göbekten hiç endişelenme

X