Asıl kaldırılması diğerlerine haksızlık olurdu.. Tamam belki bir indirim yapılabilirdi ama kaldırılması haksızlık... aynı bölüme hem daha az puanla giriyorsunuz, hem de aynı üniversitenin diplomasını alıyorsunuz. Ve sizin o diplomayı alabilmeniz için öğretim elemanları ekstra mesai yapıyor.. Onların ekstra mesaisini neden devlet versin ki? Sonuçta haftalık belli çalışma saatinin üzerinde çalışıyor sizin için.. İkinci öğretime de harç kalkarsa diğer öğrencilere haksızlık olur asıl..
Tamamiyle kaldıramazlardı belki ama örgünlere kadar düşürmeleri gerekirdi harçları
Asıl kaldırılması diğerlerine haksızlık olurdu.. Tamam belki bir indirim yapılabilirdi ama kaldırılması haksızlık... aynı bölüme hem daha az puanla giriyorsunuz, hem de aynı üniversitenin diplomasını alıyorsunuz. Ve sizin o diplomayı alabilmeniz için öğretim elemanları ekstra mesai yapıyor.. Onların ekstra mesaisini neden devlet versin ki? Sonuçta haftalık belli çalışma saatinin üzerinde çalışıyor sizin için.. İkinci öğretime de harç kalkarsa diğer öğrencilere haksızlık olur asıl..
İnan fazla mesai yapmıyorlar, ders saatlerini erken başlatıp, misafirleri gelicek diye erken bitiriyorlar, fazla para alıyorlar.
Dersine saatinde gelmeyipte, zaten akşam diye 1-2 saat sonra derse başlayan hocalar da var. Onlara haksızlık oluyorsa varsın olsun..
Dersine saatinde gelmeyipte, zaten akşam diye 1-2 saat sonra derse başlayan hocalar da var. Onlara haksızlık oluyorsa varsın olsun..
Buna ek olarak, bir hocamız fakültenin çoğunu yaz okuluna bıraktı, ev alıcakmış, paraya ihtiyacı varmış.
Buna ek olarak, bir hocamız fakültenin çoğunu yaz okuluna bıraktı, ev alıcakmış, paraya ihtiyacı varmış.
Eee siz de şikayet edin madem.. gerçekten öyle bir şey varsa sınav kağıtlarına bakılır ve hocaya da gereken işlem yapılır.. madem var böyle bir şey sessiz kalarak onun üçkağıtçılıgına ortak olmuş olur öğrenciler...
şahsen ben geçecek notu aldığımı düşündüğüm halde dersten kalsam ortalığı birbirine karıştırırm.. her şey belgeli yani.. ortada sınav kağıdı var..
ya allahaşkına yazmadan edemiyorum bu konuya. birinci öğretimler ne kadar ödüyo doğru düzgün harç mı ödüyodu sanki kalkınca o ödedikleri harç zengin mi olcaklar asıl ikinci öğretimin kalkması veya birinci öğretimlerin ödediği kadar bi harç belirlenmeliydi. öyle olsa kimse de kalkıp da birinci öğretimin harcı kalktı diye konuşmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?