Ikinci ogretim

Klavuz aciklanmis galiba baktın mi boş kontenjanlara istediğin okulda var mı. 15 lira da ek tercih ücreti yatacakmis.
Evet az once inceledim birazcik , istedigim bolum istedogom okullarda var tutma ihtimali olanlarda var , dersane hocamla konusup tercihlerimi yapacagim nasipse
Lutfen dualarinizi eksik etmeyin

Bizim ünide ikinci öğretimlerin sabah 8.30da da derse geldiği oluyordu ama genelde 1'de başlıyordu sanırım. Vize, finallerde aynı saatte oluyor birinci, ikinci öğretim ayrımı yok. Ama bana kalırsa birinci öğretim en güzeli, çok memnunum. En azından günün geri kalanı bize ait oluyor. Sabah geç kalkıp kahvaltı ders derken ne alışverişe gidecek ne başka birşey yapmak vaktin çok kalmıyor. Bu yüzden de sanırım tüm ikinci öğretimler bizimle derse girmek istiyordu :)

Konuyu nereye acacagimi bilemedigimden buraya aciyorum yanlis olduysa kusura bakmayin.
Ablalarim bildiginiz gibi üniversite tercihleri aciklandi ben ilk tercihimde yerlesemedim simdi ek yerlestirme zamani geldi ona basvuracagim.
benim soracsgim soru şu; ben ikinci ogretimde yazmayi dusunuyorum bi kac kisiye sordum ve bana sadece akşam gidiyosun her sey ayni dediler .4 ile 9 arasi ders oluyormus cogunlukla kişin hava erken karariyor cok zorlanir miyim , ikinci ogretim okuyupta pisman olan , debeyimleri olan benimle paylasabilir mi , umarim derdimi anlatabilmisimdir simdiden tesekkur ederim
canım bende seninle aynı durumdaydım 2012 de .. ve geçen sene mezun oldum .vay bee anılarım canlandı :KK53: bende yanlış tercih yaptığım için yerleşemedim senin gibi ek yerleştirmeye kaldım.tüm umutlarım kırılmıştı .ama ne olursa olsun gidicem üniversiteye dedim "aydın myo ikinci öğretim" i kazandım.ve iyiki ikinci öğretim i tercih etmişim.bizim dersler öğlen 13.30 da başlayıp akşam 8 de bitiyordu ama bu sene değişmiş.17.00-22.00 arası olmuş..1. öğretimler hep ikinci öğretimlerin yerinde olmak ister bu böyledir. çünkü erken kalkcam derdin yok.hatta 2. öğretim e geçiş yapanlar bile oluyor.çünkü derslerde aynı.
gündüz bütün işini hallet akşamda okula gidersin.hatta diyelim ki cumartesi evine gittin pazartesi dönersin eşyalarını yerleştirirsin yurduna ,bide üstüne bi dinlenip uyku çekersin ondan sonra gidersin okuluna..ben 2 saatlik mesafede oturdum için hep pazartesi öğlen dönerdim
zaten okul bittikten sonra 1 . ya da 2. öğretim olup olmadığının bi önemi olmuyor.diplomanda da ikinci öğretim diye de yazmıyor ..
ama tabi gideceğin yere de bağlı aydın korkulcak bi yer değildi.umarım hakkında hayırlısı olur:KK50:

nereyi kazanırsan bizede söyle canım takipteyim konunu :KK66:
Bende sonradna farkettim ki ek puan olaylarini karistirmisim yanlis puanlamaya gore yapmisim ilk tercihimi az once ek tercih icin duzenleme yaptim bi kac gune tercih yapacagim saglik olarak 3-4 farkli bolumden yazacagim belli basli universiteleri olursa olacak olmazsa yapacak bi sey yok , ne yapayim:KK1:
Tesekkur ederim yorumun icin , bilgilendirecegim:p

X