Öncelikle hayırlı olsun, İnşallah problemsiz, en iyi şekilde bitirirsin okulunu.
Bence geç çıkma olayı hem gideceğin şehre hem de kalacağın yerin okula uzaklığına bağlı. Ben de 2. Öğ. Okudum fakat devlet yurdunda kaldığım için neredeyse bir binadan çıkıp diğerine giriyordum, rahattı.
2. Öğretimin yukarıda arkadaşların da bahsettiği gibi avantajları da var ufak tefek dezavantajları da. Örneğin diğerlerinin saat 3-4 gibi dersi biter kalan vakitlerini istedikleri gibi degerlendirebilirler. Gezer, tozarlar. 2. Öğretimde ise zaten geç uyanırsin, kahvaltı hazırlanma derken ders saati gelir. Ee dersten de geç saatte çıktığın için tüm günün güme gider.
Normalleri sabah ilk derslerde uyuklarken sen son derslerinde uyuklayabilirsin :) ( ben ramazanda zorlanmistim. O zamanlar iftar erken saatte olduğundan ders saatine denk gelirdi. Bazı hocalar biraz zaman verirdi ama genel olarak dersten koştura koştura cikip kantin, Yemekhane vb. kuyruğuna girip aceleyle yemek yeyip tekrar derse dönmek zorunda kalırdık. Derste de ağırlık çöker uyuklardık .
)
Genel itibari ile 2.öğ. ile normal arasında çok da fark yok.
tekrar hayırlı olsun.