- 28 Ekim 2014
- 264
- 131
Baktigim bi cok okul metrobusle yakin bi de mesafeyi pek dert etmiyorum 2 sene icin katlanacagim insallahBende İstanbulda oturuyorum. Semtine bağlı tabi ama bir yere gidip gelmek çok zor oluyo vesait açısından.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktigim bi cok okul metrobusle yakin bi de mesafeyi pek dert etmiyorum 2 sene icin katlanacagim insallahBende İstanbulda oturuyorum. Semtine bağlı tabi ama bir yere gidip gelmek çok zor oluyo vesait açısından.
Aynen öyle , bakalim insallah ne hayirlisiysa o olurTabi akşam okumanın bir yorgunlugu da vardır bir de sürekli geç kalkmak insana biraz sıkıntı yaratıyor. Sürekli geç kalkmamak lazım. fakat genel olarak avantajlıdır.
Anestezi :)Hangi bölüm dusunuyorsun canim
Aynen bende öyle dusunuyorum , anestezi teknisyeni olursam nobet su bu derken cok ararom uykuyu galibaBir de şu var ki hayatında bir daha öğlene kadar uyuma fırsatı bulamayabilirsin şu an çalışıyorum düşündüm de hey gidi günler çok güzeldi :)
insallah seversin , basarilar dilerim öğrenim hayatinda :)bende bu yıl yeni kazandım ikinci öğretim benimde ama daha bende bilmiyorum nasıl oldugunu inşallah bende severim :)
Tesekkur ederim :)insallah seversin , basarilar dilerim öğrenim hayatinda :)
Çok teşekkür ederim yorumun icin :)Keşke bende ikinci ögretim okusaydım ahh ahh sabah uyanmamak için cogu derse gitmezdim :)
Ayrıca şöyle bir şeyde var genelde hocaların insiyatifine kalmış normal ögretimlerle de derse girebilirsin tabi her hoca kabul etmiyor ama bizim bölümde sıkıntı olmazdı. Ha böyle bir durum olmazsa da o vakitlerde de çıksan hiç sıkıntı olmaz seninle birlikte bir sürü arkadasın olacak . Harçlar ailenin maddi durumu için sıkıntı olmayacaksa gönül rahatlığıyla yazabilirsin :)
Demek ki okuldan okula değisebilen durumlarmis bunlar goz onunde bulunduracagim , tesekkurler :)İkinci öğretimlerde harç var.
Bizim okulumuzda kesinlikle normal öğretimlerle derse girilmesine müsade etmeyen hocalar var ya da bazıları sadece birkaç kişiye izin veriyor.
Bizim okulda ayrıca normal ve ikinci öğretimler aynı saatte aynı sınava giriyor mesela, salonları falan ayrı oluyor. Adamlar sabah 9'a sınav koyuyor, ikinci öğretim olsan da o saatte girmek zorundasın. Normaller sabah, ikinci öğretimler akşam sınav olmuyor bizde. Sabah erken kalkamayanlar için çok zor sabah 9 gibi bi saatte sınava girmek.
Benim okuduğum şehir küçük, en son otobüs 23'te olduğu için ders saatlerini en geç 22:15'te bitirme kararı almışlardı sanırım. Ben ikinci öğretim değilim ama okuyan arkadaşlarım var, onlardan duyduklarım bunlar.
Bazılari cok memnunum diyor bazilari da zor diyor kararsiz kaldim valla , hic sikintisini gormediniz degil mi simdi :)Ben de ikinci öğretimim. Derslerim 5-9 arası. Hiç sıkıntı yaşamadım. Aksine çok da hoşuma gider.
Erken kalkamadığım için çok iyi oluyor
Daha kontenjanlar belli olmadigi icin okul bakamiyorum mesafeyi bilmiyorum o yuzden ve bu sene puanlar yükseldi normalde gecisle tutturabilen herkes ikinci ogretim tutturmus , şansim olacaksa ilk olarak normalini tercih edecegim tabii kiİstanbul gibi bir yerde uzak mesafeyi hesaplamalısın bence. Metrobüsler çile. Buınun yazı var kışı var. Ve gece daha zor olur dönüş yolu. Sabah uyumak için akşam çilesini ben göze alamazdım.