Gebeliğe Hazırlık İkinci kez kürtaj yasadım bilgisi olan arkadaslar bakar mjsnz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

duyguyigitemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
1.096
936
73
31
Arkadaslar iyi aksamlar agustos ayında 6=3 günlük gelişimi duran bebegimi kalbi hıc atmadığı İcin kürtaj olmak zorunda kaldım bugun de 11 haftalık olması gerekirken 9+5 te kalbi durdugu için aldırmak zorunda kaldım. İlk kürtaj dan sonra kan pıhtılaşma testi yaptırdım birsey cıkmadı ikinci kürtaj dan sonra alınan bebegde tıbbi incelemeye gönderdiler sonuc bir aya cıkacak. Ben bundan sonra ne yapacağım sıkıntının üzerine nasıl gidebilirim neyi arastırmamız gerekiyor, nasıl bir yol izlemeliyim lütfen bilginiz varsa veya basına gelen birileri varsa yazabilir mi

Cok gecmis olsun canim eski konulardan seni hatırlıyorum hsg çektirdin mi daha önce. Rahimde bir anormallik var mi ? Bi yakınım rahimde perde oldugu icin benzer seyleri yasadi. Saglikli gebelikler saglikli bebekler diliyorum.

Genetik test yaptırabilirsin canım. Bebegi gönderselerde boş canım tam anlamıyla bakmıyorlar detaylı bebege ama siz eşinle genetiğe baktırabilirüsniz . Üzülme rabbim yerini doldurucak evlat versin inşallah sana benimde iki tane kalbi duran yavrum var çok acı biliyorum iki kez kürtaj oldum

Cok gecmis olsun canim eski konulardan seni hatırlıyorum hsg çektirdin mi daha önce. Rahimde bir anormallik var mi ? Bi yakınım rahimde perde oldugu icin benzer seyleri yasadi. Saglikli gebelikler saglikli bebekler diliyorum.
Cektırmedım ocak subat gibi cektıtelşm diyorduk ama aralıkta hamile kalmıstım benim rahmım ters degilmiş ama terse yakınmıs hamile kalmam ıcın biraz uzanmam hemen dus almamam gerekiyormus oyle kaldım 9+5 e kadar ilerleyebılmıs anlayamıyorum cok emindim bu kez saglıklı oldıguna

Bende birsey cıkacagını sanmıyorum cunku sadece kromozomlara bakacaklarmıs bebekte problem varmı diye ama sanmıyorum bebekten kaynaklı oldıguna. Sen genetik yaptırmısmıydn ben sadece trombofili paneli yaptırdm onda da problem cıkmadı ıgne kullanacaktım kan sulandıırıcı doktor gerek görmedi coraspıne devam ettim. Cok yıprandık cok istedik şok olduk kalbi cok iyi atıyordu kürtaj olayı psikolojik acıdan cok zor kalbini dınlemıstm ya bana hala canlıymıs gibi geliyor

Cok gecmis olsun ben de ayni nedenden 1 hafta once kurtaj oldum, cok yıpratıcı, Allah yardimcimiz olsun. Benim ilk kaybimdi. Test sonucu bekliyorum.ilk kayıptan sonra trombofili paneli yapildi birsey cikmadi demissiniz, ona ragmen onem amacli aspirin mi onerdiler size? Aspirine devam ederken mi gebe kaldınız?

Yok ikinci kez hamile kaldım sonuclarım cıkmırstı ama doktor coraspının yeterli olacagını soyledı ve kalbi falan atmıstı dinledik 8+4 te bir hafta sonra durmıs meger insalkah saglıklı bebegun olur seninde Rabbım kimseye yasatmasın

Amin inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur...Hepimiz için dua ediyorum

Cnaim benimde aynı iki kalp durmasi var 8 hafta ve 12 hafta yeni dusk yaptım doktor eşim ve benden genetik tedt pıhtılaşma testi ve bebek genetiğe gitti sonuçları bekliyorum sen de yaptır esin ve senin genetik tedt ve pıhtılaşmayı birdaha yaptır derim geçmiş olsun

Bizde genetik sonucunu bekliyoruz, sonra da esımle gidip yaptıracagz cok zor bir durum ya Allah kimsenin basına vermesin

Çok üzücü bir durum bende 1 yıl içinde 4 kimyasal gebelik yaşadım
Hormonlarına bastırabilir sin
Troid varmı baktır
Rahim filmi çekiyorlar anormallik varmı diye
Rahmini yumurtalıklatını kuvvetlendirmek için vitamin kullan eşinin hormonları ve spermiogram ı
Rahim içi bağışıklık sistemi ne katil hücrelere bakıyorlar testin adı cd56 sanırım amh değerine baktır yumurta kaliten nasıl kadın doğum değil perinaloga gitmelisin riskli gebelik le ilgilenen onlar

Hamile kalmakta sıkıntı yok ama iste bebekler gelişmiyor son gebelik 9+5 e kadar gelebildi gidecegim ınsallah doktora, amh nin zararı nelerdi sanırım amh düşük olanlar tüp bebege yönlendırıliyorlar

Hamile kalmakta sıkıntı yok ama iste bebekler gelişmiyor son gebelik 9+5 e kadar gelebildi gidecegim ınsallah doktora, amh nin zararı nelerdi sanırım amh düşük olanlar tüp bebege yönlendırıliyorlar
Amh yumurta sayısı oluyor düşük olduğunda kalitesiz yumurtalar denk gelebiliyor

Benim her ıkı gebelik arasında 4 ay vardı, düşük degıl de gelişimleri durdu hıc bir agrı kanama olmadan kürtaj oldum bilmediğimden soruyorum yumurta kalitesiz olsaydı birden düşük olmaz mıydı ben bebegimin kalbinin durdugunu tesaduf en kontrolde ögrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…