• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İkinci kez kürtaj yasadım bilgisi olan arkadaslar bakar mjsnz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılasma testinin degusme ihtimali var mıdır acaba ya 😔
genetikte yapılanlar değişmez canım, genlere baktıkları testler onlar. Ama sonradan olan pıhtılaşma nedenleri için hematoloji ve kadın doğumda bakılan bazı testler var onlar değişebilir.. Tekrarlayan düşüklerde yine de iğne veriyorlar galiba...Sen sadece aspirin kullanmıştın ikincide değil mi?

genetikte yapılanlar değişmez canım, genlere baktıkları testler onlar. Ama sonradan olan pıhtılaşma nedenleri için hematoloji ve kadın doğumda bakılan bazı testler var onlar değişebilir.. Tekrarlayan düşüklerde yine de iğne veriyorlar galiba...Sen sadece aspirin kullanmıştın ikincide değil mi?
Evet her ikisinde de asprın kullandım trombofili paneli testlerimi yaptırdm sadece mthfr 1298 heterezigottu doktorum ıgne kullanman gerekmez dedı doktoruma guvenuyırm ancak degıstrmem benim ıcın daha hayırlı olacak aynı hastane aynı koridor beni psikolojik olarak etkiliyor. Bir de artık riskli gebelik grubuna giriyormusum perinatoloji bölüm olan bir hastaneye gitmem daha dogru olacak 😔
Degisme mi bu bilmiyrmda benim ilk gebeligimde hic bi sknti yoktu hersey normaldi 2.3.4. Gebeliklerim gelişmedi,pihtilasma cikti igne aspirin kullaniyrm suan
Anladım canım hayırlısı olsun ınsallah

Çok üzücü bir durum bende 1 yıl içinde 4 kimyasal gebelik yaşadım
Hormonlarına bastırabilir sin
Troid varmı baktır
Rahim filmi çekiyorlar anormallik varmı diye
Rahmini yumurtalıklatını kuvvetlendirmek için vitamin kullan eşinin hormonları ve spermiogram ı
Rahim içi bağışıklık sistemi ne katil hücrelere bakıyorlar testin adı cd56 sanırım amh değerine baktır yumurta kaliten nasıl kadın doğum değil perinaloga gitmelisin riskli gebelik le ilgilenen onlar
Merhaba cd56 testini kandan mı yapıyorlar acaba? Nerelerde yaptirilabiliyor acaba, ben izmirdeyim

Back