Gebeliğe Hazırlık İkinci kez kürtaj yasadım bilgisi olan arkadaslar bakar mjsnz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pıhtılasma testinin degusme ihtimali var mıdır acaba ya
genetikte yapılanlar değişmez canım, genlere baktıkları testler onlar. Ama sonradan olan pıhtılaşma nedenleri için hematoloji ve kadın doğumda bakılan bazı testler var onlar değişebilir.. Tekrarlayan düşüklerde yine de iğne veriyorlar galiba...Sen sadece aspirin kullanmıştın ikincide değil mi?

Evet her ikisinde de asprın kullandım trombofili paneli testlerimi yaptırdm sadece mthfr 1298 heterezigottu doktorum ıgne kullanman gerekmez dedı doktoruma guvenuyırm ancak degıstrmem benim ıcın daha hayırlı olacak aynı hastane aynı koridor beni psikolojik olarak etkiliyor. Bir de artık riskli gebelik grubuna giriyormusum perinatoloji bölüm olan bir hastaneye gitmem daha dogru olacak
Degisme mi bu bilmiyrmda benim ilk gebeligimde hic bi sknti yoktu hersey normaldi 2.3.4. Gebeliklerim gelişmedi,pihtilasma cikti igne aspirin kullaniyrm suan
Anladım canım hayırlısı olsun ınsallah

Merhaba cd56 testini kandan mı yapıyorlar acaba? Nerelerde yaptirilabiliyor acaba, ben izmirdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…