Ikinci kez koronaya yakalananlar

Geçmiş olsun. Agustos ayında geçiren arkadaş ta sonradan ne belirti yaşadı acaba bilio musun??

Kaç günde bitti tam olarak peki tat koku gitmedi mi??

Geçmiş olsun.. Ben covidde burnu akan hiç görmedim.. biz ailecek bir kere geçirdik halsizlik ağrı vardı. Bana soğuk algınlığıymış gibi geldi ama test yaptırmanızda fayda var..
Var kardeşim bir ay önce kovit oldu
grip.zannetti çünkü burnu akıyordu hapsuruk falan boğaz ağrısı falan yoktu dört gün evde yattı test yaptırmadı annemi babamı odasına almadı şükür onlara bulasmadi 4 . Günden sonra tat alma duyuları gidince test yaptırdı pozitif
Ve son bir aydır kimde duysam normal grip zannettim diyorlar çok garip ilk zamanlarda boğaz ağrısı ve ateş idi

PCR testlerinin Covid virusunu tespit etmede gecerli bir yontem olmadigi belirtildi.O testler vucutta herhangi bir enflamasyon veya enfeksiyonda +cikabiliyor.Daha once aranizda domuz gtibi geciren var mi bilmiyorum.Ben ayni su an Covid belirtileri ile gecirmistim.Evet cok agir gecti.Oksuruk disinda ama ben ne zaman grio bile gecirsem ,ya da usutsem cigerlerime inmedi (cok sigara iciyorum bu arada ).Fakat ates,bazen agri ve bazen intestine problemi cekiyorum.Tat,koku duygum da gidiyor zaten her agir gripte gider.Simdi bu basin tarafindan cok kere tekrarlandigi icin siz bunu yeni bir semptom olarak dusunuyorsunuz.DEGIL.Lutfen her +Covid testine evet gercekten korona oldum diye dusunmeyin.Dedigim gibi bu benim daha evvel gecirdigim domuz gribi versiyonu.O kadar kendimden gecmisim ki dusup bir de liflerimi koparmistim.Gogus bolgesi zayif olanlar lutfen kendilerini korumada ayri dikkat etsinler cunku goguse inen her enfeksiyon tehlikelidir.Verilen ilaclar cok agir icinde kortizon bile var.Bu ilaclari zaten saglikli vucuda bile verseniz tahribat yaratiyor (karaciger,bobrek,beyin ) hele bir de seker (enfeksiyon a acik kisiler),kalp zayif ise covid den cok ilaclar olduruyor.

Bende de kan pıhtılaşmasi var korona olmadım korkuyorum
Doktorum coraspin verdi hergun alıyorum
Siz sulandirici kullandinizmi

Bende de kan pıhtılaşmasi var korona olmadım korkuyorum
Doktorum coraspin verdi hergun alıyorum
Siz sulandirici kullandinizmi
Bende de pıhtılaşma var
Hastanede atlattım ben , yatışım yapıldığı an iğne başlandı bana,
Sabah akşam kan sulandırıcı iğne yapıldı
Taburculuktan sonra da bir ay devam ettik
Pıhtılaşmadan korkma canım çaresi var
Kovid olursan doktoruna söyle mutlaka
İnş olmazsın

Merhaba çok geçmiş olsun benim babam da hastaneye yattı şiddetli öksürük vardı kaç günde çıktınız acaba babamın da ciğerinde 2 tane küçük leke var dediler

Merhaba çok geçmiş olsun benim babam da hastaneye yattı şiddetli öksürük vardı kaç günde çıktınız acaba babamın da ciğerinde 2 tane küçük leke var dediler
Geçmiş olsun
Bendeki lekeden çok daha fazlası idi maalesef
8 gün yattım ama yeterli değildi ben çıkmak istedim evde bebeğim var diye , pcr testim negatife dönünce 8. Gün çıktım ama keşke çıkmasaydım ... evde çok zorlandım , bir ay daha hiç bir şekild ekendime gelemedim , hatta iyileşmedim mi neden böyleyim diye çok üzülüyordum
Aşırı halsizlik oluyor öyle böyle değil

Çok geçmiş olsun bünyeniz epey yorulduğu için kendinizi halsiz hissediyor olabilirsiniz ama siz yinede kontrollerinizi aksatmayın göğüs uzmanına dahiliye uzmanına iç organlarınuzı kontrol ettirin. Herkes bu covid geçtikten sonda bir kaç ay etkisinin devam ettiğini söylüyor. Moralinizi yüksek tutun

merhaba size de geçmiş olsun. ben de covid sonrası sürekli kulak çınlaması yaşıyorum aynı zamanda uğultu. işitme kaybı olmasından korkuyorum. siz bir ilerleme kaydettinz mi? benim tansiyonum düşük çıkıyor ama hep süşüktür benim 9-7 çıkardı normal zamanda da. ben ilaç kullanmadım gebelik ihtimali olduğu için.
sizin son güncel durmunuz nedir ?

Hiç bir değişiklik yok maalesef , 5,5 ay oldu hala gece gündüz çınlama devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…