Ikinci kez koronaya yakalananlar

Kaç gündür burnum akıyor, hapşırıyorum.
Burun akıntısı varsa covid değildir diye rahattım.
Hamileyim de daha ilk aylar, yorumları okuyunca korktum hafiften.
Test mi yaptırsam napsam
Test yaptırmanızın bir anlamı yok bildiğim kadarıyla, siz kendinize dikkat edin.

Kesinlikle ters giden bir şeyler oluyor.
Semptomlar grip gibi bile olsa farklı oluyor.
Bende sıraya girmiş gibi teker teker geldiler mesela, gripte Allah ne verdiyse aynı anda olup bitiyor

Kesinlikle ters giden bir şeyler oluyor.
Semptomlar grip gibi bile olsa farklı oluyor.
Bende sıraya girmiş gibi teker teker geldiler mesela, gripte Allah ne verdiyse aynı anda olup bitiyor
Aynen öyle, şükür ben ayakta atlattım ama semptomlar böyle anlatınca aynı gibi ama farklıydı :)) o eklem ağrıları, terleme hali, tat-koku olayı (alerjideki gibi değildi o da) insana ben farklı bişeyim dedirtiyor. Bi de o hafta hiç yemediğim kadar yememe rağmen iki kilo vermiştim, artık vücut virüsle savaşırken çok mu enerji harcıyor nedir, sebebini hala bilmiyorum.

Üç gün falan oldu evet sonradan ciğerlere inmiş kokum geldi , ama ateş devam etti
2 şubatta hastaneden çıktım ama hala kötüyüm

Çok enerji ihtiyacı oluyor demek ki, çok enteresan ilk defa duydum bunu.
Nefes darlığı yaşamasaydım ne garip bi grip geçirdim, belirtinin biri bitti biri başladı derdim.
Neyse ki tövbe Allahım nefes darlığı oldu da ne olduğumu anladım

Yorum yapan herkese cok tesekkur ederim. Bugun daha iyi hissediyorum kendimi buyuk ihtimalle basit bir soguk alginligidir. Yinede bir muddet kendimi karantinaya aldim kimseyle gorusmuyorum kizimin asisi oglumun kres kaydi vardi hepsini erteledim.

Her belirti covid belirtisi olabiliyor galiba
Onun için test yaptırmakta fayda var.
Çok geçmiş olsun.
Bende bir ara hastalandım çok kötü oldum ama test negatif çıktı.
İhmal etmeyin.

Neden çekeceksiniz doktorlar yok olmaz diyorlarda dediklerinin tam tersi olabiliyor.
Mesela ben sol bacağımı felçli gibi günlerce sürükledim.
Resmen bacağıma vurdu.
Birden fazla kişi alıntılayınca şaşırdım
Bu arada geçmiş olsun aynı etkiyi annemde de bıraktı ortopediye göründü krem,hap, iğne hiçbiri işe yaramadı ara ara hala ağrı girdiğini söylüyor o da..

Allah şifa versin.
Bende geçti bı kaç gün sürdü ama parmaklarım da tutmuyordu pat pat bardak düşürdüm. Bebeğimi kucağıman düşürmeyeyim diye sıkı sıkı tuttum.
Çok değişik bişey bence bu mikrobu yapanlar herşeyi içine katıp bakalım insanlar nasıl tepki verecek diye seyrediyor.

Ben ömür hayatımda böyle bişey bilmiyorum. Allah kimseyi korona kucağına düşürmesin.

Amin gerçekten öyle bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor. Allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize..

Birşey merak edip ne kadar aralıklarla devam etti bas ağrınız ve şiddetli mı bel ağrısı da eslik etti mi yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden tesekkurler

Belirtileriniz ne kadar devam etti hep farklı mı oldu ya da arada tekrar etti mi çok karışık bir durumdayım

çok geçmiş olsun.. en iyisi bi test yaptırmak benim yakınım ikinci kez yakalanıp hafif geçirdi ama doktora gitmek şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…