- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Bende de şiddetli baş ağrıları oldu çok ilginç bir hastalık.basim agridiginda görmemi bile etkiliyorSiz tedbiri elden bırakmayın bu hastalığın kesin belirtileri tamamen ortaya çıkmadı test yaptırmak istemezseniz bile 10 gün çıkmayın evden
Basit atlattım diyen ben bile 4 ay dinmeyen baş agrısı ile yaşadım
2.kez yaşayan çok etrafımda kimi basit kimi hala atlatmak için uğraşıyor
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım imkanın varsa yaptır bence, herkeste farklı çünkü semptomlar. Bana da hapşurma varsa covid değildir dediler pozitif çıktımKaç gündür burnum akıyor, hapşırıyorum.
Burun akıntısı varsa covid değildir diye rahattım.
Hamileyim de daha ilk aylar, yorumları okuyunca korktum hafiften.
Test mi yaptırsam napsam
Geçmiş olsun canım imkanın varsa yaptır bence, herkeste farklı çünkü semptomlar. Bana da hapşurma varsa covid değildir dediler pozitif çıktım
Başka ağrın sızın var mı kaslarında eklemlerinde falan
Covid olduğum ilk günlerde burnun çok akmıştı.Geçmiş olsun.. Ben covidde burnu akan hiç görmedim.. biz ailecek bir kere geçirdik halsizlik ağrı vardı. Bana soğuk algınlığıymış gibi geldi ama test yaptırmanızda fayda var..
Alerji de olabilir tabi, bende de var başta ona yormuştum hatta. Sonra tat koku tamamen gidince anladım, zaten covidde ters giden bişeyler olduğunu anlıyorsunÖksürük de var
Aslında 1 hafta önce gebe izlem için aile hekimine gitmiştim. Kan değerlerime bakıldı. Alerji düzeyi yüksek çıktı. Burun akıntım ve hapşırma var dedim. Bir şey alerji yapıyordur dedi. Evi de temizledik iyice ama bulamadım ne alerji yapıyor.
Öksürük ise sadece gece veya yattığımda oluyor dedim. Ona da reflüdür dedi eğer sadece uzandığında oluyorsa.
O yüzden covid aklıma gelmemişti.
Başka ağrım sızım vs yok
O baş ağrısı nasıl bi ağrı Allah'ım yarabbim.Bende de şiddetli baş ağrıları oldu çok ilginç bir hastalık.basim agridiginda görmemi bile etkiliyor
Keşke mesajı geri çekebilsem epey burun akıntısı semptomu gösteren varmışCovid olduğum ilk günlerde burnun çok akmıştı.
Bizde ailecek burun akıntısı değil ama burun tıkanıklığı gibi başlamıştı belirtiler.. Geniz akıntısı tarzı bişey vardı :/Geçmiş olsun.. Ben covidde burnu akan hiç görmedim.. biz ailecek bir kere geçirdik halsizlik ağrı vardı. Bana soğuk algınlığıymış gibi geldi ama test yaptırmanızda fayda var..
Gerçekten ilk defa burada burun akıntısını sempton olarak gördüm.. Asla yanlış yönlendirmek istemem ilk mesajda da belirttim zaten test yaptırmakta fayda var diyeBizde ailecek burun akıntısı değil ama burun tıkanıklığı gibi başlamıştı belirtiler.. Geniz akıntısı tarzı bişey vardı :/
Alerji de olabilir tabi, bende de var başta ona yormuştum hatta. Sonra tat koku tamamen gidince anladım, zaten covidde ters giden bişeyler olduğunu anlıyorsunYine de dikkat etmeye çalış canım başkasından da kapmamak için, sağlıkla kucağına al inşallah.
Benim de annem, babam kardeşlerim geçirdi. Babamda başladı ilk ve her zamanki gribim benim diyerek test yaptırmadı, burnu da akıyordu hem de bir hayli. Sonra patır patır bir sürü kişiye bulaştı, diğer hastalananlar test yaptırıp da pozitif çıkınca bildik. Babam hala inanmıyor ben griptim diye( babama da test yapıldı ama bu süre 15 günü buldu dolayısıyla atlatmıştı zaten teste kadar)Gerçekten ilk defa burada burun akıntısını sempton olarak gördüm.. Asla yanlış yönlendirmek istemem ilk mesajda da belirttim zaten test yaptırmakta fayda var diye
Şöyle haklısın, inşallah olmaz ama olur da enfekte okursan gebelikten dolayı ilaç kullandırmayabilirler. İlaçların hastalığı rahat atlatmaya baya faydası oluyor. Üstelik kimin hafif kimin ağır geçireceği belli olmuyor ki. Yine de çok sık olmasa da aileni arada ziyaret edebilirsin yanlarına yaklaşmadan, doktor hamilelik riskli dikkat et dedi falan dersin :)) gönüllerini de almak lazım ama kendine dikkat ederekKimseyle görüşmüyorum.
Hatta dün anne babama da dedim, bir süre görüşmeyelim diye. Ama alındılar. Evhamlıymışım.
Haksız mıyım yoksa abartıyor muyum sizce?
En azından organ gelişiminin en hızlı olduğu şu ilk aylarda korunmak istiyorum.
Ama o konuşmadan sonra da içim rahat değil hiç
Şöyle haklısın, inşallah olmaz ama olur da enfekte okursan gebelikten dolayı ilaç kullandırmayabilirler. İlaçların hastalığı rahat atlatmaya baya faydası oluyor. Üstelik kimin hafif kimin ağır geçireceği belli olmuyor ki. Yine de çok sık olmasa da aileni arada ziyaret edebilirsin yanlarına yaklaşmadan, doktor hamilelik riskli dikkat et dedi falan dersin :)) gönüllerini de almak lazım ama kendine dikkat ederek
Bu durumda evet pek uzun görüşmeseniz daha iyi olur, benim sağlıkçı kuzenim aynı evde anne babasına bile pek yaklaşmıyor (ki normalde sarılmayı öpmeyi çok sever). Gönüllerinin kırılacağı bir durum değil ki bu, zaten aynı binada kapıdan görüşüyormuşsunuz.Zaten aynı binadayız. Görüşmemek imkansız. Birbirimizden yemek alıp veriyoruz. Kapıda görüşüyoruz. Arabayla camları açıp bir yerlere (market vs) gidiyoruz.
Ama benim kastettiğim kapalı ortamda ev oturmasıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?