Ikinci kez koronaya yakalananlar

strawberry_cake

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3.404
8.865
158
Merhabalar gectigiz yaz ailecek koronaya yakalandik cok sukur kazasiz belasiz atlattik. 3 gun once oglumun burnu akmaya basladi ama o gun parka goturmustu babasi hava cok soguktu usuttu sandim. Dun kizim hastalandi (1 yasinda) gece baya ateslendi oksuruk burun akintisi var. Bugunde bende semptomlar var bel ve bogaz agrisi burun akintisi halsizlik. Yarina kadar gecmezse test yaptiracagim. Ikinci kez koronaya yakalananlar varmi aranizda dahami hafif atlatiliyor yoksa tam aksimi. Tecrubesi olan varmi? Birazda tedirginim acikcasi bir hafta once cok yakin bir akrabamizi kaybettik bu hastalikan.

çok geçmiş olsun ihmal etmeyin yarın hemen ailece hastaneye başvurun

Aldığınız viral yük önemli burada. Yani nereden nasıl aldınız. Kaç saat maruz kaldınız. Açık havada mı kapalı yerde miydiniz.

Ek olarak, ilk hastalandığınız zaman bağışıklığınız ne kadar hasar gördü? Aylar önce hastalığı atlattığı halde hala hastalığın etkisini taşıyanlar bile var, uzun covid adını vermişler buna da.

Bilgim yok strawberry gecmis olsun demeye geldim.
Insallah covid degildir.

Bence soguk alginligi. Korona olup da burnu akan hic duymadim. Tabi kisiye baglidir da
Karsi blogumda en ust kat komsular 2.kez yakalandilar,hic bir sey olmamis gibi cocuklarini bahceye indirdiler hep. Hic anlamadik korona olduklarini,saglik ekipleri geldiginde uyandik anca. Hic sikayetleri yoktu onlarin. İlkinde de ikincisinde de

Siz tedbiri elden bırakmayın bu hastalığın kesin belirtileri tamamen ortaya çıkmadı test yaptırmak istemezseniz bile 10 gün çıkmayın evden
Basit atlattım diyen ben bile 4 ay dinmeyen baş agrısı ile yaşadım
2.kez yaşayan çok etrafımda kimi basit kimi hala atlatmak için uğraşıyor
Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, inşallah covid değilsinizdir.

Biz de Ekim sonunda geçirdik, burun akıntısı çok yaşadık. Semptom değil deniyordu ama kişiden kişiye çok değişiyor.

Bugün sabah beri öksürüyorum, ben de tekrar olmaktan çok korkuyorum. Temasım da yok aslında zaten evdeyim ama bağışıklık baskılayıcı kullanıyorum...

Corona burun akintisi yapmiyor diye biliyorum. Usutmus olabilir misiniz?

Ben de geçirdim üstelik hastanede yattım , biz de de bir yaşındaki oğlum un Burun akıntısı ve ateşi iki gün sürdü , sonra da ben de burun akıntısı hapşuruk iki gün sürdü sonrası ateş ve ciddi ağrılar geçer geçer derken ciğerlere baya inmişti , iki ay oldu ama hala atlattığımı düşünmüyorum hala eski ben değilim ,
İlkini olmak gibi ikincisini olmak da çok büyük korkum
Bel ağrısı da olmuştu bende ama ihmal ettim test yaptırmakta geç kaldım
İnşallah değilsindir ama ihmal etmeden netleştir derim ...

Değildir inşallah.
Biz ailece(geniş ailece) bir hasta olduk, iyileşmedi gitti hasta olan, şüphelendik ama değilmiş.
Sizinki de grip gibi bir şeydir belki.

Bu arada covidde de burun akıntısı olabiliyor, ben de olmaz sanıp burun akıntısıyla maske takmayı bırakmış ve halt etmiştim.
Covid belirtisi olmayan bir şey yok herhalde, her yere bulaşıyor meret.

Geçmiş olsun.. Ben covidde burnu akan hiç görmedim.. biz ailecek bir kere geçirdik halsizlik ağrı vardı. Bana soğuk algınlığıymış gibi geldi ama test yaptırmanızda fayda var..
Benim çevremde olanlarda önce grip gibi başladı hatta o yüzden teste de geç gittiler tat ve koku kaybı olunca anladılar kovit olduğunu.
2.kez yakalanan konusunda bilgim yok.

O belirti yok bu belirti yok denmemeli, klasik haber sitelerinde olan o grip/nezle/covid semptom tablosu salgının başından kalma arkadaşlar benim ilk belirtim burun akıntısıydı diyebilirim. Sonra yerini geniz akıntısına bırakıp burnumun içinin kupkuru olması izlemişti. Biz Ekim sonunda günlerce "öksürük yok burun akıntısı var tabloya göre nezleyim" diye nezle sandığımız bir covid geçirdik geçirdik, antikor testiyle de tescilledik bunu. 5 ay olacak geçirdiğimiz ve biri geçirdiğimizin 2.ayında diğeri de 4. ayında olmak üzere iki kez soğuk algınlığı geçirdim ikisinde de bel ağrısı, burun yanması hepsini yaşadım covid gibi günlerce sürdü. Koku ve tat bile azaldı gibi geldi ama tabii covide göre daha iyiydim. 2. Ayındakinde eşim benim de göğsüm ağrıyor dediği için test yaptırdı negatif, geçen aykinde de ben test yaptırdım yine negatif. Psikolojimiz mi bozuldu, uzun etkili covid dedikleri şeyi mi yaşıyoruz bilmiyorum ama uzmanlar ikinci kez olmanın çok yoğun virüs yükü almadıkça zor olduğunu söylüyorlar. Yine de içiniz rahat etsin bence devam ederse test yaptırın.

Geçmiş olsun.. Ben covidde burnu akan hiç görmedim.. biz ailecek bir kere geçirdik halsizlik ağrı vardı. Bana soğuk algınlığıymış gibi geldi ama test yaptırmanızda fayda var..
Çok az olurmuş burun akması ve hapşurma. Bende olmuştu, yani semptomlar farklı ola biliyor

Cok cok geçmiş olsun. Aman ihmal etmeyin. Kuzenim eşi kızları korona oldular. Aynı evdede 2 çesit vurüs tespit edildi.kuzenimin eşinde yentip korona kızlar ve kuzenimde korona tespit edildi. Onlarada bir yakinlari ilaçlari kullanmayin demiş çok ağırlaştilar simdi mecbur ilac ve oksijen desteği alıyorlar ve 2.kez testleri yine pozitif çıktı.

Ne kadar farklı yaşayanlar var kovidi.
Benim doktorum burnun akıyorsa korkma virüs yoktur deyip test bile yapmamıştı bize.
Burnu kurutuyor o yüzden koku alınmıyor diye biliyordum.
Sizin ki bambaşka etkisiyle baş göstermiş.
Peki sizin koku alma da sorununuz oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…