- 15 Nisan 2017
- 3.404
- 8.865
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
çok geçmiş olsun ihmal etmeyin yarın hemen ailece hastaneye başvurunMerhabalar gectigiz yaz ailecek koronaya yakalandik cok sukur kazasiz belasiz atlattik. 3 gun once oglumun burnu akmaya basladi ama o gun parka goturmustu babasi hava cok soguktu usuttu sandim. Dun kizim hastalandi (1 yasinda) gece baya ateslendi oksuruk burun akintisi var. Bugunde bende semptomlar var bel ve bogaz agrisi burun akintisi halsizlik. Yarina kadar gecmezse test yaptiracagim. Ikinci kez koronaya yakalananlar varmi aranizda dahami hafif atlatiliyor yoksa tam aksimi. Tecrubesi olan varmi? Birazda tedirginim acikcasi bir hafta once cok yakin bir akrabamizi kaybettik bu hastalikan.
Merhabalar gectigiz yaz ailecek koronaya yakalandik cok sukur kazasiz belasiz atlattik. 3 gun once oglumun burnu akmaya basladi ama o gun parka goturmustu babasi hava cok soguktu usuttu sandim. Dun kizim hastalandi (1 yasinda) gece baya ateslendi oksuruk burun akintisi var. Bugunde bende semptomlar var bel ve bogaz agrisi burun akintisi halsizlik. Yarina kadar gecmezse test yaptiracagim. Ikinci kez koronaya yakalananlar varmi aranizda dahami hafif atlatiliyor yoksa tam aksimi. Tecrubesi olan varmi? Birazda tedirginim acikcasi bir hafta once cok yakin bir akrabamizi kaybettik bu hastalikan.
Corona burun akintisi yapmiyor diye biliyorum. Usutmus olabilir misiniz?Merhabalar gectigiz yaz ailecek koronaya yakalandik cok sukur kazasiz belasiz atlattik. 3 gun once oglumun burnu akmaya basladi ama o gun parka goturmustu babasi hava cok soguktu usuttu sandim. Dun kizim hastalandi (1 yasinda) gece baya ateslendi oksuruk burun akintisi var. Bugunde bende semptomlar var bel ve bogaz agrisi burun akintisi halsizlik. Yarina kadar gecmezse test yaptiracagim. Ikinci kez koronaya yakalananlar varmi aranizda dahami hafif atlatiliyor yoksa tam aksimi. Tecrubesi olan varmi? Birazda tedirginim acikcasi bir hafta once cok yakin bir akrabamizi kaybettik bu hastalikan.
Bence soguk alginligi. Korona olup da burnu akan hic duymadim. Tabi kisiye baglidir da
Karsi blogumda en ust kat komsular 2.kez yakalandilar,hic bir sey olmamis gibi cocuklarini bahceye indirdiler hep. Hic anlamadik korona olduklarini,saglik ekipleri geldiginde uyandik anca. Hic sikayetleri yoktu onlarin. İlkinde de ikincisinde de
Benim çevremde olanlarda önce grip gibi başladı hatta o yüzden teste de geç gittiler tat ve koku kaybı olunca anladılar kovit olduğunu.Geçmiş olsun.. Ben covidde burnu akan hiç görmedim.. biz ailecek bir kere geçirdik halsizlik ağrı vardı. Bana soğuk algınlığıymış gibi geldi ama test yaptırmanızda fayda var..
Çok az olurmuş burun akması ve hapşurma. Bende olmuştu, yani semptomlar farklı ola biliyorGeçmiş olsun.. Ben covidde burnu akan hiç görmedim.. biz ailecek bir kere geçirdik halsizlik ağrı vardı. Bana soğuk algınlığıymış gibi geldi ama test yaptırmanızda fayda var..
Ben de geçirdim üstelik hastanede yattım , biz de de bir yaşındaki oğlum un Burun akıntısı ve ateşi iki gün sürdü , sonra da ben de burun akıntısı hapşuruk iki gün sürdü sonrası ateş ve ciddi ağrılargeçer geçer derken ciğerlere baya inmişti , iki ay oldu ama hala atlattığımı düşünmüyorum hala eski ben değilim ,
İlkini olmak gibi ikincisini olmak da çok büyük korkum
Bel ağrısı da olmuştu bende ama ihmal ettim test yaptırmakta geç kaldım
İnşallah değilsindir ama ihmal etmeden netleştir derim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?