İkinci kere kimyasal gebelik

Butterfly193

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
2.687
1.032
Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kızlar bu ay yine testlerim silikde olsa pozitifti ama kanamam başladı ikinci kere kimyasal gebelik geçiriyorum galiba doktora gitmeli miyim sizce bunun sebebi ne olabilir

Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim kızlar bu ay yine testlerim silikde olsa pozitifti ama kanamam başladı ikinci kere kimyasal gebelik geçiriyorum galiba doktora gitmeli miyim sizce bunun sebebi ne olabilir
Eğer ikinci kez kimyasal gebelik geçiriyorsan bir doktora gidebilirsin en azından hormonlarına vs vs bakılır ve sebep olan bir şey varsa tespit edilmiş olur

Aynen haklısıniz sizce sebebi ne olabilir bı fikriniz var mı
Hiç bilmiyorum bende daha bir hafta önce gebe olduğumu öğrendim adetime 5 gün varken 23.10 değerle öğrendim ve sonra bu kimyasal gebeliği okuyup cok korktum 4 gün sonra tekrar kan verdim 195’e yükselmişti su an adetimin üzerinden üç gün geçti kanamam falan yok

Sağlıkla ilerler inşallah canım hayırlı olsun

Bende galıba kımyasal gebelık gecırenlerdenım 2 ay once regl gecıktı ttahlil yaptırdım 21.0 cıktı kımuasal olabılır dedı ertesu gun regl oldum hala umiyle beklıyorum ama yok

Bende galıba kımyasal gebelık gecırenlerdenım 2 ay once regl gecıktı ttahlil yaptırdım 21.0 cıktı kımuasal olabılır dedı ertesu gun regl oldum hala umiyle beklıyorum ama yok
Büyük ihtimal kimyasal olmuş kimyasaldan sonra hamile kalmak daha da kolaylaşıyormus çünkü rahmin temizleniyor ve en azından hamile kalabildigimizi biliyoruz

Büyük ihtimal kimyasal olmuş kimyasaldan sonra hamile kalmak daha da kolaylaşıyormus çünkü rahmin temizleniyor ve en azından hamile kalabildigimizi biliyoruz
Allahım insallah 2 düsük 1 sag ve 7 yasında bır cocugum vefat ettı engellıydı o yuzden yıllardır cocuk dusunmuyordum oglum vefat edınce kızım cok yanlız kaldı kardes ıstedı bende. Dayanamadım yaş 35 tıroıtlerım yavas calısıyor allah buyuk yınede

Hayırlısı olsun Allah en güzelini nasip etsin

Kaç gün sürdü kanamanız bende kimyasal geçirdim 10 günden fazla kanamam var

Gecikmemin 9. Günü test yaptım hafif silik çıktı 1 2 gün sonra regl oldum üstüne 2 aydır regl olmaya devam ediyorum anlamadığım şu 50. Gün gibi bir zamanda yaptığım bir testte yine aşırı az, yok denecek kadar olsada silik çıktı yani 50 günde hormonlar tavan yapmıstır direkt çift cizgi çıkması lazım ve regl oluyorum
Bence de normal değil 8 günden sonra normal değil içiniz rahat eder

Bilmiyorum bence bı doktora görün bende gitmeyi düşünüyorum benim östrojen hormonum düşükmus bı forumda öyle dedi birisi

Bende ikinci kez kimyasal gebelik yaşıyorum. Testim 35 çıkmıştı sonra yarıya düştü. Eşinizin spermiyogram testine bakıldı mı? Benim eşimin morfoloji sıkıntılı ona bağlıyoruz biraz, doktor daha önce bunlardan biriyle olursa kimyasal ya da erken düşük olabilir demişti

Bakılmadi daha 6 aydır deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…