İkinci gebelikte down sendrom riski

Amin insallah hepimizin olur sizin adınıza da çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Umarım bizler de bu güzel haberleri paylaşabiliriz.

İnşallah darısı başımıza. Buraya gelip sağlıklı evlatlar müjdelemek nasip olsun bizlere de Ne zaman desteğe ihtiyacın olursa burdayız hiç umutma. Kendine çok ama çok iyi davran canım.

Merhabalar arkadaşlar bebeğim tüp bebek ben de nipt yaptırdım ve sonuç pozitif trizomi 21 yıkıldık eşimle günlerdir ağlıyorum amniyosentez dedi kesin sonuç İçin dedi doktor 16. Hafta resmen kafayı yiyorum nasıl zor sınavdır bu durum Allah kimseye yaşatmasın toparlanmak uzun zaman alıyor mu doğum yaptıracaklar bana sanırım kesinleşirse berbat bir durum

Canım çok çok geçmiş olsun. Çok iyi anlıyorum hislerini kelimeler kifayetsiz. Ama inan Allah sabrını veriyor. Ben sezeryan oldum, doğumdan daha zor oldu benimki. 2 ay ağrı çektim, ona rağmen bence rahat atlattım çok şükür. İnşallah gerek kalmaz ama nasip oysa da sağlıkla sıhhatle atlatırsın. Unutma arkadaşım yalnız değilsin, sadece senin başına gelmedi, seninle alakası yok. Bazen nasip, bazen hayır, bazen de sınav olabiliyor. Allahım sana manevi ve fiziksel hemen toparlanmayı nasip etsin, yeniden kucağını doldursun inşallah.

Canım sen nasılsın? Herşey yolunda inşallah? Güzel haberlerini esirgeme bizden. Ben hala hamile kalamadım 1 yıl doktor izin vermedi 1 yıldır da bizim olmadı. Eşim şimdi takviye kullanıyor. Bu ay denedik inşallah, hayırla sağlıkla olsun. Duaların benimle olsun.

Allah razı olsun canım inşallah kimseye yaşatmasın Allah ım bu Cuma gün verdi mübarek bir gün yüzde 3 de olsa hmut adıyorum belki diyorum amniyosentez sonucu iyi gelir ama öyle zor ki Allahnım sana da sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah teşekkür ediyorum

Ne yazık ki sonucum amniyosentez ile kesinleşti 2 gün önce doğum yaptım bebeğimin ölsünü elime aldım ona son kez baktım annesini inşallah affeder onunla dalga geçmelerine ya da onun hastahanelerde sürekli ilaç almalarına dayanamazdım küçük bir şehirde ondan korkanlar hastaymış gibi davrananlara dayanamazdım yaşayacağı acılara ben olmazsam nasıl yaşayacak diye düşünmeye içim çok yanıyor ama Allah büyük beni en iyi sizler anlarsınız diye yazmak istedim yeni doğum oldu doğum sonrası kanama kaç gün sürüyor bir de doktorum 2 ay sonra yeniden başla dedi yaşım 35 olunca ara çok verme dedi ama işte cesaret ama Allah büyük diyorum

Benim ikinci bebeğim sağlıklı doğdu. Allah size sabır versin en yakın zamanda yeniden nasip etsin. Kanamanız değişir kişiden kişiye benim 2 hafta sürmemişti. 50. Günde adet oldum. Doğumdan 3 ay sonrada hamile kaldım tekrar. Doktorum bana doğumdan sonra 40 gün ilişki yok sonrasında rahim hamileliğe daha açık hale geliyor ve sağlıklı embriyo tutunma ihtimali daha çok oluyor eğer düşünüyorsanız değerlendirin demişti.

Çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun ilk bebeğimde tüp bebekti benim erkek kaynaklı normal yol ile olmaz sanırım bebeğimiz yine de tabiki Allah ın işine karışılmaz dua ediyorum önce sabır sonra Rabbim inşallah sağlıklı bir bebiş verir bize diye ikimizde çok yıkıldık ne güzel senin bebişim sağlıklı olmuş maşallah Allah bize de bu mutluluğu tattırır dilerim ki sağol canım yazdığın İçin

İlk bebeği veren ikinciyide nasip eder inşallah. Güzel düşünün güzel şeyler olsun. Acısı çok büyük oluyor çok iyi anlıyorum hala daha hatırladıkça içim acıyor yanıyor. Ama kafa sakinliğiniz çok önemli kendinizi yıpratmayın hayırlı bi evlat nasip olacaksa isteyen herkese olsun inşallah.

Amin canım inşallah amin

Canım Çok çok geçmiş olsun. Ben sezaryen oldum maalesef ama kanamam benim de 2 3 hafta parça parça gelmişti zorlamamıştır. Ben 1 sene bekledim. Sonra denemeye başladım olmadı kontroller yapıldı bizim de eşimin değerlerinden dolayı nerdeyse çok zor dediler, ilki nasıl olmuş anlamadık. Allah’ın işi. Sınavımız varmış demekki. Eşim tedavi gördü. Şimdi Allah’ın izniyle bende sağlıklı bir evlada kavuşmak için yanıp tutuşuyorum. Asla yalnız olmadığını bil. Rabbim tez zamanda kolaylıkla hayırla sağlıklı evlat nasip etsin.

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim sanada bana da isteyen her bir kardeşime de bir evlat nasip etsin için yanıyorda elinden birşey gelmiyor duadan başka sağolasın

Üzülmeyin inşallah tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsınız. Sizin gibi çok çaresiz ve üzgündüm ikinci bebek için çok korkuyodum aynı şeyler olacak diye ama çok şükür ikinci gebeliğim sağlıkla kucağıma aldım 4 aylık oldu bile. Unutmaya ve önünüze bakmaya çalışın. Allah sabrını versin inşallah

İyiyim çok şükür temmuz 20de doğum yaptım oğlum şimdi 4 aylık oldu. Her şey yolunda çok şükür. Aklımdasın dualarım seninle. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın sağlıkla kucağına alırsın. Öyle olunca bu yaşadığın günler aklına bile gelmeyecek güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Çok teşekkür ederim bebeğim şuan melek ben ise suçluluk hissi ile baş başa Allah razı olsun inşallah Rabbim yeniden bize de be isteyen tüm kardeşlerime de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…