• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci Gebelik

ares6499

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2024
3
0
1
30
Herkese merhabalar arkadaslar, bebegim 10 aylik tup bebek tedavisi gorduk tuttu ilk seferinde cok sukur. Simdi ikinciyi dusunuyoruz ama tam emin de degiliz. Bu ay ovulasyon gunlerini degerlendirdik ama 1-2 kez. Ikinci gebelikte hemen hamile kalan oldu mu? Bazen daha zor oluyormus sanirim… bu arada tup bebek tedavisinde tuplerim tikaliydi acildi. Umarim tekrar tikanmamistir :) sevgiler 🌺

Benim de ilk bebeğim tüp bebekti , tedavisiz olmuyor diye korunmadık, bebeğim 6 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim. Yani doğum sonrası hamilelik daha kolay oluyormuş doktor da öyle söyledi

Benim de ilk bebeğim tüp bebekti , tedavisiz olmuyor diye korunmadık, bebeğim 6 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim. Yani doğum sonrası hamilelik daha kolay oluyormuş doktor da öyle söyledi
Peki nasil gecti hamileliginiz, benim kafam cok karisik bazen ister gibi oluyorum sonra ay canima mi susadim diyorum 😂 ovulasyon doneminde duzenli iliskiniz olmus muydu peki yoksa tamamen sansa mi oldu?

Peki nasil gecti hamileliginiz, benim kafam cok karisik bazen ister gibi oluyorum sonra ay canima mi susadim diyorum 😂 ovulasyon doneminde duzenli iliskiniz olmus muydu peki yoksa tamamen sansa mi oldu?
Şuan iyi gidiyor, bizimki şans oldu cidden planlı değildi

Back