How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İkinci evlilikte düğün nasıl olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar merak ediyorum sormak istedim ikinci evliliğini yapan var mı genç yaşta ve düğün nasıl oldu ilk evlilikte sözde nişanda düğünde içimde kalan yapamadıgım çok şey oldu şimdi bunlar yapılır mı altın takılır mı? çok merak ediyorum
Tabiki de istediğiniz herşeyi yapın, 2. Evlilik olması biseyi değiştirmez, içinizde kalmasın ...

Merhaba arkadaslar merak ediyorum sormak istedim ikinci evliliğini yapan var mı genç yaşta ve düğün nasıl oldu ilk evlilikte sözde nişanda düğünde içimde kalan yapamadıgım çok şey oldu şimdi bunlar yapılır mı altın takılır mı? çok merak ediyorum
Siz nasıl bir düğün istiyorsanız öyle olur, bunun birincisi, ikincisi, onuncusu diye bir şey yok.

Ne olmuş sanki 2. Evlilik ise
Gönlümüze göre gelinlikte giyin nişanlıkta giyin
İstediğiniz gibi yapın
Şartları siz belirlersiniz.
Size bağlı olan bir şey

Hiç öyle 2. Evlilik 3. Evlilik diye düşünmeyin.

Çok bilgim yok ama yapin derim icinizde kaldı ise hayat sizin .altin takanlar belki bir daha takmaz malum biraz pahalı cok yakin akrabalr takar

Etrafımda iki örnek var. Boşanmış bir akrabamız isteme, salonda nişan,kına,düğün hepsini yaptı.
Diğer tanıdığım bir çocuğu da var o da evde nişan, nikah yapıyor.
Önemli mi bilmiyorum yaşları biri 30 biri 26.

Siz nasıl istiyorsanız öyle olur bunun üçü beşi yok 😍 Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, ne istiyorsanız o olsun. ❤️
Misafirler açısından şöyle söyleyebilirim, annemin kuzeni nişanlandı takı götürüldü, evlendi takı götürüldü. Sonra ayrıldı. Başka hanımla nişanlandı takı takıldı. Sonra düğünde anneannem isyan edip takı götürmemişti. 😀 Diğer insanları ilgilendiren tek kısım burası, gerisi tamamen sizde. 🥰

Icinizden nasil geliyorsa öyle yapin 😊
Bu konuda bir kural yok, olmamali da yani.
Siz mutlu olduktan sonra isterseniz 5. evliliginizde bile gösterisli bir dügünle evlenebilirsiniz, kime ne.

Nasıl isterseniz öyle yapın insanlar konuşsa da önemsemeyin lakin takı falan beklemeyin derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back