Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinle anlasmana bağlı bunları ilk defa gibi yapabilirsin.buna engel birşey yokki.sende ve eşinde bitiyorMerhaba arkadaslar merak ediyorum sormak istedim ikinci evliliğini yapan var mı genç yaşta ve düğün nasıl oldu ilk evlilikte sözde nişanda düğünde içimde kalan yapamadıgım çok şey oldu şimdi bunlar yapılır mı altın takılır mı? çok merak ediyorum
Bana göre takı evlenen kişinin hayatını kolaylaştırmak adına maddi yardım yapmak .Nasıl istiyorsanız öyle yapılır. Takı konusunda ise tekrar takmalarini beklemek yersiz olur tabii ki
Gelin nasil istiyorsa oyle olur Niye takilmasin?İlkinde takildi sana gerek yok mu diceklerMerhaba arkadaslar merak ediyorum sormak istedim ikinci evliliğini yapan var mı genç yaşta ve düğün nasıl oldu ilk evlilikte sözde nişanda düğünde içimde kalan yapamadıgım çok şey oldu şimdi bunlar yapılır mı altın takılır mı? çok merak ediyorum
Aaa aaa neden olmasın. İnsan kendisi nasıl isterse öyle olur hemdeMerhaba arkadaslar merak ediyorum sormak istedim ikinci evliliğini yapan var mı genç yaşta ve düğün nasıl oldu ilk evlilikte sözde nişanda düğünde içimde kalan yapamadıgım çok şey oldu şimdi bunlar yapılır mı altın takılır mı? çok merak ediyorum
Anlamayacak bir şey yok çünkü toplumumuzda takı olayı farklı nedenlerle var. Sizden bambaşka düşünenler de olduğu için özellikle bu koşullarda tekrar takı ummak gereksiz olur. Herkes akrabalarıyla yakın değil. Bazen evlenen çift için değil ana babasının hatrı için bazen de iade için takılır.Bana göre takı evlenen kişinin hayatını kolaylaştırmak adına maddi yardım yapmak .
Ben insanlardaki bu takı zihniyetini anlamıyorum. Kim ne taktı diye borç muhabbeti yapmak çok saçma geliyor. Benim durumum ne ölçüdeyse onu karşılık beklemeden yapma kafasındayım. O yüzden 2. Evlenene de karşılık beklemeden destekte bulunurdum.