• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci evlilik

ben bu yaptıklarını hak etmiyorum çok fedakarlık yaptım dediğimde başa mı kakıyosun sana zorlamı yaptırttım yapmasaydın diyor. devam etmeyeceğim tabiki eninde sonunda ak saçlı nene de olsam boşanacağım

eger gercekten "üvey annelik" yapmamissaniz
esiniz "üvey anne" dir bu diye bir bakis acisiyla olaya bakip veya baskalari tarafindan doldurusa gelmisse
yaptiginiz her hareket veya sözü yanlis algilayacak bir durumdadir
bu konu hakkinda esinizle konustunuzmu hic

Bu kadarcık sorunlar her anne ve çoçuklar arasında olur terbiyesiz eşin üvey anne modundan çıkamamış 3 yaşındaki çoçugun tek başına oynaması sakıncalı görmüşsün diğer ablayı uyarmışsın valla tebrik ettim ben sizi kendi doğurduklarını bile duyarsız anneler varken hiç çoçuğunuz yokken birden 3 evlat sahibi olmuşsunuz ona rağmen çok duyarlı gördüm ben sizi öküz eşiniz anlamamış kıymetinizi 15 yaşındaki kız çoçuğu herzaman dik kafalı olur zaten benimki 12 yaşında bazen diyorumkiii ben olmasam kim çeker bunun nazını pasını o yaşlar öfkeli kontrolsuz davranabiliyorlar o konuda allah tüm annelere yardımcı olsun çok üzüldüm durumunuza rabbim her daim yar ve yardımcın olsun güle oynaya büyüt yavrularını

siz 3 çocuğuna annelik yapmak zorunda değilsiniz ve bunu kabul ederek evlendiğiniz halde sizin köleniz olcak bu adam için hiçbirşey yapmaya değmez
allah yardımcın olsun

oz anne cocuklarina kiziyor ya bide 3 taneler..cok ama cok guzel gonullu birisiniz,boyle bi yukun altina kolay kolay herkes girmez..Allah kendi evladinizdan guldursun insallah.
bu sekilde kimseyi de cekmek zorunda degilsiniz.

çok
eger gercekten "üvey annelik" yapmamissaniz
esiniz "üvey anne" dir bu diye bir bakis acisiyla olaya bakip veya baskalari tarafindan doldurusa gelmisse
yaptiginiz her hareket veya sözü yanlis algilayacak bir durumda
bu konu hakkinda esinizle konustunuzmu hic
konuştum sen çocuklara bu sizin anneniz bana şikayet getirmeyin demedin hiç diyorum . ama anlayan beri gelsin

en küçük bi gün babasının yanına daireye gitmek istedi. bende göndermedim. çocuklar resmi daireye gitmez müdür kızar baban iş yapamaz dedim kandırdım gelince babasına söylemiş annem senin yanına göndermedi diye bana inat tam bir hafta yanında götürdü çocuğu

Adamın size kul köle olması gerekirken yaptıklarına bakın ya. Bırakın bir süre baş başa kalsın görsün o zaman.

Benim de çocuklu bir talibim var iş yerinden ,iyi merhametli birine benziyor. İşyerinde herkes seviyor,yanında mutlu oluyorum..Çocuklar kendisinde .Belirsiz bir red cvb vermiştim .Ama aynı işyerindeyiz..Benim de çocuk doğurma yaşım geçiyor,evlenesim de var.. .Bunu görünce korktum.Bir de yurtdışındaki iş kurmaya çalışan ilgisiz ama ilgili olmaya çalışan beni kaybetmek istemeyen biri var çocuksuz:)
Tulipa biz kadınlar çoçuklar söz konusu oldumu vicdanımız tüm kalbimizin beynimizin önüne geçiyor ama erkekler malasef öyle değil etrafımda çok duydum çoçuklarıma baksın bıkdım artık onlarla uğraşmakdan diyenlerin eş aldıkdan sonra babalıkları tutup herşeye maydanoz olduklarına çok kezde şahit oldum onun için canım çok iyi düşün iyi tanı adamı yok yaşım geçiyor diyede kendini ateşe atma istersen istihare namazı kıl tatlım bi bak bakalım hangisi hayırlı evlilik bu başka birşeye benzemez ikisi için istihare yap arkadaşlarımın çoğu böyle yaparak evlendi hadi hakkında hayırlısı

Zor bir durum, Allah yardımcınız olsun, esiniz madem anlamıyor çocuklarla konuşmayı hic denediniz mi?

ben inandim yazim tarzinizdan o çocuklara uvey annelik yapmadiginiza
bahsederken kiizm oglum diye yaziyorsunuz,onun kizi oglu demiyorsunuz
bunu ben burdan goruyorum ama ayni evin içindeki odun kocan goremiyor, at gozlugu falan takmis olmali
kaynanan tabi gelir yalvarir bi daha senin gibisini nerden bulacak o kocan olacak adam ..

bence burnunu surtturmek için biseyleri duzeltmek için ak saçli nene olmayi beklemeyin ..

15 yasindaki bi ergen kiz yada oglan çocugu oz annesiyle bile zor anlasirki , bide babadan yuz buluyolar .. butun suç kocanda ..

Psikoloğa ihtiyacı var adamın.
Çocuklar çok küçük annesiz kalmış.
Evlenip mutlu olmaya çalıştığı için suçluluk duyuyordur ve size yansitiyordur duygularını. Yani sizi sorumlu tutup, rahatliyordur.
Burada üvey bir akrabasini iyilikle anan birine rastlamadim. Üvey olmak zaten kötü olmak, masallar, filmler vs.
Hem üvey hem birine yaranmis kim var ?

eşiniz nankör ve ruhsal sorunları var yazık sizin gayretinizle yürütülmeye çalışılan bir evlilik.daha da yıpranırsınız bence eşinize gidebileceğinizi gösterin siz sessiz kalıp kabullendikçe o sizi eziyor
eğer sizi bakıcı olarak görüyorsa büyük kız biraz daha büyüdüğünde sizden boşanacaktır peki o zaman ne olacak !!!!
sen bir an önce kendi ailenle v onun ailesi ile konuş çıkış yolu yoksa sen çık git.

Adamın size kul köle olması gerekirken yapti
Adamın size kul köle olması gerekirken yaptıklarına bakın ya. Bırakın bir süre baş başa kalsın görsün o zaman.
onuda denedim yemeği yaptım masayı hazırladım ben oturmadım sofraya bu üç çocuğuyla oturdu 15 yaşındaki kızının ağzına kaşıkla yemek verdi ortanca ve en küçüğe kendisi yedirdi sonra kendi yedi

en küçük bi gün babasının yanına daireye gitmek istedi. bende göndermedim. çocuklar resmi daireye gitmez müdür kızar baban iş yapamaz dedim kandırdım gelince babasına söylemiş annem senin yanına göndermedi diye bana inat tam bir hafta yanında götürdü çocuğu
.eşine de ki "yemin olsun daha çocuklarıma agzimi acar da hayir yapmayin durun vs der kural koyar bir şey dersem madem benim bakmami begenmiyorsun hadi bakalim senin babaligini görelim" de.

Yemek yap bakimlarini yap ama mesela bir yere mi gidecekler ara eşini " babaniza sor de". Bir şey mi istiyorlar ara ver telefona sordur istet birak yiksinlar ortaligi adamin basini birlik olup yiyin.. Mesela asagida mi gördün "küçük kizimiz asagida tek basina haberin olsun" de bakalim ne yapacak.

Uğraşmak zor gelince mecbur ipleri senin eline verecek ve o zaman ya benim kurallarim ya boyle diyeceksin

bu arada en kuçuk 9 aylikken mi sizinle evlenmek istemisti ?
yani karisi daha yeni ölmü$tü .. acaba karisina karsi kendini suçlu mu hissediyor evlendigi için
psikologa gitse iyi olur ama kabul edermiki

stresten SÜTÜM KESİLDİ 6 ay emzirebildim yavrumu
Allah o kocanin cezasini versin.
Ne buyuk hak.
Senin yeni dogan yavrunun sut hakkina girmis.
Ki O yavrunun sut emebilmesi en basta babanin gorevi, eslerini hos tutup sIkintilarini goguslemede yardimci olmak zorundalar ki o yavrular haklari olan anne sutunu alabilsin diye.

Bence kayinpederine git anlat herseyi.
Kayinvalideni dinlemekle hata yapiorsun.
Kucuk yerse kucuk yer, bosa git boyle devam ederse.
Bu ne yaa.

Sen onun cocuklarina parasiz dadilik, temizlikciklik yapiyorsun, bir de eve para getiriyorsun gene onun cocuklarinin migdesine giriyor.

Allah mustehakini versin o herifin.

Acayip sinirlendim.

Back