Selam kızlar. Kendimi çok berbat hissediyorum ve sanırım içimi dökmeye ihtiyacım var. 2 sene önce boşandım. Aslında bu boşanma sürecini çok zor atlattığımı düşünmüyordum fakat artık yaşadıklarım beni çok yormaya ve zorlamaya başladı. Belli bir süre hayatıma kimseyi almadım almak istemedim daha doğrusu. İçimde duygularımı ve düşüncelerimi tamamen soğutmadan yanlış bir adım atıp hem kendime hemde karışımdaki kişiye haksızlık etmek istemedim. Kendimi tam anlamıyla hazır hissettiğim zaman buna adım attım. İlk zamanlar herşey yolundaydı. Yine ben tedirgin yaklaşıyordum tabiki fakat karşımdaki kişi ısrarla beni anladığını ve hak verdiğini söylüyordu. Yaşadıklarımı ve tedirginliklerimi anlattım paylaştım. Anlayabiliyorum seni sen bunları anlatmasan dahi ben yaşadıklarından dolayı bir güven problemi yaşayabileceğini tahmin edebiliyordum dedi. Ailemizi çocukluğumuzu herşeyimizi konuştuk paylaştık. Çocuk dönemlerimiz de ikimizin biraz zor geçirdiğimiz zamanlardı. Babasının öfke problemi annesinin yaşadığı zorluklar. Küçük yaşta annesi babası boşanmış tabi tek çocuk zor zamanlar geçirmiş. Daha önce evlilik yaşamamıştı kendisi ama ısrarla beni anlayabildiğini söylüyordu. Ben seni seviyorum ve seninle ilgili herşeyi kabulleniyorum hatta çocuğun olmuş olsa dahi onuda kendi çocuğum gibi sevip sahiplenirdim diyordu. Ben asla senin yaşadıklarını yüzüne vurmam böyle insanlar var biliyorum ama asla sana ben bununla gelmem diyordu. Bende gayet iyi niyetle en yakında annesinde bunları bildiği yaşadığı için beni anlayabildiğini bu hassasiyette olabildiğini düşünüyordum. Tabi hepsi yalanmış. En ufak terslikte ona anlattığım boşanma nedenim özelimi imalı şekilde çarpıtarak önüme koydu. Kendimi o kadar berbat hissettim ki anlatamam. Benim ne hissettiğim gram umrunda olmadı.
Sonra akrabalarım misafir olarak geldiler şehir dışından kuzenim eltisiyle sorun yaşıyor sürekli eltisi de daha önce boşanmış bir kadın ve bana onu anlatırken o kullanılmış ikinci el olduğu için kaynım onu aldı ona karışmasın diye bunu bilerek düşünerek aldı diye konuşunca ben şok oldum ve kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hiçbişey diyemedim. Benim hakkımda da mı bu şekilde düşünülüyor yada yarın birgün hayatıma birini alsam bu düşünceyle mi bana yaklaşıcak onun çevresi de mi benim için bunları düşüncek kafamı toparlayamıyorum ve kendimi berbat hissediyorum. Bide hepsi üst üste gelince bütün inancım kırılmış hissediyorum. Zamanla bişeyleri atlattığımı düşünürken her geçen gün daha zorlaşıyor sanki.
Sonra akrabalarım misafir olarak geldiler şehir dışından kuzenim eltisiyle sorun yaşıyor sürekli eltisi de daha önce boşanmış bir kadın ve bana onu anlatırken o kullanılmış ikinci el olduğu için kaynım onu aldı ona karışmasın diye bunu bilerek düşünerek aldı diye konuşunca ben şok oldum ve kendimi o kadar kötü hissettim ki. Hiçbişey diyemedim. Benim hakkımda da mı bu şekilde düşünülüyor yada yarın birgün hayatıma birini alsam bu düşünceyle mi bana yaklaşıcak onun çevresi de mi benim için bunları düşüncek kafamı toparlayamıyorum ve kendimi berbat hissediyorum. Bide hepsi üst üste gelince bütün inancım kırılmış hissediyorum. Zamanla bişeyleri atlattığımı düşünürken her geçen gün daha zorlaşıyor sanki.