Arkadaşlar elimde kot rengi var. Sıfır adeta. Sadece 1 kere kullandım. Kızım çok hareketli ve sıkılgan bebek olduğundan kullanamıyoruz, evde kutuda duruyor. 160 tl ye almıştım sitesinden. Düşünenler varsa satabilirim.
Eger satmadiysaniz ve 100tl olursa ben hemen almak isterim. Bu aralar bizim için çok gerekiyor ama bebeğim içinde durur mu emin değilim o yüzden çok odemek istemiyorum.
Eger satmadiysaniz ve 100tl olursa ben hemen almak isterim. Bu aralar bizim için çok gerekiyor ama bebeğim içinde durur mu emin değilim o yüzden çok odemek istemiyorum.
Gri renkli momfortbaby alalı 1 hafta oldu faturası kutusu hiçbir zarar görmedi yenidoğan aparatı var.. hiç kullanamadım kilomdan dolayı beli olmadı denemek bile kısmet olmadı 195tlye aldım 150tlye satıyorum kargo dahil.
Selamlar bizde siyah momfort baby kangurumuzu satıyoruz 3ay 4 yas arasi yenidogan aparati yok 5 ay once aldik hicbir problemi yok kargo size ait 120 lira son fiyat ben gec aldim biraz yinede cok isime yaradi ustune katıp bebek arabamizi yeniliycez ozelden ulasabilirsiniz
SATILDI!! 2 hafta oldu satalı yeni yazabiliyorum özür diliyerek.. Bebeğim çok küçük olduğu için vakit bulup yazamadım. İlgilenenlere de dönemdim kusura bakmayın lütfen