Bebek İkinci El ikinci el momfortbaby kanguru arıyorumm!!

istanbuldayım, ikinci el momfortbaby kanguru satmak isteyenler yazsın lütfen
Ben satmak istiyorum siyah temiz yeni doğan Bebek için iç kısmında aparatı var benim kızım durmuyor içinde hoş hiç Bi yerde duramıyoruz ya Toplamda en fazla 3 kez kullanmışızdır ben 200 tl ye aldım 6ay önce ikinci el fiyatını bilmiyorum

Benimde elimde yeni dogan aparatiyla beraber temiz siyah renk var... Yeni doğduğunda kullandım bir ay daha sonra ayaklandi ve küçük bi ilçeye tayinimiz çıktı kullanma gereği duymuyorum hala almaya kararliysaniz mesaj atabilirsiniz

Sıfırı 155 tl kendi sitesinde. Makul bi fiyat belirlersiniz artık. Bu arada hangi şehirdesiniz

Size yardımcı olmak için momfortbaby nin muadili Ergo baby ye baktim. Sıfır fiyati 400 tl civarında. sahibindende ikinci elleri var bolca. 200 tl civarında onlar da. Yani fiyat yariya düşüyor. Başka markalarda daha da düşüren var tabi. Millet elinde kalıp beklemesindense paraya cevirmeyi tercih ediyo, tıpkı benim gibi:)

Bugün annelutfen.com dan 131,75 tl ye sıfır momfortbaby aldım. Indirim var haberiniz olsun

ben almak istiyorum yenidoğan aparatıyla fiyatı ne olur

[QUOSürekli iTE="Ffeyzasaricali, post: 46yineSürekliber: 707788"]Ay ben şimdi baktım indirimli 174₺ [/QUOTE]
Surekli takip edin derim. Indirime girer yine

Ürünü sattiniz mi acana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…