• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ikinci el momfortbaby kanguru arıyorumm!!

Bende gri rengi var sıfır gibi diyebilirim 1 ay önce aldım taş çatlasa 5 kez kullandım çok memnun kaldım, oğlumun duracağını bilseydim baştan ergobaby alırdım desenleri hoşuma gidiyor. Ergobaby almak için satmak istiyorum, isteyen olursa kargo benden 140 tl.
20160428_105951.webp

Akrepikizi ergobaby tercih etme sebebiniz ogrenebilirmiyim? Birde nekadar a alacaksınız? Bende istiyorum bir türlü karar veremedim çok pahalı çünkü

Bende gri rengi var sıfır gibi diyebilirim 1 ay önce aldım taş çatlasa 5 kez kullandım çok memnun kaldım, oğlumun duracağını bilseydim baştan ergobaby alırdım desenleri hoşuma gidiyor. Ergobaby almak için satmak istiyorum, isteyen olursa kargo benden 140 tl.
Eki Görüntüle 1823773
Yenidoğan aparatı var mı

Akrepikizi ergobaby tercih etme sebebiniz ogrenebilirmiyim? Birde nekadar a alacaksınız? Bende istiyorum bir türlü karar veremedim çok pahalı çünkü
Deseni :) benim yıldız zaafım var da biraz diğer herşeyi aynı gördüğüm kadarıyla. Evet çok pahalı kendi sitesinde 120$ yaklaşık(350tl) ggidiyorda 200tl var ama yurtdışı ürünü muhtemelen orjinal midir o konuda kafam karışıyor, kullanılmışlara da bakıyorum. Birde ergobaby 360 var (160euro) dışa dönük de taşınabiliyormuş kullanışlı olur mu bilmiyorum bide çok tavsiye edilmiyor bebeğin dışa dönük taşınması (hem daha pahalı hemde düz desenli olduğu için eledim onu şimdilik) :S almak istediğim model şu59163515_0.webp momfortla aynı gibi farkı yıldızları var :)

Eki Görüntüle 1823773
100 tl olur mu? Bir de siz nerden aldiniz sorabilir miyim?

Arkadaşlar elimde kot rengi var. Sıfır adeta. Sadece 1 kere kullandım. Kızım çok hareketli ve sıkılgan bebek olduğundan kullanamıyoruz, evde kutuda duruyor. 160 tl ye almıştım sitesinden. Düşünenler varsa satabilirim.

Benimde elimde yeni dogan aparatiyla beraber temiz siyah renk var... Yeni doğduğunda kullandım bir ay daha sonra ayaklandi ve küçük bi ilçeye tayinimiz çıktı kullanma gereği duymuyorum hala almaya kararliysaniz mesaj atabilirsiniz
Fiyat nedir acaba takas dusunurseniz yada uygun fiyat olursa ben almak istiyorum yenidogan aparati ile beraber

Arkadaşlar elimde kot rengi var. Sıfır adeta. Sadece 1 kere kullandım. Kızım çok hareketli ve sıkılgan bebek olduğundan kullanamıyoruz, evde kutuda duruyor. 160 tl ye almıştım sitesinden. Düşünenler varsa satabilirim.
Yenidogan aparati var mi ve ne kadar dusunuyorsunuz fiyat takas dusunur müsünüz

Yenidoğan aparatı yok
Yenidogan aparati var mi ve ne kadar dusunuyorsunuz fiyat takas dusunur müsünüz
yeni doğan aparatı yok, satın almamıştım. takas düşünmüyorum. Ben 160 tl ye aldım valla. 1 kere kullandım tertemiz. 130 falan düşünüyorum.

Benimde elimde yeni dogan aparatiyla beraber temiz siyah renk var... Yeni doğduğunda kullandım bir ay daha sonra ayaklandi ve küçük bi ilçeye tayinimiz çıktı kullanma gereği duymuyorum hala almaya kararliysaniz mesaj atabilirsiniz
Sizinki satildi mi acaba fiyat nedir

Back