• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci el hediye faciası :(

Erkek arkadaşınızla ilgili eski konularınızı okudum, erkek arkadaşınız çok bencil biri ve size pek önem göstermiyor gibi. Zaten son olayda da bunu çok açıkça belli etmiş. En son anneler tanışacak demişsiniz, ne oldu geldiler mi size merak ettim? O konuda da bence erkek arkadaşınız da bulunmalı o ortamda, dördünüz buluşmalısınız, siz de ilk defa görecekmişsiniz çünkü.

Sevgilimle bit pazarı gezmeyi severiz. Bir gün denk geldik bana 1960larda yapılmış şuan üretilmeyen kurmalı bir saat aldı, severek kullanıyorum. Benzer bir durum yaşatsa ne hissederdim bilmiyorum. Sanırım tavrı önemli olurdu, gerçekten pahalı bir hediye almış gibi ve bunun önemsenmesini ister bir tavırla vermiş olsa kızardım ama öylesine, sırf onu beğendiği için alıp gelmiş olsa durumu önemsemezdim.
Siz olsanız ne yapardınız dediğiniz için anlattım bunları. Ama burada çiftin birbirini tanıması önemli. Benimki bu tip şeyleri dert etmeyeceğimi bildiğinden rahat davranır, siz hoşlanmıyormuşsunuz madem, sevgilinizin buna göre davranması gerekirdi.

Arkadaşım önceki konumu okudum.
Kangren olmuş kolu kesmek kazım.
Adam sende gelecek görmüyor, yatırım yapmak istemiyor.
Böyle yaptıkça dwgersiz olacaksın.
Bırak şuvadamı kendi ayarında birini bulsun.
Çok mutsuz olursun abla tavsiyesi.

Ikinci el olduğunu nasıl anladınız merak ettim.
Belki seri sonu üründu uygun aldı,bu tip birşey olabilir. Tarzınız değilse teşekkür ederim ama biliyorsun ben bu tip saat kullanamıyorum, değiştirme imkanımız var mı diye sorsaydınız.
İkinci else,kesin eminseniz benim aklıma eski sevgilisine almış olabileceği,sonra ayrılınca iade etmiş olması ihtimali geldi acıkçası,erkek arkadaşınız da kendince değerlendirmiş!saati. Keşke satıp yerine başka birşey alsaydı

cidden bu dert mi ikinci el 3. cu el bekji anlamamistr bilememistr ha oyle olsa bile ne olack sanki takmazsin ama hatria olarak saklayabilirsin lutfen bnlar dert degil allah dert vermesin. insan hediye alirken sag ol dudunmen bile yetrli derdi susn oyle bide yok
Sizi sitenin pollyannası ilan ediyorum :işsiz:

Kendime alırdım belki ama hediye olarak başkasına almak ne biliyim çok çirkin geldi. Bence doğruca “ben bunu çok kullanamıycam” değiştirelim mi? diye sorun.

Kullanilmis uunun özel iliskilerde hediye olarak alinmasi hic hos degil.

Ama sevgilinizi siz tanirsiniz
Soylerseniz nasil tepki verecek?

Ben olsam soylerdim sanirim
Bana neden kullanilmis urun aldin?
50 liralik olsaydi ama 1.el olsaydi degistirme imkani olurdu en azindan..derdim

Back